10 Март, 2019 07:00 21 559 1

Вашият хороскоп за днес, 10.03.2019 г.

  • хороскоп

Чудесен ден за развлечения за Раците, Везните да не се тормозят за пари

Вашият хороскоп за днес, 10.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Подходящ ден да се погрижите за външния си вид, малко козметични процедури ще ви се отразят добре. Отделете повече време за физически движения по възможност на открито. Не прекалявайте с яденето.

Телец

Добре е да отделите повече внимание на любимия си човек. Поинтересувайте се и от неговото отношение към нещата, не се дръжте авторитарно или пък агресивно. Можете да си позволите да бъдете по-мили.

Близнаци

Това, че сте отговорни и съвестни на моменти ви коства свободното време. Всъщност вие си знаете за какво го правите. Днес, обаче срещите с приятели могат да имат и добър ефект върху професионалното ви развитие.

Рак

Днес е чудесно време за развлечения срещи с хора, посещения на кина, театри, изложби. Е, всичко наведнъж няма да можете да направите, но поне желание няма да ви липсва.

Лъв

Ако не се чувствате лениви, по-добре приемете предизвикателствата, които ви отправят. Приключенският дух днес ще ви съпътства, дори някои екстремни ситуации не биха ви стреснали, ще ви изкушава желанието да направите нещо щуро.

Дева

Не мислете, че сте жертва на злонамерени действия, просто днес не сте на кеф. Случва се от време-навреме човек да има периоди на спад, в момента вие сте в такава ситуация. Опитайте да останете сами, така ще релаксирате най-добре.

Везни

Не се тормозете и в неделния ден с парични проблеми, това няма да ви помогне да ги разрешите. Добър момент да помислите за фигурата си, не прекалявайте с яденето, просто защото ви е криво.

Скорпион

Не бързайте повече, отколкото е необходимо, че може да пропуснете нещо. Най-леко ще ви е на душата, ако се посветите на любимите си занимания и хора, а освен това ще сте с усещането за един добре прекаран ден.

Стрелец

Семейството и грижите за дома сякаш нямат свършване. Не, че на вас това ви тежи, но имате нужда и от малко разнообразие. Така и така сте си у дома, бъдете готови да посрещате гости.

Козирог

Днес ще ви се иска да свършите толкова много неща и да се видите с толкова хора, че сигурно ще помолите да го удължат с няколко часа. Едно пътуване извън града ще ви подейства освежаващо, не го пропускайте.

Водолей

Днес е вашият ден да покажете колко сте мили и чаровни. Ще ви се наложи да свършите някои спешни неща, но те едва ли ще ви попречат да си прекарате времето с приятна компания, всъщност няма да ви затрудни да съчетаете полезното с приятното.

Риби

Днес ще имате желание да се справите с всички ненужни неща, натрупани из дома ви. Освободете място за новите енергии на пролетта. А междувременно не бъдете прекалено заядливи с хората около вас, не винаги и вие сте перфектни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бон

    3 2 Отговор
    бон