Last news in Fakti

20 Април, 2012 18:16 3 029 6

Софи Маринова омагьоса турската публика

  • софи маринова-
  • евровизия-
  • промо-
  • турция-
  • холандия

Продължава промо турнето на Софи Маринова в Турция, което започна на 18 април тази година. Българският участник в Евровизия представи своята песен “Любов без граници” в някои от най-популярните телевизионни програми, които в повечето телевизии са в сутрешните блокове.
В Сутрешния блок на Турската националната телевизия – TRT  Софи Маринова импровизира и изпя песен на турски. Тя коментира заедно с водещия нуждата от открито Балканско лоби в Евровизия.
Във втория ден на посещението си Софи разгледа църквата „Света София” и Синята джамия, където, както тя сама каза, се е помолила за близките си и отново си пожела повече любов.
Първият ден от посещението си Софи беше гост в обедното шоу на ТВ8 с водещ Фатих Юрек. Вечерта тя гостува и пя на живо в най-гледаното предаване на турския музикален канал ТРТ Мюзик – „Огледала” и бе определена като „ураган” от водещия.
На 21 април Софи заминава директно от Турция за Холандия.  В Амстердам  тя ще вземе участие в най-голямото евровизионно промоционално събитие преди финалите през май.  Концертът в холандската столица се провежда за четвърта поредна година. 24 страни са потвърдилите участие – Ирландия, Австрия, Словения, Холандия, Португалия, Испания, Унгария, Турция, Белгия, Румъния, Азербайджан, Финландия, Литва, Албания, Малта, Франция, Украйна, Швейцария, Сан Марино, Македония, Латвия, Гърция, България, Грузия.
Това означава, че повече от половината от целия брой участници в тазгодишния Конкурс за песен на Евровизия ще се представят на пресата и феновете. Присъствието на медиите и интересът им към изпълнителите е огромен. Предварително има заявени интервюта с българската изпълнителка, което е още едно доказателство, че изборът на България е направил голямо впечатление и на медиите и на публиката.
Програмата на събитието включва много часове отделени на пресата и медиите. След официалното „Добре дошли”, на всички участници ще се предложи тур с водач през прочутите канали на Амстердам. Вечерта на 21 април е концертът, който ще се проведе в „Melkweg”, едно от най-популярните места за музикални събития в холандската столица, разположено в сърцето на градския център.
Веднага след участието си, рано сутринта на следващия ден, Софи ще отпътува за България, за да вземе участие в грандиозното събитие в зала 1 на НДК – Годишните награди на БГ РАДИО. Представителката на България за Евровизия получи специална покана от организаторите и промени програмата си така, че да присъства и да зарадва публиката с песента „Любов без граници”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жорко

    1 0 Отговор
    eee, тая Софка бе! Навсякъде я харесват. Аз ли съм толкова тъп, че ми се повръща от нея?!
  • 2 Марков

    0 0 Отговор
    На белите мечки да ,я закарат може и те да я чуят.На Обама да попее за изборите ,може и да спечели с подкрепата и.Качете я на една ракета и в космоса от там да пее на всички.
  • 3 Струмянин

    1 0 Отговор
    Стига с тая сте ни бомбардирали!Отвратителна визия и тотално преекспониране от медиите ! То къде ли не се показа -Евро съюз ,Народно събрание , Турция ....Кой седи зад тази PR акция ? Това не може да бэде лицето на България на Евровизия .Десислава щеше да е много по-подходяща , но ...ние сме си ние
  • 4 qwerty

    1 0 Отговор
    Надухте ни главите с тази циганка. В лицето прилича на жаба. С този спектакъл, Турция иска да покаже че покровителствува малцинствата в БГ. Изсипала и е една сума и цигането тича натам.
  • 5 123456

    1 0 Отговор
    Ei stiga sjali omrazata si navsjakade. Ima unikalen glas, interesno vie kakvo imate da predlozite kato ste tolkova silni v opljuvaneto.. nai verojatno nisto
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.