Last news in Fakti

1 Април, 2019 10:16 11 958 27

Най-скандалната двойка в “Женени от пръв поглед" е на път да...

  • семейство-
  • развод-
  • женени от пръв поглед-
  • предаване-
  • шоу за младоженци-
  • двойка-
  • непознати-
  • василена и никифор

Претенциозната блондинка Василена категорично отказала да сподели живота си с непознатия младоженец

Най-скандалната двойка в шоуто за младоженци — Василена и Никифор, чака съдебното си решение за развод, твърди таблоидът "Уикенд", който е научил тази информация в аванс от свои източници.

В момента вървят първите епизоди на "Женени от пръв поглед", макар че снимките на предаване са към своя финал.

Тази неделя Никифор посетил с новата си приятелка скалния параклис на Света Петка в Трън. 42-годишният мъж нямал търпение да получи бракоразводното си свидетелство, тъй като изобщо не е консумирал брака си с претенциозната блондинка Василена. 33-годишната русокоска категорично отказала да го запознае с дъщеря си, тъй като не планирала да свързва живота си с него.

Капризната блондинка с куп подобрения по себе си не хареса Никифор още при първата им среща в ритуалната зала. Претенциозната булка бе разочарована от вида и социалния статус на избраника ѝ и при виковете на гостите "горчиво" му позволи да я целуне, но само по бузата. Емоциите взеха превес в сватбения им ден, а шокът на придирчивата булка от първата си среща с младоженеца, вдигна рейтинга на предаването. По договор никой от участниците нямал право да откаже да се бракува. В противен случай дължал тлъсти неустойки.

Никифор изобщо не отговорил на високите изисквания на Василена. Отношението на самотната майка към Никифор отприщи вълна от гневни коментари в интернет. Според зрителите на Нова телевизия, психолозите на предаването са за бой, тъй като събрали абсолютно несъвместими участници. Разглезената Василена търсела заможен и добре поддържан мъж с престижна професия, а ѝ избрали стар ерген, който не отговарял на нито едно от изискванията ѝ. Родителите ѝ, които я подсигурили с апартамент, я заплашили, че ще си вземат жилището обратно, ако остане с неудачника Никифор. Семейството беше изпратено на меден месец в Кипър, но през цялото време се джафкаха като куче и котка пред камерите на Нова телевизия. В крайна сметка, новосформираното семейство не издържа дълго и се разпадна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сорая

    104 2 Отговор
    Изключително елементарна и невъзпитана жена.Но не разбирам,как психолозите са я одобрили?Защо въобще е допусната в това предаване?Освен,че е истерична ,я е със сериозни ментални проблеми според мен!

    Коментиран от #16, #17, #18, #23, #26

  • 2 на дрътия смок деда му

    110 4 Отговор
    е това са повечето днешни жени - много претенции, да е добре сложен, да има пари, да има жилище, да е забавен и да е способен да й търпи капризите. А тя какво дава? Специално тази е като гибон в муцуната и така ще си седи сама.
  • 3 Batushka

    22 30 Отговор
    Жените трябва да се бият!Иначе се получава това!
  • 4 месара

    30 2 Отговор
    защо ни занимавате с простотии, кой се интересува от такива неща?!
  • 5 ПЕТЯ

    63 2 Отговор
    ГОРКОТО МОМЧЕ, СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СИ НАМЕРИ ПОЛОВИНКАТА И ЩЕ Е ЩАСТЛИВ!НО ТЯ....НИКОГА!
  • 6 Citizen X

    38 1 Отговор
    Тази не иска да е съпруга, а държанка. С този характер обаче, желанията и ще се сбъднат в някой друг живот.Жалко, че толкова "красива" жена ще остане сама!
  • 7 Слънчицето на сайта...!!!

    33 0 Отговор
    Колко прекрасно е всичко това, на 33г с куп. подобрения, ами като стане на 50,60,70 , да и се радва Никифор....!!!
  • 8 Грую

    40 0 Отговор
    И сега какво? Женени от пръв, разведени от втори поглед. Дето се вика "Бързата работа - срам за майстора.

    Коментиран от #9

  • 9 Citizen X

    28 2 Отговор

    До коментар #8 от "Грую":

    Така е! Но, човека е щастлив че ще се разведе.
  • 10 Между другото

    16 2 Отговор
    Много е хубаво това мъжко име Никифор....?! Името,, прави,, човека...!!!

    Коментиран от #21

  • 11 Пецата

    49 0 Отговор
    Това е проблема на съвременните жени, огромното им самочувствие им изиграва лоша шега, а специално тази Василена не прилича на нищо, грозна жена с претенции
  • 12 Диамантената ръка

    16 0 Отговор
    Селско театро е това...
  • 13 Апостолова

    32 3 Отговор
    Мило момиче,нарече се принцеса..... Някога гледала ли си филм ,където ПРИНЦЕСИТЕ са толкова красиви,че ти дори не си в оркестъра,камо ли последна цигулка.Еее да,Вие младите гледате сегашните миски по конкурсите за красота и приемате това за красиво.Жалко е,че мислите така ,че искате добър живот и много пари,но от някъде да дойдат без труд .Ами затова сме зле и ще става още много по -зле за тези които чакат голямата заплата без образование и труд.
  • 14 QQQ

    14 0 Отговор
    Като има такива изисквания тя имали пари и коли ?
  • 15 Не чакаме пари, не сме алчни...!

    6 0 Отговор
    Излъгах, днес е първи април, чакам едни пари евроромасубсидии,кредит не му дават, няма какво да ипотекирам, дори една счупена къща нямам..!!!
  • 16 Марко

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "сорая":

    Всъщност, скандалът е търсен. Той продава...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Таня

    3 0 Отговор
    За мен Василена е грозна и лигава .Нооооои с големи притенций.
  • 20 гощо

    11 0 Отговор
    Не съм в течение на предаването ама някаква префърцунена и ремонтирана изоставена с дете женица да си придава важности ми се струва нелепо!?!?!

    Коментиран от #27

  • 21 хан Крум

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Между другото":

    Изпит мозък.

    Коментиран от #22

  • 22 Твоя какъв е...?

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "хан Крум":

    Още повече изсмукан.... с вакуум....?! Хан Крум вижда всичко отгоре...!!!
  • 23 Анонимна

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "сорая":

    На всичко отгоре тя си каза, че е кифла. Еее и какво да очакваме от такава жена, която си казва, че е кифла.
  • 24 добро

    1 1 Отговор
    Много противоречиви усещания предизвиква в мен тази двойка. На пръв поглед нещата изглеждат ясни - арогантна златотърсачка и малко задръстен мъж. И като се позамислите са перфектни един за друг, ако направят необходимите компромиси. Затова, според мен, са ги подбрали психолозите.
    Но е много трудно на изградени като егоисти (не в лошия смисъл, даже май индивидуалисти е по-коректно) характери да се напаснат в много кратък срок. А никой от тях не иска да чака.
  • 25 добро

    1 2 Отговор
    Чудех се защо, след първичното възмущение от арогантните капизи и избухвания на Василена, ме налягаше една тъга за тази "кифла"?! Ставаше ми много мъчно като я видя. И разбрах. Майка съм на тридесетина годишна дъщеря и като видях, колко лошо и нахално се включи майката на Василена в конфликта разбрах, колко важно е възпитанието и подкрепата на родителите, по-специално на майката.
    Тя е ЗЛИЯТ ГЕНИИ!! Изобщо не си дава сметката, как съсипва бъдещето на детето си. Животът и до сега доказва, че тя познава са модел за семейство МАЙКА и ДЪЩЕРЯ. Никой друг.
    За да поеме НАИСТИНА живота в ръцете си, Василена трябва да се отдалечи от майка си за един по-дълъг период. Да работи с психолог за това, как да допусне по-близко до себе си партньор, не само приятелки, които може да се окажат лъжовни. Да търси човек до себе си и да не се отказва при първия поглед. Тя тепърва трябва да се учи, как да се доверява, защото майка и е отнела тази нейна способност с лошото си, егоистично възпитание, което нарича глезене. Глези се детето не за собствено удоволствие, да ни хареса, а за да му доставим на него удоволствие. Ако беше глезена Василена щеше да е само капризна, а тя е озлобена, уплашена и затворена като мида, което я измъчва. Майката да не се фука, че я е възпитала така против волята на бащата, а да заплаче за детето си и да му поиска прошка, за дето го е обрекла на самота!
  • 26 добо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "сорая":

    Василена не е мързелива, щом се справя сама с издръжката на малкото си семейство. Няма и ментални проблеми, а психологически - объркани от майката, както писах по-горе. Може би, ако имаха време и помощ от психолози, с Никифор щяха да се сприятелят, а кой знае… и да се вземат наистина. Но майката на Василена не я подкрепя, тя я командва. Промените във външния вид на Василена са също много показни за това, колко и е "насадено" от най-обичания от нея човек да не се харесва. Тъжно е. Помислете.

    Обичайте децата си за да са щастливи те, а не за ваше удоволствие като маймуни!!!
  • 27 добро

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "гощо":

    Ако приятелите и на двамата са истински приятели, трябва да се съюзят, да ги подкрепят Василена и Никифор да останат поне добри познати, а защо не и да се сприятелят. Дали ще споделят живота си един с друг е неясно, но щом не един психолог е решил, че има шанс този брак, защо най-близките до тях да им го отнемат.
    Подкрепете ги! Нека се научат да общуват с по-широк кръг познати, с различни типажи, а не само със "себеподобни". Пък може и да открият половинката си...