Трима от най-известните участници от първия сезон на кулинарната надпревара Hell's Kitchen развиват ресторантьорски бизнес в столицата, това са — най-младият участник в шоуто Божидар Делчев — Божо, победителят Дани Спартак и сребърният медалист Филип Спасов, пише в. "Телеграф".
Преди броени дни Божо, както мнозина познават емоционалния столичанин, се похвали с новооткрит уличен бар.
В личния си профил в социалната мрежа той сподели официалната Facebook страница на заведението, а приятелите му побързаха да харесат и споделят допълнителна информация.
Майсторът на топлата кухня рядко говори за любовния си живот, но винаги споменава, че жената до него го вдъхновява и това е една от причините да реализира всичките си цели в кулинарната сфера.
Филип Спасов разочарова голям процент от зрителите с отпадането си на финал. Второто място се оказа стимулиращо за талантливия готвач, който обърна гръб на семейния ресторант за френска кухня във Варна и отвори хлебопекарна в столицата. Макар силната страна на Филип да са десертите, той е категоричен, че се справя не по-малко добре с тестените изделия. Повечето асортименти ще са по рецепта на Спасов.
Големият победител от първия сезон на Hell's Kitchen Дани Спартак сподели за идеята да отвори свой ресторант.
"Захванал съм се с един семеен проект. В началото на пролетта с жена ми ще отворим ресторант в центъра на София. Спестявам, паричната награда от Hell's Kitchen продължава да стои в банката. Тези пари са заделени за образованието на Никола — синът му. Ще представлява малък семеен ресторант. Ще работя със Светла. Форматът ни сближи, в момента също готвим заедно. Искам да работя с нея, един вид тя да ми е дясната ръка. Знам, че мога да разчитам на помощта ѝ. Сработваме се, тя е от малкото хора, с които не прекъснах контакт след края на шоуто", споделя Дани.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Бианка Костова Николова
17:36 01.04.2019
2 Гадината
17:56 01.04.2019
3 Попа
22:23 02.04.2019
4 Ved
01:42 03.04.2019