1 Април, 2019 16:04 9 639 4

Вижте какво се случва с Божо от Hell's Kitchen

  • hell's kitchen-
  • кухнята на ада-
  • филип-
  • божидар-
  • бизнес-
  • участници-
  • кулинарно шоу-
  • дани спартак

Най-младият участник в шоуто се похвали в социалната мрежа

Трима от най-известните участници от първия сезон на кулинарната надпревара Hell's Kitchen развиват ресторантьорски бизнес в столицата, това са — най-младият участник в шоуто Божидар Делчев — Божо, победителят Дани Спартак и сребърният медалист Филип Спасов, пише в. "Телеграф".

Преди броени дни Божо, както мнозина познават емоционалния столичанин, се похвали с новооткрит уличен бар.

В личния си профил в социалната мрежа той сподели официалната Facebook страница на заведението, а приятелите му побързаха да харесат и споделят допълнителна информация.

Майсторът на топлата кухня рядко говори за любовния си живот, но винаги споменава, че жената до него го вдъхновява и това е една от причините да реализира всичките си цели в кулинарната сфера.

Филип Спасов разочарова голям процент от зрителите с отпадането си на финал. Второто място се оказа стимулиращо за талантливия готвач, който обърна гръб на семейния ресторант за френска кухня във Варна и отвори хлебопекарна в столицата. Макар силната страна на Филип да са десертите, той е категоричен, че се справя не по-малко добре с тестените изделия. Повечето асортименти ще са по рецепта на Спасов.

Големият победител от първия сезон на Hell's Kitchen Дани Спартак сподели за идеята да отвори свой ресторант.

"Захванал съм се с един семеен проект. В началото на пролетта с жена ми ще отворим ресторант в центъра на София. Спестявам, паричната награда от Hell's Kitchen продължава да стои в банката. Тези пари са заделени за образованието на Никола — синът му. Ще представлява малък семеен ресторант. Ще работя със Светла. Форматът ни сближи, в момента също готвим заедно. Искам да работя с нея, един вид тя да ми е дясната ръка. Знам, че мога да разчитам на помощта ѝ. Сработваме се, тя е от малкото хора, с които не прекъснах контакт след края на шоуто", споделя Дани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бианка Костова Николова

    1 7 Отговор
    Жалко ми е за Божидар, Филип и Дани Спартак те не са виновни за развалената вечерна резервация те и тримата бяха ми фаворити но по добре да се види кой е виновен за провалената вечерна резервация тоя шеф не е добър да хвърли храна,тигани и чинии и обижда хора.жал ми е за Силвия Кацарова че остана гладна
  • 2 Гадината

    11 4 Отговор
    Стига сте фаворизирали разни черпаци,плейметки и други джендъри за сметка на истински талантливи хора.или вече толкова сте затъпели че журналистическите ви напъни идват само в тоалетната след сутрешното кафе.
  • 3 Попа

    0 0 Отговор
    Пълно дърво... ревльо...
  • 4 Ved

    0 0 Отговор
    Това нещо кой го гледа . Ужас и тъпня