Last news in Fakti

3 Май, 2012 12:34 1 387 1

Арестуваха Обиуан Кеноби за катастрофа

  • междузвездни войни-
  • обиуан кеноби-
  • катастрофа

37-годишният Обиуан Кеноби е бил арестуван и обвинен в предизвикване на верижна катастрофа, съобщават от полицията в Роузвил, Калифорния. Инцидентът се случил миналия месец, когато Кеноби опитал да се престрои през две платна на магистралата, ударил леко два автомобила и избягал от местопроизшествието. В последвалото меле попаднали общо четири коли, има двама ранени.

От полицията в Роузвил установили, че кръщелникът на учителя джедай от "Междузвездни войни" се издирва и за дребна кражба. След като прекарал денонощие в затвора, Обиуан Кеноби бил освободен под гаранция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йода

    1 0 Отговор
    Нека силата бъде с теб!