18 Май, 2019 07:00 16 094 0

Вашият хороскоп за днес, 18.05.2019 г.

  • хороскоп

Вижте какво вещаят звездите за днешната събота

Вашият хороскоп за днес, 18.05.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Задайте си въпроса какви нови умения мога да придобия днес. Подходете към този ден с любопитство и няма да съжалявате. Вие обичате новите неща, ето ви един нов ден за изследване, проучване, завладяване. Правете нещата сякаш ги правите за пръв път и ще откриете магията на себевъзстановяването.

Телец

Едно от хубавите неща на проблемите, е че голяма част от тях не съществуват никъде другаде, освен във въображението ни. Днес бъдете реалисти, забравете да си въобразявате.

Близнаци

Майските съботи ви вдъхновяват, омайват, отнасят през девет планини в десета. Днес ще сте способни да напишете цяла една приказка, цяла една необикновена история, не изпускайте момента.

Рак

Понякога светът сякаш забавя своя ход, за да ви припомни, за да ви покаже, за да ви даде знак къде сте и какво трябва да правите. Отворете сетивата си и попивайте, усещайте, чувствайте сигналите. Слейте се с вашата по-дълбока, изначална същност.

Лъв

Ако една мечта не се сбъдва, не променяйте мечтата, променете подхода. Това е посланието на днешния ден - не се отказвайте, търсете нестандартния начин за справяне.

Дева

Не се страхувайте от мечтите си, не се отказвайте от тях, просто имайте смелост да им вдъхнете живот. Не е толкова трудно, направете първата крачка, засейте ги именно днес.

Везни

Бъдете благодарни за даровете на живота, за неговата щедрост към вас. И никога не казвайте, че е твърде щедро, защото следващият път ще е по-малко.

Скорпион

Ако искате да растете, не се ядосвайте, когато ви поливат. Не се отчайвайте, когато не ви вярват. Просто имайте вяра в своя път и той ще ви води.

Стрелец

Понякога трябва да затворите очи, за да видите истинските неща, скрити в сърцето на другия. Опитайте, затворете очи, помълчете, послушайте и може би точно тогава ще получите отговорите, които отдавна чакате.

Козирог

Не се надявайте, че някой друг знае отговорите, че някое друго място е по-добро и някой път нещата ще се подредят. Всичко е тук и сега в собствените ви ръце, просто поемете отговорност и действайте.

Водолей

Търсете светлината във всяко нещо, търсете любовта, търсете красотата. Тогава целият свят ще ви изглежда светъл, любящ и красив, защото именно това ще търсите.

Риби

Пробудете Божественото начало в себе си чрез танци, грижи и внимание към собствените си нужди. Нахранете първо собствената си емоция, за да има после с какво да нахраните и другите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА