Last news in Fakti

8 Май, 2012 16:51 1 024 1

Саркози - в пенсия, Карла - на сцената

  • карла бруни-
  • никола саркози

Бившата първа дама на Франция Карла Бруни-Саркози ще възроди певческата си кариера и ще издаде нов албум през зимата, потвърди нейният продуцент.

Носят се слухове, че Карла дори ще участва в нов биографичен филм за семейството си. Новината за намерението на 44-годишната бивша манекенка да възроди кариерата си в шоубизнеса дойде, след като съпругът й Никола Саркози беше заснет на първата си публична проява след загубата на президентските избори във Франция.

57-годишният Саркози обяви оттеглянето си от политиката след поражението на изборите в неделя, които го направиха първия френски държавен глава от 31 години насам, който е свален от власт след само един мандат.

Макар да заяви, че "обича живота прекалено много, за да бъде тъжен", той изглеждаше видимо напрегнат днес, докато придружаваше Франсоа Оланд на церемонията по повод 67-та годишнина от победата на съюзниците над Нацистка Германия през Втората световна война. Бъдещето на Саркози изглежда несигурно - лошият му английски означава, че е малко вероятно той да съумее да изкара пари от доходоносния бизнес с четенето на лекции в САЩ и отхвърли възможността да се върне в политиката.

"Карла не е прекратила кариерата си по време на петте години на власт на Никола Саркози. Тя продължава да композира. По практически причини тя се отказа от концертите си пред публика, но сега може отново да започне да пее", заяви говорителката на Бруни-Саркози Вероник Рампаса.

Карла има свое звукозаписно студио в къщата си в Париж и ще издаде нов албум по Коледа. Тя се надява да повтори успеха на албума "Quelqu`un m`a dit", който излезе преди 10 години и беше продаден в около 2 милиона копия, главно във Франция. Последните й албуми "No Promises" и "Comme si de rien n`était" не бяха толкова добре приети, припомня БГНЕС.

След сватбата й със Саркози през 2008 г. бившата първа дама на Франция не е излизала от светлините на прожекторите. Тя се снима на кориците на лъскави списания като "Венити Феър" и "Вог", включително на покрива на Елисейския дворец, и участва във филма на Уди Алън "Полунощ в Париж". Сестрата на Карла, актрисата Валерия Бруни-Тедеши, продуцира фирм за историята на нейното семейство и Бруни-Саркози може да изиграе самата себе си в лентата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пука ми

    0 0 Отговор
    той да си продаде ролекса ще изкара колкото аз за 20години горкичкия