3 Юли, 2019 07:00 23 529 2

Вашият хороскоп за днес, 03.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Неприятни изненади за Телците

Вашият хороскоп за днес, 03.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате да свършите толкова много неща, че не е ясно дали ще ви стигнат 24-те часа на денонощието. Не прекалявайте все пак, степенувайте си задачите и не разпилявайте енергията си в празни приказки. Физическата ви батерия има нужда от презареждане.

Телец

Денят може да ви поднесе някои не много мили изненади, но опитайте да погледнете нещата откъм веселата им страна. На днешния ден е по-добре да не ходите по държавни учреждения и да не се опитвате да се доказвате, само ще си развалите настроението.

Близнаци

Пригответе си куфарите, защото съвсем скоро може да ви се наложи да потеглите нанякъде, а вие не обичате нещата да ви сварват неподготвени. Не давайте ухо на слуховете, които се носят, могат само да ви ядосат и да тръгнете да възстановявате справедливостта, а точно сега няма да успеете.

Рак

Служебните ви ангажименти сякаш нямат край, а ви се струваше, че този период ще е по-спокоен. Не се притеснявайте още от утре ще усетите, че наближават почивните дни. Гледайте днес да приключите със започнатото, за да прекарате утрешния ден в чертане на планове за уикенда.

Лъв

Днес е ден само за почивка и пътешествия, но може би трудно ще успеете да убедите шефовете си в този факт. Умствените занимания няма да са особено спорни и по-добре да не се занимавате с неща, които изискват вглеждане в подробностите, защото ще се наложи да ги правите няколко пъти.

Дева

Вие отново сте се затрупали с работа, но така е като не можете да отказвате. Бъдете по-категорични и не поемайте твърде много задачи. Доста сте изтощени, тази вечер задължително отделете малко време за себе си, починете си.

Везни

Доста ще сте разсеяни. Ако имате възможност, отскочете до някой басейн, водата определено ще ви възвърне свежестта и доброто настроение. А и днес имате нужда да похарчите малко пари за себе си.

Скорпион

Добър ден за разчистване. Днес успешно можете да се избавите от всичко ненужно. Въпреки умората ще усетите облекчението, че започвате на чисто.

Стрелец

Днешният ден е подходящ за учене, или поне за четене, най-добре на плажа. Не се опитвайте да дискутирате въпроси, за които дори не сте чували. Освен това за самите вас би било добре да не избухвате по най-незначителни поводи.

Козирог

Би трябвало да работите по-старателно, а не само да мислите за наградата, която ви се полага след като приключите. Естествено е да се чувствате уморени и отпаднали, в такъв случай потърсете помощ, но в никакъв случай не си зарязвайте работата.

Водолей

Ще сте подложени на влиянието на другите, ще зависите от техните постъпки. Затова пък вие ще останете спокойни и невъзмутими, независимо от всичко.

Риби

Днес ще сте на романтична и мечтателна вълна. Слушайте интуицията си, но не забравяйте, че сте разумни същества и мислете с главата си. Ще имате нужда от естетика и красота, така че - създайте си ги.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 диляна

    1 1 Отговор
    Много хубава статия сте написали затова ви много благодаря !!!
  • 2 Бах

    1 1 Отговор
    Като чета за зодия козирог и какви простотии пишат гадателите , та се отказвам от тазвечерната покана за „танц” Чудя се дали ще ми стане или няма да ми стане.Нищо не пишат по въпроса.