Last news in Fakti

4 Юли, 2019 07:00 20 000 0

Вашият хороскоп за днес, 04.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Емоционален ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 04.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Основните ви ангажименти ще се насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели и е добре да приключите по-скоро с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.

Телец

Днес няма да ви се работи много, много. Е, наистина и вие имате нужда от малко разсейване. Ако ви е възможно, тръгнете си по-рано от работа. Обърнете повече внимание на децата си, но за да поиграете с тях, а не да ги изпитвате.

Близнаци

Активен участник сте в движението, дали е от място на място или са някакви сложни мисли, вие си знаете, важното е нещата да се развиват. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че имайте нещо за почерпка.

Рак

Ден емоционален, носещ много впечатления и събуждащ дълбоки чувства. Не бързайте с изводите, доста сте пристрастни в оценките си. Плановете ви може да се окажат твърде съдбоносни.

Лъв

Ще сте безкрайно впечатлителни и това може да ви подтикне да направите неща, които ще изумят самите вас. Днес имате нужда да повярвате в доброто начало на хората, затова се срещайте с такива личности, които ще ви помогнат наистина да го направите.

Дева

Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. Вкъщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите вечерта на всички.

Везни

Трудно ще се активизирате за каквото и да било, отдадени на мечти и планове за бъдещето. Колкото и да ви юрка някой, вие ще се чувствате някак далеч от ежедневието. А може би наистина трябва да избягате някъде от всички задачи.

Скорпион

Вие сте просто щастливци, чакат ви пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора или компютъра. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.

Стрелец

Всички се подготвят за почивка, а вие трупате работа и задължения. Няма начин, ще трябва да доработвате извънредно. И да се заричате, че следващият път няма да поемате непосилни задачи, няма да го направите, така че просто приключете започнатото.

Козирог

Днес ще ви завихрят ежедневните задължения,и най-вероятно ще имате доста работа. Гледайте по-ведро на нещата, направете си план. Не подценявайте дребните болежки, вземете мерки.

Водолей

Днес силно ще се влияете от емоциите на околните и това може сериозно да попречи на преките ви задължения. Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в психотерапевт, защото наистина би ви депресирало.

Риби

Днес ще вложите голяма част от енергията си, за да направите добро впечатление. Мнението на околните за вас живо ще ви интересува и заради това ще сте склонни на всякакви странни постъпки.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА