Last news in Fakti

19 Май, 2012 11:56 4 153 3

Изписват Багата до една седмица

  • благой иванов-
  • багата-
  • дъмпела-
  • пирогов

Прогнозираме изписване до една седмица на Благой Иванов – Багата, който бе намушкан в столично заведение и вече 85 дни се лекува в „Пирогов”, съобщиха лекари от болничното заведение, които допуснаха за първи път журналисти да се срещнат ММА боеца.
"Ще се завърна отново, започвам да тренирам в най-скоро време", закани се от своя страна  Багата, който посрещна журналистите на крака. Той благодари на екипа на Института за спешна помощ.
Според лекарите пълното  възстановяване на Благой Иванов ще бъде между 6 месеца и 1 година. Медиците обаче не пожелаха да гарантират, че той може да се завърне към активния спорт.
Багата отказва да говори за инцидента.
Факти.бг припомня, че Благой Иванов - Багата бе намушкан с нож в столичното заведение „Айс” рано сутринта на 26 февруари. Багата беше с прободна рана под мишницата, която стигаше до сърцето.
Тази седмица Софийски апелативен съд остави в ареста Даниел Стефанов – Дъмпела, който е обвинен в опита за убийство на Багата. Магистратите прецениха, че има достатъчно данни, че той е намушкал Багата в гърдите и така се е опитал да го убие. Дъмпела призна, че се е скарал с Багата, но не призна, че той го е намушкал. Свидетелите сочат, че те двамата са били най-близко един до друг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не феер

    0 1 Отговор
    Какава е разликата между боксьор(или какъвто е там тоя) и абитюрент.Ами абиюрента брои до 12 когато всичко е свършило а на боксьора като му преброят до 10 значи всичко е свършило.

    Коментиран от #2

  • 2 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "не феер":

    @1 kaakvo e abiurent be
  • 3 до льолю

    0 0 Отговор
    Абиюрента е абитюрент бе