Last news in Fakti

28 Май, 2012 10:12 2 028 0

Изписват Багата от реанимацията

  • благой иванов-
  • багата-
  • изписват-
  • централна реанимация-
  • пирогов

След три месеца и два дни лечение Благой Иванов - Багата (25) е изписан от централна реанимация. Известният спортист ще продължи лечението си в обща клиника, съобщиха от Пирогов.

Багата беше приет на 26 февруари с тежка ножева рана в гърдите. Спешната, животоспасяваща операция беше извършена от хирурга д-р Стоян Сопотенски. От този момент екипът на централна реанимация се бори за живота на ранения. На няколко пъти състоянието на спортиста беше изключително критично.

Факти.бг припомня, че Благой Иванов - Багата бе намушкан с нож в столичното заведение „Айс” рано сутринта на 26 февруари. Багата беше с прободна рана под мишницата, която стигаше до сърцето.
Софийски апелативен съд остави в ареста Даниел Стефанов – Дъмпела, който е обвинен в опита за убийство на Багата. Магистратите прецениха, че има достатъчно данни, че той е намушкал Багата в гърдите и така се е опитал да го убие. Дъмпела призна, че се е скарал с Багата, но не призна, че той го е намушкал. Свидетелите сочат, че те двамата са били най-близко един до друг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА