Last news in Fakti

19 Май, 2012 16:03 995 1

Кралицата побърква екипа, който организира концерт за юбилея

  • кралицата-
  • екипа-
  • побъркала

Нейно величество Елизабет Втора се проявила като истинска неблагодарница към певеца от Take That Гари Барлоу, който се зае с нелеката задача да организира тържествения концерт по повод 60-тата годишнина от възкачването й на престола.
Музикалното събитие ще се проведе пред Бъкингамския дворец на спеиално конструирана за целта сцена, на която ще се качат световноизвестни имена като сър Елтън Джон, Кайли Миноуг и Стиви Уондър.

"Наскоро се срещнах с Кралицата, за да я информирам как върви подготовката на концерта. Единственото, от което се интересуваше тя обаче, беше кога ще приключи и точно колко време ще бъде нужно на екипа, за да разглоби сцената и да разчисти пространството пред двореца", разказал Гари Барлоу, който от месеци се занимава с тежката организация, пише bliasak.bg.

"Казах й, че най-вероятно ще ни бъдат необходими шест или седем часа, а тя отвърна: "Значи концертът приключва в 22:30, което означава, че цяла нощ ще вдигате шум, докато семейството ми спи в двореца". Бях подготвен за всичко, но когато чух думите й, дланите ми се изпотиха от притеснение, защото не знаех какво да й кажа, освен да я запозная с останалите подробности", обяснил Гари Барлоу.

Специално за Диамантения юбилей на Елизабет Втора Гари Барлоу и Андрю Лойд Уебър създадоха песен, която носи заглавието Sing и се изпълнява от музиканти от различни страни от Общността на нациите, Хора на войнишките съпруги и принц Хари, който свири на дайре. Принцът направил своя дебют в звукозаписната индустрия в Ямайка, една от страните от Общността на нациите, която Барлоу посети, за да напише песента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    0 0 Отговор
    тая нема ли да умре?наливат толко милиони в тоя некролог а деца умират в африка заради елементарни лишения