Last news in Fakti

8 Юли, 2019 11:15 12 277 18

Младо семейство даде горчив урок на съседи пенсионери

След като разбрали, че няма да се разберат, започнали да привличат всички птици от квартала

Младо семейство даде горчив урок на съседи пенсионери - 1
Снимки: shutterstock

На някои хора често им се случва, в живота им да се месят чужди хора. Най-често това са съседи, пенсионери, които си нямат друга работа. Точно такъв бил и случаят с едно младо руско семейство, което се преместило в ново жилище.

Апартаментът на Анастасия и Григорий се оказал точно над баба и дядо, които ежедневно вгорчавали живота им. Ето защо младата двойка решила да им даде урок по нестандартен, но ефективен начин.

Григорий и Анастасия са търсили апартамент дълго време. Те изучавали много варианти, в резултат на което техният избор паднал на приличното жилище, в което имало всички условия, за които можели само да мечтаят. Апартаментът се намирал в тухлена къща, заобиколен от зеленина, на пешеходно разстояние от него имало парк, училище, детска градина, няколко магазина и други удоволствия, необходими за нормален живот. Изненадващо, цената за такъв имот била много приятна. Григорий, смутен от цената на жилищата, дълго мислел, умувал, проверил всички документи и, без да открие някаква уловка, все пак убедил съпруга си да спре избора си на този апартамент. Тя се съгласила.

Младо семейство даде горчив урок на съседи пенсионери

Уловката станала ясна веднага щом сделката приключила и младите хора се преместили в новия дом. Оказало се, че двама пенсионери (на възраст 80 и 83 години) живеят точно под тях, и не им давали миг спокойствие: посред нощ включвали телевизора твърде силно, започвали да кълнат и като цяло демонстрирали злобния си нрав, обсъждайки живота на всеки, който им попаднел пред очите. Няколко пъти Григорий и Анастасия се обърнали към окръжния полицай с оплакване за досадни съседи, но той просто мълчал, свивал рамене и обяснявал: „Е, какво ще направя с тях? Те са пенсионери.”

Съпругата измислила коварно отмъщение

Младо семейство даде горчив урок на съседи пенсионери

Една вечер новите собственици седяли в кухнята и пиели чай, когато изведнъж, в апартамента отдолу, телевизора отново започнал да работи силно.

След като се замислила, Анастасия дала идея: „Гена, да сложим храна на балкона?“. Разбира се, съпругът, знаейки, че съпругата му не си пада по животни или птици, се изненадал: „Защо изведнъж това?“. Настя погледнала хитро съпруга си и казала: "Така че птиците да идват и да могат да ядат ...". След няколко минути тя обяснила на съпруга си, че птиците са техните верни помощници в тази война със съседите отдолу - в края на краищата, постоянно кацащи на балкона, ще донесат голям дискомфорт на живеещите отдолу.

Само няколко дни по-късно, на балкона на новия апартамент висяла хранилка пълна със зърна. Птиците долитали до нея, похапвали и често пъти, преди да отлетят, се изхождали, където им попадне, включително и върху чистото бельо, което се сушало на въже, опънато на балкона на съседите по-долу.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 52 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенсионерката

    21 28 Отговор
    Купувам си сушилня и продължавам с тормоза.
  • 2 Гост

    38 8 Отговор
    аз имам по- добро отмъщение- система за домашно кино с мощен бас на пода, от който трепери цялата стая. Отделно точно за съседите отдолу можеш да приложиш всякакви отмъщения.. от тропане посред нощ, музика, до по- брутални като наводнение.

    Коментиран от #17

  • 3 Жоро

    85 18 Отговор
    По тъпа статия не бях чел...

    Коментиран от #6

  • 4 Еразъм

    29 4 Отговор
    Браво на младежите! С пустиняците само така.
  • 5 Знаещ

    19 35 Отговор
    Това е руската душевност!Вместо да се разбираш със съседите постоянно да се чудиш как да им пречиш и да злорадстваш.Ние сме го наследили от ватенките.Хубавото е, че злобните, завистливи, алчни старци развъдени от комунизма намяляват.

    Коментиран от #10

  • 6 хъх

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    Аз бях чел. Пак на Милена.
  • 7 Гост

    21 3 Отговор
    По добре е било Григорий да си свърши работата по голяма нужда, вместо да чака птичетата да му я вършат.
  • 8 Миленчето

    11 2 Отговор
    Май по тъпо и от венито
  • 9 Журналята

    18 3 Отговор
    Ровят се в руските сайтове и копират тъпотии, че нали си знаят, тук всичко свързано с Рашка се коментира яко!
  • 10 Голям прос

    11 3 Отговор

    До коментар #5 от "Знаещ":

    Никакъв знаещ не си. Не си попадал на такива. Мислиш, че сега като е демокрация е по-добре ли? Сега е още по-зле и за една забележка птебиват хора. Това ви научи демокрацията, йезуитско мислене и капаци на очите, гарнирани с тъмни очила
  • 11 Въййййййййй

    1 0 Отговор
    Имаще един филм 'Апартамента"
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Мордекай

    8 2 Отговор
    Четенето на тази статия е чиста загуба на време
  • 14 басиян

    4 3 Отговор
    Станахте по-зле и от лична драма. Толкова ли няма новини, че да пишете тези порно разкази.
  • 15 Ко ти каа

    4 3 Отговор
    Ако това им е решило проблема, добре. Някой хора когато с добро не разбират трябва в умерени граници да им се покаже по друг начин за да се кротнат малко.. Иначе, че има едни зли пенсионери, има. Ама и какви да са, цял живот в мизерия братко нормално да са негативни. Вместо да обикалят по почивки напред назад и да се се наслаждават на заслугите си, че цял живот са бачкали, седят в къщи пред телевизорите докато..
  • 16 Педант

    2 0 Отговор
    "Григорий... все пак убедил съпруга си..."

    Ама то Анастасия мъж ли било?!
  • 17 Иво

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Да не говорим за безкрайните ремонти - с най- мощното хилти!
  • 18 Повръщащия

    0 1 Отговор
    Какви са тия простотии?