Last news in Fakti

25 Юли, 2019 07:00 20 393 1

Вашият хороскоп за днес, 25.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 25.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще получите любовта, която наистина заслужавате, ако обаче самите вие сте обичали истински. Хубав ден да си правите планове и да давате съвети на околните, нещо, което много обичате.

Телец

Хубав ден да уредите някои стари задължения. Като цяло погледът ви към света ще е много по-философски и ще сте склонни дори да жертвате собствения си интерес в името на нечие чуждо добро. Само не се чувствайте виновни за това, ако наистина сърцето ви копнее да помогне – направете го, ако ли не, по-добре си запазете намеренията.

Близнаци

Отговорностите ви няма да са никак малки, но пък наградата за положените усилия напълно ще ви задоволи. Не се захващайте с много неща едновременно.

Рак

Хубав ден, без особени неприятности, подходящо време за да проявите инициативите си. Всичките ви смели начинания могат да се увенчаят с успех, само бъдете смели и работете в сътрудничество.

Лъв

Днес особено силно ще ви дразни контролът над работата и особено желанието на началниците да ви наложат друг начин на мислене. Отстоявайте себе си, но без да повишавате тон.

Дева

Ден за задоволяване на интелектуалните ви търсения. Ще имате повече срещи, отколкото можете да изтърпите, но пък ще научите интересни и, най-важното, полезни неща. Отдайте дължимото на по-възрастните.

Везни

Денят носи трудности за мнозина, но те са преодолими, ако действате концентрирано. Обърнете внимание на здравето си. Среща с приятели ще ви се отрази релаксиращо.

Скорпион

Не подхранвайте сами фобиите си, в крайна сметка не всичко е толкова черно, колкото си мислите. Не е лошо да простите на някои хора, че са такива каквито са, и на вас ще ви олекне.

Стрелец

Доста сте се развихрили, май сте си оставили задачи за цял мсец. Не е лошо да подобрите организацията на нещата, потърсите помощ, така ще ви остане време и за почивка. А и не влагайте толкова емоции в работата, така само обърквате нещата.

Козирог

Ще научите интересни неща, но внимавайте с кого ги споделяте. Днес особено силно ще ви дразни контрола над работата и особено желанието на началниците да ви наложат друг начин на мислене. Отстоявайте себе си, но без да крещите и да използвате непочтени средства.

Водолей

Няма да се чувствате настроени за много работа, а по-скоро обратното. Денят е доста добър за срещи и разговори. Ще сте много ентусиазирани и ще жадувате за приключения. Късметът е с вас, не му изневерявайте.

Риби

Доста рязко ще ви се променя настроението днес, но пък това по-скоро ще ви развеселява, отколкото да ви притеснява. Най-важното е да не попивате емоциите на другите, а да ги наблюдавате като изследовател. Не всичко е каквото изглежда, нали?


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 007

    0 1 Отговор
    Vеni, не се опитвай да ме хороCК0ПЯВАШ """|"""|"""|