2 Август, 2019 07:00 16 623 0

Вашият хороскоп за днес, 02.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Радост за повечето зодии

Вашият хороскоп за днес, 02.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Какво можете да дадете на този ден? А какво ще ви даде той на вас? Време, възможности, обстоятелства - това са даровете на деня, а ваша е отговорността да ги използвате по най-добрия начин. Можете ли да го направите?

Телец

Радостта и съзиданието, любовта и красотата са все синоними на живота. А днес е ден за живот. Позволете на живота да живее чрез вас, позволете си да станете извор на любов и радост, позволете и на другите да отпиват от искрящата жизненост и усмивките ви.

Близнаци

Забравени мисли, забравени хора, забравени спомени днес ще ви напомнят за себе си. Ще се наложи да отключите една врата към миналото, да поизтупате праха от онова, което е било и което ви е дало сила да бъдете това, което сте. Приемете го в себе си и продължете напред, създайте новите спомени.

Рак

Петък е, лято е. Душата ви ще копнее за простор и свобода. Ден за пътувания, за движение. Трудно ще ви свърта на едно място. Отворете прозореца на душата си, пуснете свежия въздух и ... стягайте куфарите.

Лъв

Петък е ден за красота, за пазаруване и за разкош. Направете мечтите си реални, дайте им шанс да бъдат живота ви в момента. И се огледайте колко много неща имате, колко неща притежавате лично вие, независимо от банкови карти, сметки, дългове и т.н., всичко онова, което никой не може да ви отнеме.

Дева

Днес звездите ви помагат да покажете от какво наистина се нуждаете. Недейте да капризничите и да се обиждате, а бъдете готови повече да слушате и да споделяте. Ваша е отговорността да създадете подходящата обстановка около себе си. Винаги има начин да хармонизирате нещата. Можете да го направите.

Везни

Ще искате да сте по-скоро незабележими, да избягате от нещата, които ви пречат, спъват, тежат и нараняват. Намерете онова вътрешно пространство, което ви усилва и подкрепя. Не приемайте другите за врагове, те се страхуват и са уплашени не по-малко от вас. Потърсете връзка със собствената си вътрешна мъдрост.

Скорпион

Скорпионът е знак горд и силен, с чест и достойнство дори и в петък. Всъщност това не би трябвало да зависи от деня на седмицата, а от собствената ви вътрешна нагласа. Просто се отпуснете и бъдете себе си, с риск да опърлите нечия перушина.

Стрелец

Много задачи сте си поставили като за петък. Не се опитвайте да свършите всичко наведнъж. Вярно е, че имате голяма мощ и възможности да направите невероятно много, но щадете себе си. Правете достатъчно.

Козирог

Сила и радост ви носи този петък и някакво окриление. Време е за пътешествия, време е за нови идеи и нови мечти. Не се страхувайте да мислите и мечтаете в големи мащаби, целете се в звездите, за да имате наистина звездни резултати.

Водолей

Драматичен е вашият знак на големи страсти и големи постижения. Много можете и много правите, само не се наранявайте постоянно. Хубаво е да надскачате себе си, но самоубийствените мотиви не са най-доброто, което можете да си позволите.

Риби

Ветрове, промяна, приключения, приятелства са все неща, които ще ви съпътстват този месец. А днес? Днес е денят да откриете правилния партньор за това. Човекът, който ще ви подкрепя, усилва и порицава, човекът, който ще ви допълва и уважава, просто човекът до вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА