8 Август, 2019 07:00 15 913 1

Вашият хороскоп за днес, 08.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Мрачна перспектива за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 08.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес не си струва да отговаряте на критичните забележки. Просто никой не ви критикува, всичко е само във вашите представи. Може би самите вие не се оценявате подобаващо.

Телец

Днес, оказвайки се в една мила и приятна компания, ще усетите у себе си таланта на разказвач, способен да засенчи дори древните майстори. Ако в крайна сметка не ви се отдаде да се изкажете, запишете всичко, светът не бива да губи интересните ви думи.

Близнаци

Събитията ще се развиват доста по-бързо, отколкото би ви се искало. Днес ще имате желание да се заинатите за нещо.По-добре не го правете, само наливате масло и в без друго пламтящия огън.

Рак

Чудесни възможности ще ви радват днес. Имате проблеми, но се очертават шансове да направите крачка за подобряване на досегашното положение. Позитивни мисли - това е рецептата ви за успех.

Лъв

Днес няма да има нужда да се оправдавате за действията си, защото всичко ще ви прощават. Все пак не злоупотребявайте с доброто отношение на околните.

Дева

Този ден ще ви изправи пред вътрешните ви страхове. Открийте източника на своята вътрешна сила, онова което ви окрилява и вдъхновява, изпълнете се с него и издишайте страховете си.

Везни

Добре е да проверите не се ли въргалят някъде неплатени сметки, недовършени неща и разни други подобни досадности. Постарайте се да приключите с всичко днес, не оставяйте работата си за друг ден.

Скорпион

Днес венец на творението ще ви се струва удобното кресло. Никога досега не сте ценили комфорта, както днес. По-добре днес не купувайте мебели, ще се разорите.

Стрелец

Днес ви чака твърде мрачна перспектива. Цял ден ще ви атакуват доста противни персони и вечерта рискувате да се окажете в лапите на някой, който предизвиква у вас ужасно раздразнение.

Козирог

За вас е необходимо наистина добре да организирате деня си, защото ви предстоят куп ангажименти. Съсредоточете се и резултатите няма да закъснеят. Обърнете внимание на здравето си.

Водолей

Днес ще ви залее такова количество информация, че няма да сте в състояние да я асимилирате. Но не бива да отлагате този процес във времето, защото нещата ще се усложнят. Просто ви е нужна помощ.

Риби

Днешният ден не подходящ за какъвто и да било вид съревнования. По-добре го посветете на самоусъвършенстване. Винаги има какво още да се желае в тази посока.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 град козлодуй

    1 2 Отговор
    как си го направиш