Last news in Fakti

9 Август, 2019 07:00 18 569 1

Вашият хороскоп за днес, 09.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Незабравим ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 09.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не си струва да губите време в търсене на оправдания за действията си. Нещата вече са направени, така че е безполезно да съжалявате. Заемете се с нещо друго, по-смислено.

Телец

Макар всичко да ви се струва нереално и странно, някак от само себе си ще се случи един незабравим празник. Понякога съдбата обича да прави подаръци.

Близнаци

Доста напористо ще действате днес и това може да доведе до доста спречквания. Опитайте да канализирате енергията си в някаква творческа дейност, каквато се явява и любовта всъщност.

Рак

Единственото, което ще помрачава днешния ден, е липсата, макар и на минимален, комфорт. Дори няма да има къде да седнете удобно. Всичко останало ще е прекрасно.

Лъв

Вие, разбира се, сте способни на много, много повече, но не бива да влагате всичко на момента. Пренапрегнете ли се полза няма да има. Направете най-важното, останалото ще почака.

Дева

Потърсете красотата в живота си независимо под каква форма. Дайте ѝ повече място в живота си - украсете ежедневните неща - храната, масата, работното си място. Направете дребните неща красиви.

Везни

За да не остане мечтата ви завинаги мечта, ще трябва да положите макар и минимални усилия, за да я направите реалност. Започнете от днес.

Скорпион

Днес количеството усилия вложени за постигането на някаква цел може да се увеличи неимоверно до степен на - струва ли си труда?. Може би е по-добре да не се залавяте за подобна трудоемка работа.

Стрелец

Днешният ден ще е дълъг и изтощителен. Можете единствено да си пожелаете по-бързо да приключи. А и да се надявате, че някой ще ви се притече на помощ. Дано сте заслужили.

Козирог

Успех в разрешаването на въпроси от делови, финансов и материален характер ще имате днес. Не толкова безпроблемни обаче се очертават проблемите в интимната сфера.

Водолей

Днес навсякъде ще ви приемат с отворени обятия. Обаче не се заблуждавайте, че заради това ще получите всеобща поддръжка. За да я спечелите, ще трябва да положите повечко усилия.

Риби

Днес на лицето ви ще е изписано всичко, което си мислите и трудно ще успеете да скриете каквото и да е. Май е време за дегизировка и тъмни очила, ако се притеснявате от мислите си, разбира се.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.