Last news in Fakti

24 Август, 2019 17:56 37 250 99

Ето защо Девата е най-хубавата зодия

  • дева-
  • зодия

10 причини да обичате Девите

Ето защо Девата е най-хубавата зодия - 1
Снимка: Shutterstock

Ако сте родени между 24 август и 22 септември, поздравяваме ви, вие сте Дева. Ако не – незабавно си намерете партньор Дева, съветва webmiastoto.com. Ето защо Девите са най-добри от всички:

Перфекционизъм е слабо казано

Девите с мъка могат да ядат, спят и да дишат, докато не усъвършенстват всеки милиметър на всичко около себе си. Те обичат да показват своите таланти и обичат да довеждат всичко до блестящ финал.

Затова когато забелязват вашите недостатъци, запомнете, че не става въпрос за критика или високомерие, а за стремеж към идеал. Те просто не могат да пропуснат нито един детайл. Затова не им се бъркайте и ги оставете да свършат своята работа – те знаят какво правят!

Те са естествени лечители

Те са идеалните партньори и приятели.Комфортът и спокойствието, което усещате около Девите, е чувство, което няма да усетите с други хора. Те имат вълшебен ключ към вашето сърце.

Мъдрост и практичност – ключовите атрибути на Девата

Повечето Деви са много мъдри за своята възраст. Те не правят импулсивни глупости, за които да съжаляват. Затова, ако Девите изберат вас – това не е просто случайност, а резултат от размисъл и усилия.

Девите са много практични и могат да оставят емоциите или мечтите си настрани и да се адаптират. Те не седят и наблюдават разцвета на света, а пристъпват към работа за създаването на този разцвет.

Търпението е един от големите добродетели на Девата

Девите искат хората около тях да постигат успех, затова хабят много време, опитвайки се да помогнат. Може да се подразнят, но не се поддават на емоции. Затова пък ще ви дадат толкова време, колкото е нужно.

Девите винаги протягат ръка за помощ

Девите буквално излизат извън кожата си, за да помогнат на близките си. Те ще сменят спуканата гума вместо вас, ще ви застелят леглото или ще останат, за да измият чиниите след купона. Те не само са готови да помогнат, но и да ви засипят със съвети за бъдещето. При това без да ви покровителстват, просто искат да помогнат.

Те наистина мислят това, което говорят

Ако Девата ви говори нещо, слушайте внимателно. По-важно е отколкото си мислите. Ако всичко е наред, Девата ще ви го каже. Ако сте направили нещо не както трябва, Девата пак ще ви го каже.

Винаги може да се доверите на Девите, те са откровени и очакват същото в замяна. За Девите честността е най-добрата политика, дори ако истината е неприятна.

Девите виждат повече от другите

Девите са по-внимателни към детайлите, отколкото към цялостната картина. Мнозина смятат това за дефект. Но това си е тяхната особеност, благодарение на която виждат неща, които другите не могат.

Девите не спират да се учат

Девите са перфекционисти и признават ценността на образованието за себе си лично и влиянието му върху обществото като цяло. Те постоянно търсят нови знания и се опитват да подобрят своето положение.

Обикновеният човек може да забрави чадъра си няколко дни подред в дъждовен период, но Девата ще направи тази грешка само веднъж.

Можете да им се доверите за всичко

Наред с Раците и Телците, Девите са много надеждни. Те са чувствителни към нуждите на другите. Девите не странят от неуспехите на своите близки , което ги прави най-добрите приятели.

Понеже са извънредно рационални, можете да разчитате на тях, че ще изпълнят задачите си ефективно и оперативно. Не е изненадващо, че Девите често се сприятеляват с други Деви – те ценят отдадеността в делата.

Те имат скрита страна

Когато Девата ви пропусне през своя защитен слой, можете да ги видите такива, каквито не ги е виждал никой преди вас. Ще се чувствате като супер звезда, за която са положени специални усилия и ще получите от Девата повече от всеки друг.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 142 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    51 14 Отговор
    Вярно е

    Коментиран от #3

  • 3 Емил

    7 27 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Кое по-точно?

    Коментиран от #4, #6, #66

  • 4 Друг гост

    35 9 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Всичко.
  • 5 Гост

    52 10 Отговор
    Живея с Дева 25 години. Едно към едно е вярно!
  • 6 Гост

    45 9 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Аз съм Дева и всичко е вярно ако искаш вярвай.
  • 7 Онзи

    16 58 Отговор
    Най-хубавата зодия е ОВЕН !!!

    Коментиран от #45

  • 8 Гост

    32 7 Отговор
    Аз съм Дева и всичко е вярно ако искаш вярвай.
  • 9 СЪВЕТ

    36 80 Отговор
    По-гадна зодия от Девите няма.Коварни и отмъстителни същества! Пазете се!

    Коментиран от #34, #35, #42, #92

  • 10 Съгласен

    31 59 Отговор
    Да,точно така е,злопаметни,а всеки знае,че поведението на Дева няма нищо общо с интелигентността,която му преписват! Далече просто;

    Коментиран от #97

  • 11 Това е бъзък.!

    29 74 Отговор
    Това е най лошата зодия в зодиака...! Ще изредя- бавносвяткащи, скръндзи, извънземни....! Това е достатъчно...! Имам поглед върху това..!Аха, не могат да готвят, буламачи приготвят...!

    Коментиран от #38, #99

  • 12 Деската

    22 74 Отговор
    Най отвратителната зодия. Клюкари и лицемери. Добре че не блестят с ум иначе щяха да бъдат много коварни

    Коментиран от #46

  • 13 Може ли да прибавя...?

    6 27 Отговор
    Момченцето има голям подарък от контейнера Дева, затова го защитава 100 кг би сексуален леш...!
  • 14 Гост

    15 44 Отговор
    Най- хубавата и безспорно добра зодия е водолей!

    Коментиран от #81, #85

  • 15 ДЕВА

    36 12 Отговор
    БЛАГОДАРЯ!
  • 16 НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО

    35 60 Отговор
    ДЕВАТА-ДОБРА ЗОДИЯ.....????? ВИЕ ЧУВАТЕ ЛИ СЕ....???? НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАНИПУЛАТОРИ,ИНТЕРЕСЧИИ,НАГАЖДАЧИ И ИЗПОЛЗВАЧИ В ЗОДИАКА ТОВА Е ДЕВАТА........ВИНАГИ Е ГОТОВА ДА ТЕ ПРЕДАДЕ И
    КОГАТО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ИЗПОЛЗВА,СИРЕЧ НЯМА ИНТЕРЕС ОТ ТЕБ ,ТЕ РАЗКАРВА НАЙ-БЕЗПАРДОННО ОТ ЖИВОТА СИ И ТЕ ОСТАВЯ ДА СЕ ДАВИШ В ЗАБЛУДИТЕ СИ И ДА СЕ ПРОКЛИНАШ,ДОКАТО СИ ЖИВ,ЧЕ СИ ИМАЛ ВЗЕМАНЕ-ДАВАНЕ С ТАКАВА ИЗМЕТ........

    Коментиран от #17, #55, #59, #72, #79

  • 17 Най точния коментар..!

    14 29 Отговор

    До коментар #16 от "НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО":

    Абсолютно вярно, ако не е богат, няма кой дори да го погледне, освен някоя закъсала баба или дядо....!

    Коментиран от #20, #21, #22, #56

  • 18 ОНЯ СЪЩИЯ

    18 29 Отговор
    СЪЩИТЕ СА И ВОДОЛЕИТЕ.......ДЕВА...ВОДОЛЕЙ......1 КЪМ 1........АКО ИСКАТЕ СЕ СЪРДЕТЕ НО...ТОВА Е ИСТИНАТА..... НО......ВСЕ ПАК,ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗОДИЯТА.......
  • 19 Диф

    38 4 Отговор
    Не разбирате ли бе хора че писанията за зодии те няма как да са на 100процента достоверни всеки си е индивидуална личност и мн рядко нещо може да излезе вярно
  • 20 НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО

    21 29 Отговор

    До коментар #17 от "Най точния коментар..!":

    БЛАГОДАРЯ......БИВШАТА БЕШЕ ДЕВА.......НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ,САМО ЩЕ ПРИПОМНЯ ЧАСТ ОТ ТЕКСТА НА ПЕСЕНТА,,РАЗВОД МИ ДАЙ,, НА АСЕН ГАРГОВ (СВЕТЛА МУ ПАМЕТ) ,,ПОЗНАВАМ ВСЯКА ТВОЯ ДУМА,ХАРАКТЕРА ТИ, ЗЪЛ И ДИВ И МИСЛЯ,ЧЕ Е ЦЯЛО ЧУДО,КАК В ТОЗИ БРАК ОСТАНАХ ЖИВ,, ......КОМЕНТАРА ОСТАВЯМ НА ВАС....

    Коментиран от #26

  • 21 НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО

    12 26 Отговор

    До коментар #17 от "Най точния коментар..!":

    БЛАГОДАРЯ......БИВШАТА БЕШЕ ДЕВА.......НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ,САМО ЩЕ ПРИПОМНЯ ЧАСТ ОТ ТЕКСТА НА ПЕСЕНТА,,РАЗВОД МИ ДАЙ,, НА АСЕН ГАРГОВ (СВЕТЛА МУ ПАМЕТ) ,,ПОЗНАВАМ ВСЯКА ТВОЯ ДУМА,ХАРАКТЕРА ТИ, ЗЪЛ И ДИВ И МИСЛЯ,ЧЕ Е ЦЯЛО ЧУДО,КАК В ТОЗИ БРАК ОСТАНАХ ЖИВ,, ......КОМЕНТАРА ОСТАВЯМ НА ВАС....
  • 22 НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО

    7 24 Отговор

    До коментар #17 от "Най точния коментар..!":

    БЛАГОДАРЯ......БИВШАТА БЕШЕ ДЕВА.......НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ,САМО ЩЕ ПРИПОМНЯ ЧАСТ ОТ ТЕКСТА НА ПЕСЕНТА,,РАЗВОД МИ ДАЙ,, НА АСЕН ГАРГОВ (СВЕТЛА МУ ПАМЕТ) ,,ПОЗНАВАМ ВСЯКА ТВОЯ ДУМА,ХАРАКТЕРА ТИ, ЗЪЛ И ДИВ И МИСЛЯ,ЧЕ Е ЦЯЛО ЧУДО,КАК В ТОЗИ БРАК ОСТАНАХ ЖИВ,, ......КОМЕНТАРА ОСТАВЯМ НА ВАС....
  • 23 astro

    10 30 Отговор
    Особено противна зодия.
  • 24 vasik atanasova

    11 26 Отговор
    най хубавата е рибите
    събрали са мъдроста и опита на всички
    гаджето ми е дева шефа и той
    но без мене са изгубени ))

    Коментиран от #52, #82

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Дървото

    15 7 Отговор

    До коментар #20 от "НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО":

    На мен ли ще го вземеш, недей така с тоз ник, че само от махалата го употребяват, а ти имаш претенции, че си нещо повече...!

    Коментиран от #28

  • 27 Без име

    17 7 Отговор
    40г. Дева ми яде душичка та. Те са в 2те крайности.. Дхапка, може от 1 дума да се обърне на 360 градуса. Става зло куче. окато си дава и последната
  • 28 НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО

    7 15 Отговор

    До коментар #26 от "Дървото":

    РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НИКОВЕТЕ НИ Е ,ОТ ТУК ДО ПАТАГОНИЯ И ТО Е ВИДНО,НО ЩОМ ТАКА ИСКАШ....ДОБРЕ.........ВЪПРЕКИ ,ЧЕ НИКОЙ ДО СЕГА НЕ Е ПИСАЛ С ТАКЪВ НИК.......

    Коментиран от #29

  • 29 Доста си неразбираем

    12 12 Отговор

    До коментар #28 от "НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО":

    Личи си, че си от Патагония...!

    Коментиран от #31, #69

  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 7 Отговор
    ПЬЛНА ИСТИНА Е
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Диди

    10 32 Отговор
    Най добрите са скорпионите. Обичаме,правим компромиси,когато виждаме надежда.,Не прощаваме изневяра.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Бачо Киро

    47 7 Отговор

    До коментар #9 от "СЪВЕТ":

    За да е някой отмъстителен към теб, значи вече си осрал пейзажа. Не се сърди, че си си получил заслуженото явно. Май си се надявал, че ще ти се размине и девата те е заковал като пеперуда в хербарий? И правилно, ако всички получаваха каквото са заслужили светът щеше да е много по-добър.
  • 35 Сандо

    57 8 Отговор

    До коментар #9 от "СЪВЕТ":

    Аз съм Дева. Всичко сме. Каквото повикало такова се обадило. И прошки няма за боклуците. По 20 години се чака момента на " връщането" . Ама и помагаме на хората постоянно.

    Коментиран от #44, #68

  • 36 Диди Иванова

    10 36 Отговор
    Най лошия човек когото познавам е зодия Дева

    Коментиран от #40, #43, #57

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Те казаха почти всички

    7 4 Отговор

    До коментар #38 от "Зодия":

    И още кво те чака тепърва...!!! Те такива като тебе, не разбират колко.са зле....! Разбираш, но така е по лесно, девойко дева,,,....!
  • 40 Дева

    6 3 Отговор

    До коментар #36 от "Диди Иванова":

    И що така
  • 41 Стефан

    16 1 Отговор
    Истина е, доказано!
  • 42 Така ли.

    21 4 Отговор

    До коментар #9 от "СЪВЕТ":

    А ти какво искаш? Да се гавриш и да ти се размине. Няма, може след 20 години, но няма да ти се размине
  • 43 Не думай

    36 3 Отговор

    До коментар #36 от "Диди Иванова":

    Всеки получава к'вото заслужава.
    Аз съм Дева.

    Коментиран от #95

  • 44 Стефан

    9 10 Отговор

    До коментар #35 от "Сандо":

    Щом чакаш 20 г. да връщаш ми е ясно що за човек си.

    Коментиран от #77

  • 45 Сириозно ли

    22 5 Отговор

    До коментар #7 от "Онзи":

    Най-смотаната зодия е овца
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    НАЙ ХУБАВА Е ВЕНИ МАРИНОВА ОБИЧАМ ТЕ ВЕНИ ПО ЧОВЕШКИ
  • 48 Кажете добро или замълчете

    37 8 Отговор
    Нито една Дева не е толкова злобна като вас ! Завиждате на интелекта на най-надарената зодия! Сами си направете сметка какви хора сте ,когато сте толкова озлобени и нападателни! С извинение СТЕ ПЪЛНИ БУКЛУЦИ !

    Коментиран от #49, #50, #58, #84

  • 49 ОНЯ СЪЩИЯ

    5 20 Отговор

    До коментар #48 от "Кажете добро или замълчете":

    ДА БЕ..........ХУБАВО Е ДА ИМАШ ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ,СТИГА САМОЧУВСТВИЕТО ТИ ДА НЕ ВСИЧКО КОЕТО ИМАШ......И ПОНЕЖЕ ВИЕ ДЕВИТЕ ИМАТЕ ТАКОВА,БЕЗ ПОКРИТИЕ,АКО ПАДНЕТЕ НА НИВОТО НА ИНТЕЛЕКТА СИ,ЩЕ СЕ ПРЕБИЕТЕ..........ВЕРВАЙ МИ......

    Коментиран от #96

  • 50 ГОСТ

    4 6 Отговор

    До коментар #48 от "Кажете добро или замълчете":

    И СЕ ПИШЕ И ИЗГОВАРЯ БОКЛУЦИ ..........,,ИНТЕЛЕКТЧО,,

    Коментиран от #51

  • 51 Диди

    11 1 Отговор

    До коментар #50 от "ГОСТ":

    😀 Бъди мил.

    Коментиран от #53

  • 52 Анонимна

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "vasik atanasova":

    И къде работиш ако не е тайна
  • 53 ГОСТ

    8 2 Отговор

    До коментар #51 от "Диди":

    РАЗБИРА СЕ ДИДИ..... ДОКОЛКО МОГА.... БЛАГОДАРЯ ТИ...
  • 54 Бай Хой

    0 13 Отговор
    Бих я праснал ако е девствена, 😁😁😫😫
  • 55 ПЕРО

    7 4 Отговор

    До коментар #16 от "НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО":

    Така си се поставил и как да ти откаже...Като я правиш на будала я хапни дървото !

    Коментиран от #62, #89

  • 56 ПЕРО

    11 3 Отговор

    До коментар #17 от "Най точния коментар..!":

    Безплатен обяд няма-пише ти черен скорпион с 18 годишен семеен стаж с ДЕВА

    Коментиран от #64, #74

  • 57 ПЕРО

    6 6 Отговор

    До коментар #36 от "Диди Иванова":

    Не под чуждо име,моля ! Познавам жена със същото име и фамилия-много достоен преподавател и полиглот и е зодия ДЕВА,ама жена с "топки"
  • 58 Запознат

    26 2 Отговор

    До коментар #48 от "Кажете добро или замълчете":

    Интелект,ум като бръснач,светкавична реакция, отношение към съвършенство, семейство, приятели...как да не им завидиш-прекрасни,всеотдайни,грижовни и мъдри .Невероятни съпруги,майки и страхотни кулинарни умения !

    Коментиран от #65

  • 59 Нико

    21 3 Отговор

    До коментар #16 от "НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО":

    Ти какво искаш-да те дундурка цял живот и да ти търпи простотии и изцепки ? ДЕВАТА е войник, боец-бие се до смърт/когато си заслужава /ако прекалиш,не чакай милост

    Коментиран от #61, #63

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Булгарите

    9 5 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Амиииии, почти всичко. Почти, защото девата е и перфектна... отмъстителка. Не, вие не искате да си имате... неприятности с Дева.
    :-)
  • 67 Адолфо Хит

    0 7 Отговор
    Аааа, тука някой е разпищолил, аве ей унуката на бая Ганя, що не ти е...а м... а? Такива като тебе докараха Българите и България на ТОЯ ХАЛ.
  • 68 Сандо 1

    3 3 Отговор

    До коментар #35 от "Сандо":

    Най-точният коментар.
  • 69 ГОСТ

    1 4 Отговор

    До коментар #29 от "Доста си неразбираем":

    МИ НЕ СЪМ ЛИ ПРАВ БЕ,ПЛЬОКАЛ......АМА ТИ, ЩОТО ДРУГО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗМИСЛИШ И МИ ПОВТАРЯШ ДУМИТЕ.....АРЕ БЕГАЙ......
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 todKosh

    11 1 Отговор
    Не забравяйте , че всяка зодия има асцендентен знак и той сигурно е някой от вашите....
  • 72 todKosh

    11 3 Отговор

    До коментар #16 от "НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО":

    Жените Дева обичат финеса и флирта , но са верни...обичат и секса но не с примати...Помисли си в кое от тези неща не те бива?

    Коментиран от #73

  • 73 ОНЯ СЪЩИЯ

    5 12 Отговор

    До коментар #72 от "todKosh":

    КОМЕНТАРИТЕ МИ БЯХА ПРЕДЕЛНО ЯСНИ....А ТЕ СА,ЧЕ ДЕВАТА ЗА НИЩО НЕ СТАВА И ИМА ЕДИНСТВЕННО И САМО НЕГАТИВИ, А ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ,,КАЧЕСТВА,, С КОИТО ЧЕТКАШ ДЕВИТЕ,ГИ РАЗПРАВЯЙ НА НЯКОЙ ДРУГ........
  • 74 Ихаа

    8 3 Отговор

    До коментар #56 от "ПЕРО":

    Дева и Скорпион... Ухааа това си е за Оскар. Направо ви ръкопляскам

    Коментиран от #75

  • 75 Намимаваща

    3 1 Отговор

    До коментар #74 от "Ихаа":

    Даже два.....
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Бачо Киро

    7 1 Отговор

    До коментар #44 от "Стефан":

    Отговорът е - принципен. На всекиму според заслугите.
  • 78 Анонимен

    5 14 Отговор
    Тази зодия е най-отвратителната, без значение полът, имам много познанства с деви и даже допуснах да имам и връзка с една дева. Повече няма да повторя, чуете ли "дева" бягайте с 300...колкото се показват като невинни, мили, загрижени и добри...толкова повече злоба, омраза, завист и всякакви негативни неща бълват от тях...умеят да се прикриват...внимавайте! А семейният живот с дева е ад..да не сте го допуснали!
  • 79 Анонимен

    4 10 Отговор

    До коментар #16 от "НАЧИ КЪТ ЗЕМА ЕДНО ДРЪВО":

    Тази зодия е най-отвратителната, вярно е...Патила съм си ! Внимавайте от Девите!
  • 80 solaris

    0 4 Отговор
    до "16"дървото е за някои твои части на таза.въпросът е дали да е там преди,по време или след боя?

    Коментиран от #88

  • 81 6383

    0 4 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    A така,а така.
  • 82 5589

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "vasik atanasova":

    Най добрите рибки,са златните рибки.
  • 83 Morgoth

    5 1 Отговор
    Тая тема май е събрала всички, дето не знаят за какво служат главните букви. Зодиите дами и господа не значат абсолютно нищо - няма никаква релация между характера на човека и комбинации от звезди, които в повечето случаи дори не са близо една до друга, а излизат така единствено като проекция на нашето небе. Плането като Юпитер и Меркурий също няма как да си изберат днес да влияят по един начин на едни хора, а на други по друг. Упражненията с подобни теми са чисто шарлатанство, а еклиптиката съдържа 13 съзвездия - не 12, липсва зодия Зменосец.

    Коментиран от #86

  • 84 звездите ми говорят

    0 2 Отговор

    До коментар #48 от "Кажете добро или замълчете":

    И ти си чела много,шир потреба.
  • 85 ГОСТ

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    ВОДОЛЕЙ ♒ НА БОКЛУК 🚯....
    РАЗПРАВЯЙ ГИ НА БАБА СИ, ЧЕ ВОДОЛЕЯ Е ГОТИН
  • 86 6695

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Morgoth":

    Кой ти е казал,че Юпитер и Меркурий влияят,на хората.
  • 87 пишман шаман

    1 7 Отговор
    Бреййййй.....ами че то девите били,светата вода ненапита.Аз пък да не съм знаел досега.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 гощо

    4 2 Отговор
    Имам двама близки дева! Нямат общо! Единият е вятърничев,разпилян,мърляч и никога няма никаква организация в нещата си! Другият е близко да написаното в статията.
  • 91 Един индивид

    0 0 Отговор
    Днес зодия Дева е представителка на един човек от Балканското източно черноморие, който е на ясно със себе си.
  • 92 GALA

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "СЪВЕТ":

    Няма добри и лоши хора,няма добра и лоша зодия, хората са такива в каквото настроение се намират! Но може би има несъвместимост между някой зодии ...Знае ли се...
  • 93 Дева

    3 0 Отговор
    Не може да слагате всички под общ знаменател... Милиони хора са това. Характера на човека не се дължи изцяло на зодията му... Че някой го е прецакал и случайно е определена зодия не означава че всички ще го направят от същата! Всеки прецаква и е прецакан! Аз съм Дева мога да кажа че не е перфектната зодия но е много пъти над други в някой неща. Е и всеки си има кусури но ние сме изключение само с едно-две🤭🤭🤭😉

    Коментиран от #98

  • 94 Българско нещо

    0 0 Отговор
    Истинската орисия на Девата е 1, притежава някакви неща, явно заради това е проблем за други... !
    Христианската Дева, ако смята че може да има доверие на друга от друга религия, значи не знае , че е тръгнала в грешен път.
    Христианската Дева не е точно това което е редно да бъде, заради "друга".
  • 95 Дева на Девите

    7 0 Отговор

    До коментар #43 от "Не думай":

    И аз съм Дева. Който не харесва Дева е безгръбначен. Дева няма да тегли майни на светци. Каквото повикало, такова се обадило. А, и предварително ви тегля една майна на всички с негативни коментари! Не ми пишете обратно, въобще няма да се занимавам с вас!
  • 96 Дева на Девите

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "ОНЯ СЪЩИЯ":

    И аз съм Дева. Който не харесва Дева е безгръбначен. Дева няма да тегли майни на светци. Каквото повикало, такова се обадило. А, и предварително ви тегля една майна на всички с негативни коментари! Не ми пишете обратно, въобще няма да се занимавам с вас!
  • 97 ... Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Съгласен":

    Явно си бил приятел с грешните хора 🤫😂
  • 98 Личното ми мнение

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "Дева":

    Много зависи от асцендента също. Астрологията е като Физиката, всеки учи Физика и вярва в законите, но никой не вярва на зодиака по някаква причина. Аз също съм Дева с асцендент Везни и няма нищо по-вярно от по-горе написаното...
  • 99 Много сте забавни

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Това е бъзък.!":

    😂😂😂 това което се говори негативно за девите, важи абсолютно за всички останали зодии, както и всичко от положително казаното. Не всички деви са злобни, отмъстителни и бавносхващащи, но и с такива коментари се съгласявам. Факт- хората са различни, не е определяща зодията. В живота се срещам с едни и същи зодии и коренно различни характери.