Last news in Fakti

30 Август, 2019 12:34 6 904 22

Старият Гущеров нямал доверие на снаха си

  • светлана гущерова-
  • християн гущеров-
  • стар-
  • снаха-
  • доверие-
  • вярва

Добромир Гущеров прецакал Светлана

Бившата плеймейтката Светлана Василева, която забърса милионерския наследник Християн Гущеров, омъжи се за него, а тази пролет му роди и дете, бе прецакана жестоко от своя свекър.

Преди дни бащата на Християн Добромир Гущеров осъществи грандиозна бизнес сделка, продавайки за 8,2 милиона лева топ имот в центъра на София, писа "Уикенд“.

Свекърът на Светлана се раздели със сграда в идеалния център – на ул. "Хан Крум" №31, която е продадена на собственика на куриерската фирма "Еконт" Николай Събев срещу сумата от 8,2 милиона лева. За тези пари босът на пратките получава сграда със застроена площ от 240 кв. м. и двор от близо 1 декар, показва справка в имотния регистър.

Имотът, продаден от Добромир Гущеров, има почти 100-годишна история. Къщата е построена през 1922 г. и в нея е живял министъра на финансите през 30-те години на миналия век Марко Рясков. След 9 септември 1944 г. семейството му е изселено, домът му е конфискуван, а той попада в затвора в Белене с обвинение, че е английски шпионин. В дома му след конфискацията се настанява комунистическия лидер Антон Югов – министър председател на България в периода 1956-1962 г.

Добромир Гущеров купи имота през 2007 г. от фалиралите бизнесмени Красимир Стойчев и Ангел Първанов, а 12 години по-късно се разделя с историческата къща, вероятно съблазнен от тлъстата цена, която му плащат за имота. В момента в сградата се помещава един от най-добрите софийски ресторанти – на Андре Токев. Преди време Гущерови също се опитаха да въртят свой ресторант там – "Реджина", но набързо го затвориха и го отдадоха под наем.

Приближени до снахата Светлана Гущерова обаче разкриха, че старият бизнесмен Добромир Гущеров не е спазил обещанието си, дадено тази пролет – къщата да бъде приписана на новородената му внучка Анелия-Добромира. Бебето бе родено от Светлана на 3 април, а хитрата моделка кръсти пеленачето с две имена, за да угоди и на майката, и на бащата на мъжа си Християн Гущеров.

"Добромир Гущеров тържествено обеща да дари къщата в центъра на София на първото дете на сина си Християн, но не си спази обещанието", споделят близки до пенсиониралата се като еротична моделка.

Според запознати с цялата ситуация, стария бизнес тарикат Добромир Гущеров никак не вярвал на съпругата на сина си и не желаел да ѝ прехвърля какъвто и да е имот. По сходен начин бившият бос на несъществуващото вече застрахователното дружество "Орел" постъпи и с фолкпевицата Мария. След като Мара Отварачката бе прогонена от Християн, чалгаджийката се ожали, че Гущеров-старши ѝ конфискувал даже джипа.

Мария обаче не роди дете на Християн, докато Светлана все още се надява да подсигури с престижен имот новороденото си дете.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мара

    39 2 Отговор
    Дъртите гущери са много подозрителни и предпазливи.

    Коментиран от #5

  • 2 ХА ХА ХА

    14 4 Отговор
    Голям Гущер пък плаче !ХА ХА ХА !
  • 3 Отвратен

    33 4 Отговор
    Егати лайняната история.
  • 4 Фараончо

    26 2 Отговор
    Баш ни брига....
    Продал е имота защото БАЛОНА скоро ще се спука.... Тарикатите с информациа ПРОДАВАТ (вижте падащите цени на магазини, офиси и т.н.) Само плебса продължава да раздува балона... Да се нагрухтява с кредити , дето после не може да връща като гръмне пирамидата....

    На печелившите- Честито. Сметката винаги я плаща простолюдието...
  • 5 жбнжбнбжн

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "мара":

    Много пъти са си късали опашката
  • 6 Франкенщайн...!

    6 0 Отговор
    Студенокръвно с лицемерие, се получава още по фалшиво нещо...!
  • 7 Баба Вуна

    16 1 Отговор
    Предпазил е малкото гущерче от една златокопка! Защото като гледам какви са жените на малкия гущер, и аз бих направил това! А тя ПЕСИОНИРАНАТА К..ВА си е правила сметката без кръчмаря!
  • 8 Ееееее

    12 1 Отговор
    Малийй, ква трагедия. И ся за следобеда нема а мога а зАспа.
  • 9 Гоуст

    5 3 Отговор
    Класика: "Къщата е построена през 1922 г. и в нея е живял министъра на финансите през 30-те години на миналия век Марко Рясков. След 9 септември 1944 г. семейството му е изселено, домът му е конфискуван, а той попада в затвора в Белене с обвинение, че е английски шпионин. В дома му след конфискацията се настанява комунистическия лидер Антон Югов – министър председател на България в периода 1956-1962"

    Коментиран от #11

  • 10 Джони

    12 3 Отговор
    Вижте се колко сте прости коментиращите . Всички четете и гледате какво има в гащите на гущерови и под полата на светлана ..що никой не попита , как тази къща е станала собственост на тези комунистически изчадия стойчефф и другия парясник къв беше ..а не е върната на законните наследници , и как е продадена на този измекяр гущероФФ или змияроФФ..това е важния въпрос ..отнеха имотите на хората и се нанесоха ОРКИТЕ..боклуци ..
  • 11 Джони

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Гоуст":

    Смях..и двамата сме постнали в едно и също време ..
  • 12 Джони

    4 3 Отговор
    Между другото благодиреме на Факти ме повдигнаха въпроса със тази тъмна част от историята на народа ни . Нямате си и бегла представа колко мъка са посяли тези примати и какви поражения са нанесли на Българите .
  • 13 Волков

    7 2 Отговор
    Продава щото парата свършва
  • 14 fsck

    0 1 Отговор
    На английски прецакал е screwed, което си е доста двусмислено.
  • 15 За такава сума

    6 0 Отговор
    той на себе си не би имал доверие, камо ли на снахата...А колкото до името Анелия -Добромира - WTF?! Трябваше да я кръстиш Гущерка, и дядо ѝ щеше да я осигури пожизнено, а пък ти...
  • 16 анонимен

    4 1 Отговор
    АЛОООУУУУ А "КОМПИ" КЪДЕ ДРЕМЕ? ??? ЩО НЕ ГИ ПРОВЕРЯВАТЕ ТИЯ БЕ? ???? Или ви е страх? ????? Или просто и от вас нищо не става! ?? На държавна хранилка с парите на народа! !! Оня шефа ви се усра и Боко го премести във Валенсия! РАНО ИЛИ КЪСНО ВСЕКИ СИ ПЛАЩА! ОНЯ ОТ ГОРЕ ГЛЕДА! !!!!!!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ПЕНКО

    3 2 Отговор
    КРЕДИТНИЯТ ГУЩЕРОВ НА БКП-ДС И ДС ?!?!?
  • 19 Андре

    5 0 Отговор
    Той много добро знае, че Светлето я имаше по всички букове преди 10г. и от тогава не е спирала да бръмчи.
  • 20 ГОСТЕВ

    2 0 Отговор
    И ДОБРЕ Е НАПРАВИЛ........
  • 21 ГОСТ

    2 0 Отговор
    БИЛ ОБЕЩАЛ.....????? НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ОБЕЩАНИЯ.......ОБЕЩАНОТО НЕ Е КАТО ДАДЕНОТО.........

    ПЪК И ДОБРЕ Е СТОРИЛ,НАПРАВИЛ СИ Е СМЕТКАТА......
  • 22 цвцв

    1 0 Отговор
    не мож фана гущер опашката му винаги се къса и после израства пак