Last news in Fakti

1 Септември, 2019 12:20 6 354 0

Вашият хороскоп за днес, 01.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Септември ще е вълнуващ с възможности за пътувания и релакс.

Вашият хороскоп за днес, 01.09.2019 г. - 1

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Неделя е ден на Слънцето, време за блясък и изява. Направете нещата, които ви носят радост, сила и вдъхновение. Акумулирайте енергия. Настроенията ви днес ще са странни, непредсказуеми и изненадващи дори за вас самите, но пък носещи толкова нови чувства.

Телец

С труд започвате новия месец, макар че имате нужда да поизбягате малко от света, да поотдъхнете, да релаксирате. Намерете време да помирите душата и тялото. Опитайте поне за час да изключите от задачите, да спрете да се притеснявате за какво ли не и да се оставите на своето вътрешно, блажено АЗ.

Близнаци

Приятно и вълнуващо започва новия месец - с почивен ден. Ще имате нужда от приятелска компания и от голяма доза любов. Време е за парти. Времето все още позволява повече волности и повече свобода. Отпуснете се и просто се забавлявайте. Позволете на детето във вас да се покаже.

Рак

Притеснения за дома и нужда да избягате в мислите си от служебните задачи в този неделен ден. Май е време да си дадете време без да мислите, поне за няколко минути. Имате цели, които в момента са толкова неясни, дори твърде идеалистични или малко мистични. По също толкова мистичен начин може да ги реализирате, но първо - сложете ред в чувствата си и изчистете мазето на душата, започнете месеца на чисто.

Лъв

Няма да ви свърта на едно място и как иначе, все още е лято и все още просторите мамят пътешественическата ви душа. О, за вас казват, че сте домошари, но вие всъщност можете навсякъде да създадете дом или по-скоро вие носите дома на гърба си, той е вашата сигурна черупка, той е тайното ви скривалище, което винаги ви приютява. Така че можете да си позволите да пътешествате на воля, никога няма да се изгубите, щом домът ви винаги е с вас.

Дева

Днес ще мислите за сериозни неща и дори може да си поиграете на бизнесмени. Парите не са всичко, но те носят усещането за сила и могъщество, нали? А вие не можете да си позволите да не сте такива. Преценявайте, смятайте, но задължително отдайте внимание на малките радости в живота. Започнете септември с един коктейл от хубави емоции.

Везни

Поели сте инициативата в свои ръце и без съмнение всичко ще организирате. И все пак малко нежност, разбиране, подкрепа от страна на другите биха направили живота ви по-приятен, по-малко тревожен и може би дори по-приказен. Въпреки цялата си практичност и желание да сте ясни и конкретни, понякога и вие очаквате другите сами да се сещат от какво имате нужда.

Скорпион

Нов месец, нов късмет, но вие може дори да забравите да обърнете календара. Лятното настроение, усещането за свобода и безгрижие ще витаят около вас, а май трябва доста неща да подреждате. Имате нужда от помощ за цялата безкрайна домакинска работа. Потърсете я, открийте я и действайте, защото от това зависи душевното ви здраве.

Стрелец

Неделя, но пък 1-ви. Първи, но пък неделя. Нито започнете, нито да завършите нещо. Какво пък, Вие обичате разни такива интересни комбинации, които по някаква странна логика на вас са ви съвсем ясни. Днес просто ще имате нужда да се забавлявате и наистина - какво би могло да ви попречи. Важното е да имате група верни приятели и пламък в сърцето, тогава началото на месеца ще е идеално.

Козирог

Ясни и конкретни задачи, планове и цели, перфектни както винаги, но някаква вътрешна нужда от почивка ще се обади у вас. Не пренебрегвайте това тихо гласче, всяко нарушаване на ритъма разболява. Имате нужда да се отпуснете у дома, да поспите и да се поглезите, а и да не забравяте, че е неделя.

Водолей

Ще имате нужда да знаете, да научавате нови неща. Ден за движение, за пътуване. Не се застоявайте на едно място, движението ще ви накара да се чувствате живи и ще ви даде нови сили освен новите вълнения.

Риби

Ще имате нужда да се чувствате спокойни и сигурни. Направете нещата така, че да ви дават стабилност. Бъдете търпеливи и се опитвайте да виждате отвъд формата, оценявайте съдържанието на нещата.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА