Last news in Fakti

12 Септември, 2019 07:00 23 360 0

Вашият хороскоп за днес, 12.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за действие за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 12.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Няма да се оплачете от липса на работа. Важното е да обръщате внимание и на малките подробности. Хубаво е, че гледате на нещата глобално, но това не винаги е достатъчно.

Телец

Доста неща са ви се струпали за вършене. Направете си план и се опитайте да го спазвате. Определено няма да можете да проявите много творчество, всичко трябва да става по обичайния досаден начин. От друга страна това ще освободи ума ви за по-интересни неща.

Близнаци

Съвсем не лек ден в бизнеса, възможни са машинации от страна на отдавнашни партньори. Не се палете и не правете прибързани изводи, спокойно се ориентирайте в ситуацията.

Рак

Още от сутринта телефонът ще е неизменна част от дневното ви меню. Ако искате да останете на диета, май ще се наложи да го изключите. По-добре не го правете, защото днес ще научите доста интересни неща, а и ще получите предложения, на които ще ви е трудно да откажете.

Лъв

Малко консервативно ще действате днес, но вие знаете защо. И се грижете добре за финансите си, защото май харчите повече, отколкото имате.

Дева

Решили сте точно какво и как трябва да направите и нищо не би могло да ви спре, направо сте като товарен влак. Хубаво е поне за момент да се замислите и за моралната страна на нещата.

Везни

Днес бихте могли успешно да възстановите загубени контакти (и може би информация и вещи, смятани за изгубени). Денят ще протече общо взето безгрижно и особено вечерта.

Скорпион

Ще ви вълнуват всякакви нови и интересни неща, живота на хората – също. Обзел ви е един такъв неясен хуманизъм и сте готови да помогнете на целия свят. А защо просто не погледнете човека до себе си, може би той има най-голяма нужда от вашето внимание и подкрепа.

Стрелец

Днес ще успеете да съчетаете приятното с полезното. Идеи ще имате в изобилие само трябва да намерите кой да ги изпълни под ваше ръководство. А вие не стойте със скръстени ръце, докато се появят желаещи, а действайте, така може по-лесно да ги привлечете.

Козирог

Заредени с планове започвате деня. Дано ви стигнат силите да ги осъществите. Работете главно в екип, по този начин нещата ще се развиват най-добре, а и вие ще се чувствате страхотно, защото няма да сте сами.

Водолей

Малко нервни ще се чувствате днес, ще ви се струва, че всички се опитват да се заяждат с вас и ви търсят кусури. Ще имате достатъчно енергия, за да действате. Хубав ден за намиране на изгубени вещи.

Риби

Ден за действие. Още от сутринта ще действате добре организирано и целенасочено, че чак самите вие ще останете изненадани от себе си. Добър ден за работа и ремонт на изчислителна техника и апаратура.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА