Last news in Fakti

25 Септември, 2019 16:58 5 005 2

Тайни от миналото изплуват в „Откраднат живот“

  • откраднат живот-
  • откраднат живот: кръвни връзки-
  • сериал-
  • тайни-
  • разкриват

Новопристигналата Нора Чилингирова ще се окаже в центъра на събитията

Нови кръвни връзки ще бъдат разкрити в предстоящите епизоди на „Откраднат живот“ тази седмица.

Новопристигналият гастроентеролог Нора Чилингирова ще се окаже в центъра на събитията като професионалист и като личност. Връзката ѝ с доктор Ковачев няма да остане тайна за дълго, след като се тя се окаже обект на увлечението на доктор Пенев.

Интересът му към доктор Чилингирова ще започне с комична ситуация и ще продължи с медицински казус, който ще предизвика известни сътресения за главния лекар. Най-голямото разкритие за Нора и дълбокото ѝ минало ще бъдат направени от Евгения, която ще попадне на стара снимка. Кой присъства на нея и кои роднински връзки ще излязат на повърхността, зрителите ще видят в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“.

Междувременно битката за надмощие в болницата ще се превърне в ултимативен разговор между доктор Тасев, Чакъров и професор Цонев. Правилата на играта ще бъдат усложнени и от тежкото раждане на съпругата на влиятелен бизнесмен.

Доктор Огнянова ще стигне до крайности в новите епизоди на „Откраднат живот“. "Моята героиня е имала само няколко мъже в живота си, но свързани със сериозни и драматични истории. В новия сезон има един епизод на режисьора Яна Титова, който чакам с огромно нетърпение, в който много истини ще излязат наяве“, разказа Диана Димитрова в "Събуди се".

Актрисата загатна, че предстои развитие в историята на доктор Огнянова и доктор Ковачев и допълни, че следи епизодите в ефир, тъй като е самокритична и наблюдава себе си.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    9 5 Отговор
    Представата на нашите продуценти за "комична ситуация" във филм е от рода на "когато бащата се окаже майка". Никой не гледа този сериал, хората си използват телевизорите за нощни лампи, искрено го вярвам. Направете комедия, направете екшън! Не ми правете сериали тип Дързост и красота дето всички герои се оплакват от социалните си неудобства и несправедливости, тва го гледам цял ден в реалността, не искам и по телевизията.
  • 2 В.Симеонова

    5 4 Отговор
    Много точен и правилен коментар!
    Поздравления!