Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 18:00 21 652 14

Синът на "най-красивия престъпник" му е одрал кожата (СНИМКИ)

  • най-красивият престъпник-
  • син-
  • красота-
  • затворник-
  • известност-
  • джеръми мийкс

9-годишният малчуган след време може и да надмине известния си татко по красота

Синът на "най-красивия престъпник" му е одрал кожата (СНИМКИ) - 1
Снимки: shutterstock

Понякога славата и богатството се появят в живота на хората съвсем неочаквано - като гръм от ясно небе. Така се случило и с американеца Джеръми Мийкс.

През 2014 г. животът му се преобърна на 180 градуса, след като се озова в затвора в Калифорния.

Мийкс се прочу из целия свят благодарение на една снимка, която полицейското управление в Стоктън публикува в социалната мрежа. Под кадъра с очарователния мъж заваляха стотици коментари. Всички бяха във възторг от красотата му и той много бързо се сдоби с титлата "най-красивият престъпник в света".

No Captions Needed @seven50_ JeremyMeekscollection

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jul 10, 2019 at 12:21pm PDT

Този небивал интерес към него му донесе не само световна слава, но и богатство, след като не една и две модни агенции и компании за облекла поискаха той да стане тяхно рекламно лице.

Мийкс сключи договор с няколко модни агенции и с успешния фотограф Джим Джордън. А през 2017 г. дефилира на подиума в рамките на New York Fashion Show. Бившият затворник обаче, е не само красив мъж, и знаменитост в модната индустрия, но и баща на две прекрасни деца.

We had the best Summer from France to Italy, Greece and Turkey

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Aug 22, 2018 at 12:32am PDT

Джеръми обича да прекарва времето си с тях и споделя, че е истински щастлив, когато е хлапетата са с него. Големият му син Мики е на 9 години.И отсега личи, че след време може и да надмине известния си татко по красота. Хлапето е наследило най-хубавите черти на баща си и е като негово малко копие.

My First Love ❤️

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jul 1, 2019 at 3:19pm PDT

Сините му очи привличат не по-малко внимание от тези на Джеръми. Мийкс не се тревожи за сина си, защото вярва, че той ще стане честен човек и няма да повтори грешките му.

"Най-много се страхувам да не го разочаровам. Правя всичко възможно да бъда добър баща. Тези мисли ми идват на ум всяка сутрин. Искам да му помогна да придобие пълна увереност в себе си, въпреки всички грешки, които ще му бъдат на пътя му", написа веднъж Джеръми в социалната мрежа.

Me and my Junior ❤️

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jun 25, 2019 at 1:36pm PDT

Като родител вярва, че децата му ще бъдат успешни и се надява на светлото им бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 голяма работа

    168 3 Отговор
    И тук имаме синеоки цигани.

    Коментиран от #6

  • 2 Паднах от смях..!

    25 0 Отговор
    Сине, сине...! Това е да можеш да боравишс техниката...! Изкефи ми това...!
  • 3 Axaxa

    54 3 Отговор
    Браво на него, че е късметлия, а иначе това е още доказателство колко пропаднали са дечурлигата на статуквото. Едните се женят за плеймейтки, а другите за бандити. Наследственото забогатяване трябва да се премахне, за да неможе повече тази сган да се множи и с парите си да корумпира долнопробни продажни ексременти
  • 4 АВЕ..ДА АМА КРАСАВЕЦ

    35 12 Отговор
    ПЪК БЕЗ КОСА...ИЛИ ТОВА СЕ СМЯТА ЗА ПРЕДИМСТВО ПО ДЖЕНДЪРСКИТЕ КРИТЕРИИ..ИНАЧЕ НЕ Е ГРОЗЕН..
  • 5 Аз Варна.

    63 5 Отговор
    Каква глупост при нас работи един копанарин "румънски циганин" от Добричките села същият е като тоя на сто процента си приличат значи е най красивият копанарин ли, каква глупост.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 стоян георгиев

    38 1 Отговор
    и по какво си приличат със сина му??ако не пише че са баща и син никога не бих ги свързал.единия е сух мулат ,а друия е е пухкаво американско бяло момче.ква кожа му е одрал кви пет лева?
  • 10 Баба Вуна

    33 2 Отговор
    Милена, не останаха ли свестни българи, които работят на две работни места, за да отгледат децата си, да ги възпитат в нормални човешки ценности! Защо трябва да популяризираш престъпници, които ги благословиш!?,? Не те ли е срам от самата себе си????
  • 11 Ако не беше престъпник...!

    2 1 Отговор
    Как всичко щеше да изглежда по добре, но явно някои ,, стари,, жени си падат по такива и които могат да раждат на такава възраст..! Хубост, поквара и лоша душа, не става от това красива картина, която да я сложиш на най хубавото място в дома си и непрекъснато да и се любуваш..!
  • 12 kromeo

    6 2 Отговор
    Многократен носител на приза "Мис Пандиз"...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Курнелия Нинова

    3 0 Отговор
    Това ако е най-красивия мъж,то аз тръгвам по жени.