Last news in Fakti

15 Юни, 2012 13:02 2 304 2

Джентълмени” с мотори посрещнаха легендарните Europe

  • europe

Легендарната група Europe пристигна късно снощи на летище София за своя първи концерт в столицата. Любимата банда на поколения наред бе посрещната от членовете на столичния мото клуб Gentlemen MC. Мотористите бяха спретнали неочаквана изненада с мотоциклетите си за музикантите от Europe.

Летище София се разтресе от звука на мощните мотори, които се наредиха като кордон около автомобилите, с които бандата щеше да пътува до хотела си.

С огромно нетърпение Джентълмените чакаха групата, а когато тя най-накрая пристигна, разгърнаха цялата си прелест от кожени елеци и големи, лъскави мотори. Басистът Джон Левен бе поразен от красотата на машините и дори се престраши да яхне две от тях. Струва ни се, че той ще си тръгне от България с мотор. Оказа се, че самият той е бил моторист преди години, но с офроуд мотоциклет. След инцидент за съжаление приключва двуколесните саги.

Пътуването на Europe от летището до хотела бе истинска красота и наслада за окото. Стегнат и подреден кордон от моторите на мото клуб Gentlemen MC изпроводи бандата, а гледаката беше като на филм.

След като се настаниха, Europe бяха поканени като официални гости в клубната къща на Джентълмените. Макар и късно, макар и изморени от пътуването, групата пое към Банкя.

По молба на бандата музикалният фон бе българската музика, тъй като за пръв път идват в нашата страна и бяха любопитни да чуят нещо различно от рок стереотипите. Когато чуха песните на Валя Балканска, български нородни хорове и гайди, групата настръхна и остана безмълвна пред историческата българска народна музика.

Когато ги попитахме „Очаквахте ли такова посрещане”, отговорът бе очакван – изпълнени с изненада и вълнение, никой от тях не бе и подозирал, че ще получат такова посрещане в София. Усмивките на лицата им показваха само радостта на музикантите да се срещнат с мотористите и да прекарат няколко часа в релаксираща компания.

Очакваме изпълнението на Europe с нетърпение. Остават броени часове. Концертът е в зала Фестивална от 20:00 часа. Ако искате и вие да видите легендите на живо – все още имате тази възможност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ехааа

    0 0 Отговор
    Ох, дайте ми ги на мен тези джентълмени 0_0 :Р
  • 2 Николай

    0 0 Отговор
    По молба на бандата музикалният фон бе българската музика, тъй като за пръв път идват в нашата страна .......

    А бе как ще идват за пръв път в България ? Идваха 11.05.2007 и аз бях на концерта .