Last news in Fakti

17 Юни, 2012 17:20 1 583 1

Новата Мис Summer Viva! иска да учи архитектура

  • мис summer viva! 2012-
  • надя господинова

За трета поредна година Viva! Casino и агенция FH1 обединиха усилията си в търсене на най-свежото лятно момиче. 11 бяха претендентките за короната, която отиде при 17 годишната Надя Господинова от София. Подгласнички на победителката, съответно на второ и първо място, се подредиха Мирослава Иванова и Радостина Тодорова.

Победителката в конкурса учи в Строителния техникум и мечтае да учи архитектура. Има си гадже от почти година, но пък сърцето й е голямо и отворено към нови приятелства.

Красавиците дефилираха в три атрактивни тура,  като представиха летните предложения на бранда NEXT, бански костюми Seven Seconds, очила Kwiat и екстравагантните обувки на ALDO.

Докато журито наблюдаваше и оценяваше участничките, за доброто настроение на всички гости се погрижи Маг Архи със закачливи фокуси на модна тематика. След него участие в шоуто взеха още две подгласнички за слава, които смразиха кръвта на присъстващите – дресирани представителки на семейство Питонови. Двете влечуги, обаче не спряха Есил Дюран, която беше част от строгото, но справедливо жури, да се качи на сцената и да счупи живака на доброто лятно настроение.

Грандиозният спектакъл, който остана в историята на модните събития през тази година продължи с автър парти в новооткритият пиано бар The Gold.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.