Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 10:32 5 505 5

Виктория Бекъм изненада с интимна изповед (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • красота-
  • виктория бекъм-
  • дейвид бекъм-
  • дизайнер-
  • мода-
  • спайс гърлс

Госпожа Бекъм разкри тайните на красотата си

Виктория Бекъм изненада с интимна изповед (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Виктория Бекъм е от онези дами, за които обществото просто не може да спре да говори. Напоследък тя отново накара всички да наострят уши. Този път Г-жа Бекъм издаде поредна скандална порция, свързана с тялото ѝ.

Въпреки факта, че Виктория Бекъм призна преди няколко години, че се е подложила да операция за уголемяване на гърдите (макар че малко след това тя осъзна, че това е голяма грешка и махна имплантите), сега звездата твърди, че никога не си е правила пластични операции.

Изглежда обаче, че е имала предвид пластична хирургия по лицето.

Виктория Бекъм изненада с интимна изповед (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Shutterstock

45-годишната дизайнерка, като част от рекламната кампания на козметичната си марка Victoria Beckham Beauty, сподели тайните си за красота и говори за отношението си към пластичната хирургия в ефира на This Morning.

„Никога не съм била привлечена от подобни козметични процедури, но никога не казвай никога“, отбеляза съпругата на Дейвид Бекъм на въпроса дали някога си е правила пластични операции.

Тя издаде още, че съпругът ѝ също често използва грима ѝ.

„Дейвид краде моите продукти за красота. Ние ги използваме заедно“, сподели тя.

Между другото, самият спортист също призна, че никога не си е правил пластични операции и няма да го прави.

„Харесва ми, че остарявам много грациозно. Никога няма да инжектирам нищо в лицето си и в други части на тялото“, каза той.

Виктория каза още, че осемгодишната ѝ дъщеря Харпър е наследила интереса ѝ към козметиката - заедно се гримират, но момичето не се появява на публични места така.

„Гримираме се вкъщи, но е очевидно, че под тази форма тя няма да излезе. Мисля, че наистина е чудесно да прекарвам време с дъщеря си така. Гримираме се и се забавляваме“, каза Виктория.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорчето, ценител на хубавото...!

    6 4 Отговор
    Не зная защо, но тези мои известни любимци, като ги видя и ми става ок..! Дейвид, почти всеки го знае със своята суетност в което няма нищо лошо, а Вики е едно голямо прекрасно момиче...!

    Коментиран от #3

  • 2 Виктория Бекъм

    4 4 Отговор
    Пердаша се само отзад.
  • 3 Не знам защо

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Лорчето, ценител на хубавото...!":

    Но ми се доходи до тоалетната по голяма нужда ...

    Коментиран от #5

  • 4 Как бих и го

    3 3 Отговор
    Подал отзаде на тоа пустиняк
  • 5 Русалки или мурви

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Не знам защо":

    Повече ви харесва...?! Не може да стигнете тези хора, нито са морави, нито са,, простаци,, а ти продължавай да ходиш на 🚾, защото самата си такава...!