25 Ноември, 2019 22:24 4 097 4

Виктория Бекъм показа любимата си поза в ефир (ВИДЕО)

  • виктория бекъм-
  • поза-
  • предаване

Жената на Дейвид сякаш е неподвластна на времето

Виктория Бекъм показа любимата си поза в ефир (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм беше специален гост в „The Ellen DeGeneres Show” и демонстрира невероятната си гъвкавост. 45-годишният моден дизайнер демонстрира завидни умения и любимата си поза, с която често приковава вниманието в социалните мрежи, пише sportal.

Съпругата на футболната легенда Дейвид Бекъм сподели мислите си за това, че най-големият ѝ син Бруклин е обявен за най-секси 20-годишен в изданието на сп. People за най-секси мъж на живо. Тя обяснява още, че синът ѝ Ромео я помолил да танцува на песен на Spice Girls като начин да събере повече последователи в Инстаграм.

Виктория обсъжда решението си да не участва в турнето на бившата си група и говори за чисто новата си линия за красота. Плюс това, Елън поставя Posh Spice на горещия стол, за да отговори на допълнителни пикантни въпроси. Звездата споделя и най-странното, от което се страхува, модната тенденция, която не разбира.

Виктория изглеждаше шик в стилен бял костюм и чифт черни обувки на висок ток. Тя беше пробрала косата си на кок и излъчваше типичната за нея елегантност.

Видео от предаването може да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Луд

    6 0 Отговор
    Държи деколтето да не видим пъпешите,а показва прасковата.Плодова салата стана тук.Иначе си е готина.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 естета

    2 0 Отговор
    Ми Убава си още дааа.Била неподвластна на времето няма такъв случай но ние казваме-х.й оправя , х.й разваля при нея е първото това е :) !!!!!