27 Октомври, 2019 07:00 10 276 0

Вашият хороскоп за днес, 27.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Скорпионите - в страхотна форма през днешния ден

Вашият хороскоп за днес, 27.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще се чувствате подмладени. Главната ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения.

Телец

Днес търпението ви може да е подложено на сериозно изпитание и причината за страданията ви може да се окажат познати и близки. Най-доброто, което може да направите, е да се смирите.

Близнаци

Днес имате сравнително приличен шанс да получите призвание, разбира се, затова ще ви се наложи да направите някои неща. Каквото точно не е особено важно, по-важното е да се забелязва с невъоръжено око.

Рак

Днес няма да можете напълно да контролирате ситуацията, макар че отстрани ще изглежда точно така. Може би ще ви се наложи да потърсите странична помощ.

Лъв

Днес много от нещата, които са били лични, ще станат обществени. Ако не искате да обнародвате една или друга подробност, по-добре я закътайте по-надалеч.

Дева

Днес се вслушвайте по-внимателно в онова, което ви говорят другите и се опитайте да си признаете, че грешите (поне пред себе си). Няма никаква доблест в ината.

Везни

Днес ще пожънете плодовете на собственото си невнимание. Да смекчите последствията за нещо, което вече е свършен факт, е невъзможно, но поне можете да си извлечете поука и да не повтаряте грешките отново.

Скорпион

Днес ще се чувствате в страхотна форма, най-вече за майтапи. Ден, в който ще ви се ще да покажете на другите, че ги обичате. Ами направете го, резултатът ще ви изуми.

Стрелец

Днешният ден ще е посветен на труд. Май ще трябва да пренаредите нещата, които доскоро усърдно подреждахте. Бъдете внимателни какво ядете и не мърморете твърде много, а се радвайте на постигнатото.

Козирог

Днес не си позволявайте да кривнете от правия път, защото после ще ви е трудно да се върнете на него. Изобщо днес ще срещнете доста изкушения, внимавайте, защото вие обичате да им се поддавате.

Водолей

Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите.

Риби

Отворете сърцето си за романтични преживявания и няма да ви се наложи дълго да чакате. Днес не си заслужава да се занимавате с нищо сериозно, и без това не ви е силна страна.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА