Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 07:00 6 791 0

Вашият хороскоп за днес, 30.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чудесен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 30.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

В леко бунтарско настроение сте днес, готови сте за революции, макар че ноември вече привършва. Свободата, равенството и братството са прекрасни идеали, но дали всички са готови за тях? Не се впускайте да помагате на хора, които още не знаят какво да правят с даровете, които им давате. Действайте умно!

Телец

Вие продължавате да се съмнявате и да търсите себе си. Вероятно няма други толкова многопластови личности като вас. Вашите разочарования са вашето спасение, което определено не е печеливша позиция. Всъщност дори и да сте на заден план пак може да изживеете нещата с достойнство. Опитайте да бъдете себе си, скрити в своето убежище. Музиката и танцът могат много да ви помогнат по пътя към себеизвисяването.

Близнаци

Малко изнервящ ден. Ако искате да промените нещо, сега е моментът. Ако просто искате да разсеете напрежението, идете на фитнес, вместо да се карате с хората около вас.

Рак

Предизвикателствата днес ще са доста, ще променят вашият така дълго граден уют и изграждана стабилност. Може би е време да отворите едно оченце и да погледнете новостите в очите. Трудни са само, докато се запознаете с тях и тогава се оказва, че сте се страхували просто от самия страх.

Лъв

Чудесен ден, откриващ нови хоризонти, нови приключения, нови пътища и посоки. На всяко ново стъпало, на което се изкачите, сякаш виждате светът като съвсем различно място. И това е истинско чудо, нали? Нима целият ви живот не е една поредица от чудеса...

Дева

Изниза се и този месец, на прага на последния месец от годината, може би е време да погледнете назад, да видите какво още остава недовършено и кое трябва да изоставите като изсъхнал лист. Концентрацията започва, бъдете готови, бъдете осъзнати.

Везни

Интересен ден, красив край на прекрасен месец. Силата е с вас, но чувствата ви къде са? Закотвили сте любовта в едно тихо пристанище и не ѝ позволявате да плува свобовно по безкрайните морета. И тя е, която ви вдъхновява и ви кара да мечтаете. Откога не сте започвали деня си с мечта, време е да опитате.

Скорпион

Днес най-добре ще се чувствате, ако сте ангажирани с нещо активно. Въпросът на днешният ден е - дали вие намирате работата или тя вас ви намира. При всички положения ще се чувствате полезни затова, че сте ангажирани, въпреки привидното роптаене. Днес нищо не може да ви спре, можете да замените дори целия китайски народ, ако се наложи.

Стрелец

Днес ще намерите себе си чрез творческо себеизразяване. Ще имате желание да се представите в пълния си блясък пред публика. Дори и най-скучните вицове от вашите уста ще звучат като от първокласен комик. Днес май е ден да очаровате, заложете на рекламните кампании.

Козирог

Вашата самоувереност днес ще е в пряка зависимост от това как вървят нещата в семейството. Абсолютно наложително е да направите всичко по силите си, за да може процесите да се случват приятно, плавно, с най-подходящата скорост. И се опитайте да не задълбавате в минали ситуации, само може да бъгнат системата ви.

Водолей

Днес ще откриете себе си чрез научаването на нови неща. Интересното, различното, уникалното ще привличат вниманието ви. Имате толкова много да кажете, да споделите, че днес е вероятно започнете ли да говорите, да не млъкнете. Имайте милост към околните, а и си оставете очарование и за друг ден.

Риби

Днес ще изчислявате самочувствието си чрез големината на материалните постижения. А не са ли те функция на вашата сила, упоритост и умения и не е ли първо знанието и чак след това материализацията. Може би е време да обърнете местата на нещата и също на онова, върху което се гради цялата си стойностна система. Кое е наистина важно за вас и то в материални стойности (само) ли се измерва?


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА