Last news in Fakti

3 Юли, 2012 16:57 20 285 0

Най-екстравагантните места за татуировки

  • конкурс-
  • конкурс за най-харесвана снимка-
  • снимка

Татуировките се правят по специални поводи. Всеки от притежателите им влага различни неща, а общото е, че се правят винаги по специален повод и символизират нещо много лично. Любопитен факт е, че повече жени, отколкото мъже, рисуват телата си. Пеперудки, цветя, черепи, котви са сред най-честите предмети, които могат да бъдат видени по човешкото тяло. Кои, според вас са най-красивите татуировки, кои са най-необичайните места според вас? Може да ги покажете със снимка в конкурса на на focus.bg на тема „Татуировки”. Победителят получава награда „Уикенд за двама” в "Парк хотел Пирин" с 2 нощувки, 2 закуски, фитнес, басейн с хидромасажни джетове, джакузи, парк – градина с външен плувен басейн, високоскоростен безжичен интернет, паркинг туристически данък.

Парк хотел „Пирин”
е разположен върху западните склонове на Пирин планина, край устието на живописната река Санданска (Бистрица), до прохладния парк на балнео и климатичен курорт Сандански  най-добрата естествена лечебница на бронхиална астма в Европа.
Парк хотел „Пирин”, част от верига „Шарлопов хотелс”, е сбъдната мечта за всеки, който иска да се зареди от ярката красота на неговите градини, лековитата минерална вода и великолепните гледки и да се почувства като в своя уютен и слънчев дом, далеч от дома.
Наред с отличните си условия за балнео и климатолечение, SPA и уелнес ваканция, еко, планински и ловен туризъм, познавателни и културно-исторически турове, и благодарение на високия професионализъм, добрата си конферентна база, първокласна кухня и възможности за развлечения, петзвездният Парк хотел „Пирин” е особено популярно място и за провеждане на успешни бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества.



Свързани новини