Last news in Fakti

3 Декември, 2019 19:29 16 613 65

Нострадамус предсказал възраждането на СССР

  • ссср-
  • нострадамус-
  • предсказание-
  • 2020-
  • възраждане-
  • астролог-
  • дешифрира

Астролог дешифрира предсказанията на френския астролог и пророк

Нострадамус предсказал възраждането на СССР - 1

2020-та ще е определяща за бъдещето на целия свят. Френският астролог и пророк Мишел Нострадамус предсказва конфликт между англосаксоните и руснаците. В крайна сметка от това съперничество между Великобритания и Русия ще зависи бъдещето на цялото човечество. Това твърди руският астролог Дмитрий Зима, който е автор на книгата „Расшифрованный Нострадамус“, съобщава Esoreiter.ru.

Конфликтът между Русия и Великобритания вече се усеща на дипломатическата арена.

В предсказанията на Нострадамус се споменава за ново обединение на републики, които преди са били част от СССР. Този процес трябва да започне през 2020 г. Ще се възроди ли обаче Съюзът на съветските социалистически републики?

Според изследователя – астролог от 2020 г. започва „нов Златен век“ за човечеството, по време на който границите между държавите ще бъдат заличени. Преди това обаче бившите съюзни републики отново ще се обединят.

Дмитрий Зима смята, че според френския пророк ролята на Китай в бъдещите събития няма да е толкова значима, въпреки нарастващата финансова и политическа мощ на тази държава.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 34 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слаботоков

    119 46 Отговор
    СЛАВА НА РУСИЯ!
  • 2 Браво

    155 28 Отговор
    Не знам кой какво е предсказал , и тук от БГ хамерските Лакеи имаме “предсказатели “ , “разрушители”, стихотворци...
    Но знам че Путин действа мъдро ,със Здрава ръка , без излищна показност и Палячовщина и който не се съобрази - ще разбере нещата по -трудният начин!
    Много от “Силните “ вече преосмислят политиката си и скоро единствените подмазвачи жертващи всичко Родно ще сме пак НИЕ , и пак на грешната Страна !

    Коментиран от #6, #14

  • 3 Jaba

    56 39 Отговор
    И най-после България ще стане 16-та република. КааааПееееЕсЕс-БееееКаПе
  • 4 ЖидоМасовГроб

    60 8 Отговор
    За България пак нищо не е казал... Ааа, да - то по него време сме били Османска империя Ма не е било лошо- нямали са татуирани анаболни батки с намръщен поглед, нямали са перхидролни, силиконови чучела да се друсат на чалга... Еййй, тоя Нострадамус сигурно сам си е сложил цензура, иначе да го бяха забранили жидомасоните!

    Коментиран от #30

  • 5 555

    34 47 Отговор
    Никой няма да позволи СССР да се върне, защото тогава САЩ, НАТО и ЕС си тръгват.
    П. С. Нито съм русофил, нито русофоб и не подкрепям никого. Просто фактите са факти.

    Коментиран от #58

  • 6 слаботоков

    43 11 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Отличен коментар! Писах ти плюсче! Евала за написаното!
  • 7 1944

    27 41 Отговор
    нострадамус не е предвидил ссср ама предвидил възраждането му. сгромолясхте се таваришчи. и много ви боли. свиквайте.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мордор

    34 15 Отговор
    Обречени сме да бъдем на Босфора с братушките!
  • 10 мисляси

    85 6 Отговор
    Нострадамус е пропуснал да отбележи, че в България се задава нов Народен съд за народни изедници и е все по-близо.
  • 11 до 1944

    23 12 Отговор
    Нострадамус е предсказал изобретяването на манлинхерата за фашстки тролове!
  • 12 Голем смях

    34 15 Отговор
    От кога го чакаме това възраждане.И В Прибалтика и в Украйна и в Грузия и в Казахстан и в ..Абе умират всички съседи от нетърпение да се включат в новия СССР и да започнат да громят мръсните западняци.Дано и България да извади късмет и да стане равноправен член на новия СССР.И разбира се ,че товарищ Путин ще е пожизнен диктатор..пардон президент на безаналоговия в мире СССР.

    Коментиран от #25

  • 13 Баба Ванга

    19 29 Отговор
    През 2025 година ще бъде открит първия граничен пункт на украино-китайската граница. Толкова за предсказанията на колегата Нострадамус.

    Коментиран от #28

  • 14 Голем смях

    16 25 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    ОХ ,златни ти устенца..Но представляваш ли си какво ще деламе,когато се гътне бащицата .Направо не ми се мисли,когато най..най..най..в мире гушне босилека.На кой товарищ ще ни остави.Елцин го откри ,но бащицата дали е открил някой или ще се пръкне новия Горбачов.Ох..Дано да живее поне 125 лет,че направо не ми се мисли ..Той такъв като Путин се ражда веднъж на 1000 години.Че и на 2000.Дано да му направят по-голям мавзолей от на товарищ Ленин и балсаматорите да го натъпчат със слама ...от към задния двор.

    Коментиран от #18, #29

  • 15 СссереМ

    14 24 Отговор
    Хахаха жаден русопитек бояришник сънува. Тая новина искрено ме разсмя.
  • 16 texas

    7 14 Отговор
    few years ago,,I was attending company party in USA,,lots of people from all around world.
    I approached few people,introduced my self,and they ask me where I come from,,I took a moment,,and said,,I am from Peoples Republic of Bulgaria,,the country I was born.Then a guy,,said,I am from USSR,a guy said I am from Czechoslovakia. Why I am saying this,,I do believe soon or later will be happen.

    Коментиран от #21

  • 17 русия кочина

    17 40 Отговор
    никога вече тези клоуни от русия, няма да имат влияние на Балканите, в СССР може, в Средна Азия може, но тук не, довиждане тъпанари, докарали само мизерия и нещастие на народите ни, отправяйте се към Сибир и Средна Азия, а нас ни оставете на мира

    Коментиран от #65

  • 18 Браво

    23 7 Отговор

    До коментар #14 от "Голем смях":

    Абе и ти и НааСсРранНия се смеете , смеете ... ама едно такова през сълзи ?
    Май леко насила , леко прегракнало , тревожно ...?
    Мъчи ви нещо май ?
    Хайде лека вечер , “ посмейте “ се ...
  • 19 русия кочина

    7 31 Отговор
    тия руснаците са клоун до клоун, путин клоун и джудже, медведа клоун и джудже и той, журналистите им, авторитетите им, все клоуни, и знатаки разни, професори и мистификатори, тъпанари с големи и дебели глави, може да ти говорят глупости 4-5 часа, като един известен професор у нас дето ни нарече тъпанари, поле чудес, да умреш от смех, тия ли клоуни искат да владеят света и да са конкуренция на американците, човек може само да умре от смях като ги гледа, нищо повече

    Коментиран от #31

  • 20 Wang Ba

    7 5 Отговор
    Какво му е златното на тоя век, щом цяла източна Европа и Балканите ще се обезлюдят? Ау, вече се досещам за по-зловещ сценарий. Хамериканците тайно ще продадът своите съюзници и след голямата европейска катастрофа, ще вземат да обяват обща държава с рашка и останалите хамелеони от западна Европа. Ето как Китай хем ще е първа икономика, но в крайна сметка няма да влияе особено на света. Ужас!
  • 21 слаботоков

    26 5 Отговор

    До коментар #16 от "texas":

    Еййй ПЪПЕШ, пиши на кирилица бе! Не сме в Хамериката!

    Коментиран от #26, #33

  • 22 РЗС

    12 20 Отговор
    айдееее пак ше карате лади, жигули и азлк след 10-15г чакане. Айде пак банани и портокали само за нова година. Всички задружно нека се зарадваме на това славно време, в което СССР ще ни завърне, АААЙЙЙЙДЕЕЕЕЕЕЕ

    Коментиран от #34, #46

  • 23 месара

    7 6 Отговор
    така ли пише в съветската уикипедия?
  • 24 бсп

    6 7 Отговор
    Това """възраждане""" на """новия""" ссср ще да е руски сценарий щото във филма на Нострадамус изобщо не се говори за сссрета или някакви други организации в света!Във филма се говори единствено какви катаклизми ще претърпи планетата Земя, какво е бил предрекъл, че стане в миналото на Земята и други нещица!Е на Кгб му се иска пак ссср, варшавски договор, ленински и димитровски съботни, и като не валеше дъжд през лятото да му работим "За сушата все напълно безплатно!!!А пък кой нострадамус освен истинския какво е """предрекъл""" (пак в кавички) и какво си е написал, че му се иска, това си е негова руска работа!
  • 25 Ххх

    15 5 Отговор

    До коментар #12 от "Голем смях":

    Да бе, щото у нас всички умираме от кеф, че сме членове на ЕС и НАТО ! Само се чудят как и за какво да ни използват, а ползите ни за нас какви са ?

    Коментиран от #27

  • 26 коментар

    12 8 Отговор

    До коментар #21 от "слаботоков":

    Ние не сме в хамериката, ама сина на нинова е там, както и сина на Ламбо също, в лошия Запад са!!!И защо ли не са в хубавата русия никой не казва!

    Коментиран от #38

  • 27 Иво

    9 10 Отговор

    До коментар #25 от "Ххх":

    Ами отивай си в русия бе!

    Коментиран от #32

  • 28 Ххх

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "Баба Ванга":

    Това дали не го пишеш за 50 - ти път ? Кога го сънува ?
  • 29 Ххх

    5 5 Отговор

    До коментар #14 от "Голем смях":

    Бащицата надали ще живее толкова, затова ще е добре овреме да се погрижим за такива като тебе. Сламата на същото място, но на живо. Може и леко напоена с киселина. За постепенно разлагане.

    Коментиран от #36

  • 30 Gkch

    5 9 Отговор

    До коментар #4 от "ЖидоМасовГроб":

    И къде освен в България има русофили та да сме заплашени от твоите предсказания?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ххх

    11 4 Отговор

    До коментар #27 от "Иво":

    Ти па какъв си, че да ми казваш къде да ходя ? С това ли ти се изчерпват познанията и аргументите ? И аз мога да кажа за такива като тебе да се махате в Щатите, като са ви толкова на сърце, ама какъв е смисъла ?

    Коментиран от #37, #45

  • 33 Ххх

    9 3 Отговор

    До коментар #21 от "слаботоков":

    Някои за по - евтино си носят лабтопи от чужбина и предполагам, няма как да го преправят на кирилица, не са като тези у нас с кирилица и английски.
  • 34 Ххх

    9 3 Отговор

    До коментар #22 от "РЗС":

    За такива като тебе ще има Кореком, не се притеснявай, ще си купуваш кока кола и тублерони, да се радваш на западното. А, забравих, маркови дънки и шоколадови яйца. Пък може би и СД с порно да намериш, да не караш само на фантазии.

    Коментиран от #40

  • 35 Мазурка

    7 5 Отговор
    Отново ни насъскаха и си направиха сверката
  • 36 Голем смях

    4 5 Отговор

    До коментар #29 от "Ххх":

    Май не си чел много книжки ..за сламата де.Не за задния двор на бащицата ти.А той-бащицата ти, може да ми пръдне на хея с малкото си дупенце.Въобще не го ебавам за слива.

    Коментиран от #43

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Голем смях

    7 9 Отговор

    До коментар #26 от "коментар":

    Е как да са в Русия,като дъщерите на Путлер,Лавров и децата на цялото руско политбюро са в САЩ и ЕС.Всички руски олигарси и милиардери са на Запад,барабар с парите и любовниците си.В Татария останаха само пияндурниците ,стервите ,пенсиите и мюслитата.А ако отпаднат визите за тия примати представяте ли си какво бягане ща настъпи.
  • 39 чурата

    10 1 Отговор
    Е то е много лесно да се предсказва очевидното...
  • 40 РЗС

    2 7 Отговор

    До коментар #34 от "Ххх":

    нещо си се объркал, за теб е корекома, аз живея в чужбина далеч от съветския съюз, западния модел някак по ме влече.

    Коментиран от #41

  • 41 Ххх

    13 1 Отговор

    До коментар #40 от "РЗС":

    Радвам се, че си сбъднал мечтата на живота си ! Метла да е - руса да е, парцал да е - западен да е. Като всичко там е толкова хубаво, защо някои се връщат тука, да си правят зъбите или да се лекуват ?

    Коментиран от #44

  • 42 Ххх

    7 4 Отговор

    До коментар #37 от "Голем смях":

    Ако за теб американска подлога е равнозначно на българин, определено не съм на това мнение. И точно вие сте най - чуждоземните и продажни боклуци ! Каквото и да става, Щатите колкото и кожи да съдират от бедната ни държавица, такива като тебе пак ще благоговеят в полуумен възторг от задокеанските експлоататори.
  • 43 Ххх

    2 4 Отговор

    До коментар #36 от "Голем смях":

    А за Александър Литвиненко нещо чувал ли си ? А чай с Полоний 210 пие ли ти се ?
  • 44 РЗС

    5 4 Отговор

    До коментар #41 от "Ххх":

    не знам, най-добре ги питай лично, щото тука в англия, здравеопазването е безплатно, независимо от какво си болен. Няма клинични пътеки, ливадки и падини. Зъболечението на мен ми е безплатно ходя на всеки 3 месеца за безплатно почистване и полиране. Плаща се, ако искаш примерно керамична пломба, а не обикновена. Зъболекарския кабинет, в който съм записал семейството ми прилича повече на бутиково софийско кафе, с компютри, роботизирани зъболекарски кресла със камери, на които зъболекар със 15 години стаж по специалността ти показва на телевизора на стената какъв е проблема със зъбите ти, видео стена в чакалнята и безплатни пасти за зъби. А викаш в бг сме ходили ние а?

    Коментиран от #48

  • 45 коментар

    3 6 Отговор

    До коментар #32 от "Ххх":

    Абе лапе нали не ти харесва тук и на Запад, Ами отивай си в просия!А аз съм този който ти дете никога няма да бъдеш, чакаш на мама и тате, и на русия за да си живуркаш охолно......лапе!

    Коментиран от #47

  • 46 Макя Ви

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "РЗС":

    Айде по магазините има всичко а ти без пари, Айде лудите между хората да ги трепят, Айде бачкане по 14 часа за да постигнеш на геврека дупката, Айде децата ни неграмотни дебили, Айде безаконие и зверска корупция , Айде бе визи , но и без пари да пътуваме , Айде мутрите да ни управляват, Айде родителите ни да мрът като мухи...... мога да продължавам до 1000, а ти Гербераст долен ми пиши за москвичи и Лади .Ту да ти .....

    Коментиран от #51

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ххх

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "РЗС":

    Ти ако не си ходил, други ходят. И точно за Великобритания съм чувал, че нещата със здравеопазването са се влошили и понякога за здравни услуги трябва да чакаш с месеци. Ти или твой близък освен за зъболекар за друго ползвали ли сте британското здравеопазване ? Защото тези отрицателни впечатления съм чувал от българи, които да там.

    Коментиран от #57

  • 49 Минаващ

    2 7 Отговор
    Ке доде едно джудже, ке се прави на големо и страшно, ората ке го съдат у Хага!

    Така казала баба Ванга на комшията още 1984г
  • 50 dido

    2 1 Отговор
    Nov SSSR nqma da se vazrodi, no 6e ima Velika Rysiq,A tam ve4e gotvqt naroda za tova,ima i naglasa sred naroda.Taka 4e m/y rysiq i kitai sega se oformqt otno6eniq koito zastra6avat amerikancite i anglo saksonskata grypa.Moge bi ve4e se yse6a 4e amerika gybi poziciq i leko se darpa nastrani v rolqta na nabludatel.Neka si pripomnim 4e amerikancite imat 6atove koito sa v falit.A rysnacitekolkoto i da gi ikarvat za zapadnali, privli4at svoite biv6i repybliki,Y4ete ryski ,6e vo trqbva ,zapomnete tova ,do 15-20 godini rysiq 6e e vode6a.

    Коментиран от #52

  • 51 На макя ти

    3 5 Отговор

    До коментар #46 от "Макя Ви":

    В магазините викаш всичко стои и като му мине срока на годност го изхвърлят, защото умиращия от глад народ няма пари нали?После зареждат с нови стоки и чакат и на тях да им мине срока на годност.
    Ей, това комунопитеците още живеете във времето на тройната коалиция бе!?
  • 52 До Дилдо

    3 4 Отговор

    До коментар #50 от "dido":

    Абе Дилдо, а ако китайчетата прекарат великата ти Русия и я набутат на кучето в гз какво ще правиш?
  • 53 Бай Тошо

    8 2 Отговор
    Моя добавка само, Евросъюза ще се разпадне до 5 години
  • 54 Бат Мишо

    7 2 Отговор
    мноу ма кефи кви анални сърбежи предизвиква Русия в жендърляка и герберасите ......и колкот по силно квичат съм по спокоен ЗНАЧИ СИЧКО И НАРЕД а като писнат на умряло значи е дошла...а нострадамус не зная на какво е гледал че ще и паднат границите на Русия ама е време да почва да гледа на друго -кафето не му показва- на боб на карти да проба щот койт проба да и махне границата на раша ще му махнат ГЛАВАТА ОТ КРЪСТА след макс 15 мин ако ще в белия дом да е
  • 55 Бат Мишо

    4 3 Отговор
    тес дет ша махате границите на русия прайли ли сте сметка с тес кратуни КО ША ПРАЙТЕ КЪТ ДОДЕ ГОРСКИЯ в лицето на ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ или приказвайте ей тъй ако мине -...www.youtube.com/watch?v=Tiw8uE2GSo4
  • 56 КУРнинов

    2 7 Отговор
    тоя Нострадамус сигурно е псевдоним на някоя КГБ фуражка от рашка бумбашка!
  • 57 РЗС

    3 3 Отговор

    До коментар #48 от "Ххх":

    При личния ми лекар, ме приемат в същия ден. Чакал съм не повече от 5 мин. Като ида. Има и лични, които са заети и приемат след седмици, това си зависи от клиниката. Имам тромб в крака и да, походил съм си по болници. В началото ходех на кръвни изследвания всяка седмица за 6 месеца, после получих белодробна емболия, защото част от тромба попадна в дробовете. След серия скъпи изследвания сега ми дават лекарства, които тр да взимам до живот. На скоро пак ми правиха 10 вида изследвания, за да проверят дали всичко е наред. За всичкото това съм платил 0 пари. Ако съм в бг, колко ли щеше да бъде?
  • 58 паце коньо

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "555":

    за твое съжаление приятелю това не са никакви факти, защо си мислиш ,че за да се възроди ссср ще чака някакво си разрешение от когото и да било
  • 59 audi a8

    9 2 Отговор
    Ако стане така на доста хора ще им се види тесно в България.Ще има доста тежки последствия за сегашните "гъзари и силни на деня".Ще дойде видов ден нема ядове.
  • 60 Ивайло

    3 10 Отговор
    СССР ще се възроди тогава, когато чичко Ленин стане от саркофага и излезе от мавзолея си!!! Хахаха!!! ;)))
  • 61 Многознайко

    3 2 Отговор
    Нострадамус е може би единственият "пророк",който нищо не е познал /само българската "гадателка" на Берлускони го конкурира с грешните си прогнози/ досега.Човека е открил една стара и забравена арабска книга с над 30000 предсказания,превел я е и пуснал мъгливи и неясни предсказания,които всеки тълкува както си иска.
  • 62 Холмс

    1 3 Отговор
    Бай Мишел е предсказал възраждането на СССР, само че леко е пропуснал да предскаже разпадането му.
  • 63 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    7 0 Отговор
    А тоя предсказал ли е кога най- накрая БълХария ще бъде освободена от съвременния БАЙ ГАНЬО?
  • 64 здрасти

    0 1 Отговор
    Путин мрази лявото и социализмът. Но баба Ванга придсказала вечна слава за Владимир .... Ленин. И световен комунизъм в началжто на 2070те, пак идващ от Русия. Путин е банапартист масонски слуга на евреиските вождове.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.