13 Декември, 2019 14:09 14 381 12

Най-големите скандалджии сред зодиите

  • зодии-
  • скандалджии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

Представителите на тези 3 знака от зодиака са или капризни, или инатливи, а трети са пълен кошмар

Най-големите скандалджии сред зодиите - 1
Снимки: shutterstock

Всички сме чували за добрите страни на зодиите. Но, за да има баланс, както при всяко друго нещо, всеки зодиакален знак, освен добри, има и лоши черти. При някои от тях обаче тази тъмна страна е наистина сериозно застъпена в характера им.

Някои са капризни, други - инатливи, трети – пълен кошмар.

Кои са зодиите, чиито представители най-често вдигат скандали, капризничат и упорстват за всяко нещо, което си навият на пръста?

Инатливи, пълни с аргументи, взривоопасни - спорът с тези три зодии може да ви струва скъпо. Те помнят и знаят за вас неща, които не сте и предполагали. Направите ли грешката да застанете на пътя им, ще са ви нужни кърпички. Най-лошото е, че понякога и невинни и нищо неподозиращи хора стават жертва на гнева им.

Ето ги и тях - трите зодии, които умират да правят скандали:

Овен

Най-големите скандалджии сред зодиите
Снимки: shutterstock

Скандалът с Овена е истински кошмар. Той е способен да нагрубява крайно. Крясъци, плам, тряскане на врати, викове, обиди, хвърляне на предмети – може да очаквате всичко от него. Фитилът на Овена е къс и пали лесно. Дори да става въпрос за нещо дребно, той ще заплаши с раздяла завинаги. В редките случаи, в които остави опонента си да говори, няма търпение той да приключи, за да му изложи тезата си, която винаги е в негова пълна противоположност.

Аргументите му са неизчерпаеми. Понякога обаче се отегчава и напуска спора по средата му, без да каже и дума. Това не е обида или пренебрежение – Овенът знае, че ако остане, само ще влоши нещата. Напускането му е единственият начин от този скандал да се роди нещо конструктивно.

След като страстите затихнат, е добре да поговорите отново, да се извините един на друг, макар че Овенът няма да се извини напълно. Направи ли го, ще е с половин уста, просто защото не обича да признава, че не е бил прав или че е прекалил.

Телец

Най-големите скандалджии сред зодиите
Снимки: shutterstock

Жена или мъж Телец – няма никакво значение. В даден етап от комуникацията вие със сигурност ще стигнете до така любимия им скандал. Телецът трупа негативни емоции бавно и методично и не бърза със скарването. Той избухва точно тогава, когато изобщо не го очаквате. Рогатата му натура ще прояви завиден инат и решителност в спора. Остър и прям, той няма да премълчи нищо.

В рамките на скандала Телецът ще сподели на висок тон неща за вас, които дори не сте и подозирали. Въпреки че викат и крещят, те спират, за да изслушат опонента. След като се изкаже, те реагират и с професионална точност нацелват слабостите му. Скандалът е грандиозен, но винаги се движи по темата. Телецът не обобщава и не говори за минали събития. Остър и прецизен, той ще ви спретне скандал, достоен за Оскар.

Дева

Най-големите скандалджии сред зодиите
Снимки: shutterstock

Мъжете Деви са по-сприхави от жените. Дамите мълчат и трупат, докато мъжете вдигат скандал дори за най-малкото. Педантична и изискваща, Девата има вродено чувство за справедливост. Ако то бъде нарушено, горко на човека срещу нея. Аргументите, които използва, ще ви учудят искрено.

Представителите на тази зодия запомнят дори най-дребните детайли от най-далечното минало и ги използват в точния момент. Те са способни да ви ударят там, където най-боли. Обикновено скандалът завършва с победа за Девата и разплакан опонент.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа

    25 7 Отговор
    Демек овце, говеда и женки !
  • 2 ДДРОнег

    25 2 Отговор
    Ной големите скандалджийски зодии са жените !
    Виц или истина, ама добре че има виц, че да си кажем истината :):):)
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор
    ИНДИВИДУАЛНО Е
  • 4 Явно има

    17 7 Отговор
    Явна фактическа грешка, не че и написаното за изброените зодий не е вярно, но къде сте пропуснали зодия рак, жена зодия рак е равносилно да си теглиш куршума, няма по проклет същества от жена зодия рак, сега сигурно от неговата си камбанария ще си помисли същото за неговата си жена, и със сигурност няма да сгреши.
  • 5 Госта

    21 4 Отговор
    Така е,жена Рак е тотал щета!!!

    Коментиран от #8

  • 6 Тост

    7 1 Отговор
    Щом Овена се отказва в средата, или там където се отказва, кво ми го пробупвате като скандалджия?В една "класация" с Телец е безумие да участва!Телеца ръга докрай и отвъд :)
  • 7 Харакириту(с.помен зюмбюл) плюс биволя

    4 1 Отговор
    Точен зодиак(Специално за бурсука..!)
  • 8 Pitar Pan

    17 3 Отговор

    До коментар #5 от "Госта":

    Ами "кози рог", най проклетата зодия.Между другото,бях чел ,американците направили изследване,95/ от проблемите в семействата ги създават хората от женски пол.Смятам,че може да им се вярва!
    .
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Njakoj si

    0 0 Отговор
    За мъжете не знам ама жена козирог, нема такава гад неземна, хората и надуваеми кукли произведени през януари не сикупуват
  • 11 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Най-страшната е зодия "ПРОКЛЕТА ЖЕНА ". Няма значение от кого и как е зачената, от кого, как и кога е родена или къде и как е израсла и възпитавана. Млада, хубава, нежна, внимателна, учтива девойка ...... И като се омъжи, и като роди едно-две деца и като побеснее....Не жена , а звяр неземен.......".Чушката люта, пак люта...."
  • 12 Гост

    0 0 Отговор
    Няма по големи скандалджии от стрелците