Last news in Fakti

25 Декември, 2019 15:22 11 584 4

От какво се нуждае всяка зодия през 2020 година

  • нужда-
  • иска-
  • коледа-
  • нова година-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп

Много често това, което искаме и това, от което се нуждаем са две коренно различни неща

От какво се нуждае всяка зодия през 2020 година - 1
Снимка: Shutterstock

Често различията между това, което желаем, и това, от което наистина имаме нужда, са много по-големи, отколкото предполагаме. И още по-често пренасяме това неосъзнато недоразумение в новата година и продължаваме да гоним неправилните цели и хора, вместо да потърсим истински важните неща в живота си.

Затова в последните дни от декември нека се замислим необходими ли са ни наистина нещата, които нескрито желаем и преследваме.

Разберете какво иска всяка зодия и от какво всъщност се нуждае:

Овен

Искате: Всяка възможност да пада наготово в краката ви. Знаете колко струва вашата увереност и енергия и сте убедени, че ще преследвате мечтите си страстно - но само ако те стигнат до вас.

Имате нужда: Да преследвате това, което искате, и да го постигнете. 2020 г. ще внесе някакъв баланс в хаотичния ви живот и ще ви бъдат представени начини да направите това. Но трябва да сте готови да грабнете живота за... рогата.

Телец

Искате: Да се отдадете изцяло и по всички възможни начини. Копнеете за стабилност и чувствате, че сте на правилното място на живота си, за да се установите най-накрая по много начини - и искате да видите осезаемо доказателство за това, което да ви успокои.

Имате нужда: Да решите какво искате, а не просто да се примирявате с нещо. 2020 се очертава да бъде година на потвърждение и стабилност за вас. Ангажиментите ще бъдат поети, но трябва да знаете какво искате - а не само какво си мислите, че искате.

Близнаци

Искате: Да изживеете всичко възможно. Умът ви копнее за нови неща за вършене и нови места, които да посетите - и с наближаването на новата година се блъскате все повече, за да получите зелена светлина за всичко.

Имате нужда: Да се успокоите и да се насладите на това, което ви се случва. Винаги гоните, преследвате, постигате. 2020 година е готова да ви даде толкова много, но не се преуморявайте и не се отказвайте от себе си. Приемете това, което се намира в ръцете ви - то е ваше.

Рак

Искате: Нещата да бъдат стабилни и надеждни. Вярвате, че сте най-добрите, когато всичко в живота ви е спокойно и събрано и когато нищо не се променя. Искате животът ви да остане предимно един и същ или поне да имате нещо или някой, на когото можете да разчитате, без да имате съмнения за това.

Имате нужда: Да се подготвите за промяна и да приемете нови шансове. 2020 г. е готова да разтърси вашия свят. Ще ви бъдат дадени безброй врати, които да отворите и да проучите, но това, което правите с тях, зависи от вас. Пренебрегването на тези шансове, за да запазите нещата същите, не е най-добрият ви ход. Може да се изненадате какво ви очаква от другата страна на вашата зона на комфорт.

Лъв

Искате: Да постигнете всичките си цели. Работили сте усилено, за да си създадете име и ставате малко нетърпеливи за това колко време отнема да видите крайните резултати. Искате 2020 да бъде вашата година и под това имате предвид годината на успешните резултати.

Имате нужда: Да носите отговорност за това как постигате целите си. 2020 г. ще бъде вълнуваща за вас. Ще се почувствате по-дейни от всякога, но вместо да оставите тази сила да ви върне в главата, трябва да сте практични. Ако можете да поддържате себе си под контрол, ще получите това, което искате.

Дева

Искате: Да се придържате към плана, независимо от всичко. Вие познавате себе си и знаете пътя, по който животът ви има тенденция да върви, но вие също знаете къде искате да отиде. Изследвате и усъвършенствате житейските си цели от известно време и сте склонни да гарантирате, че следвате всяка стъпка към целта.

Имате нужда: Да отделите време, за да разберете най-добрите възможности за избор. 2020 г. се опитва да ви изведе от зоната на комфорт и ще ви накара да бъдете импулсивни. Това не ви харесва и ще се опитвате толкова силно да се придържате към стабилността си, но трябва да се отпуснете – обмислете избора си и не се впускайте в ангажименти единствено за да контролирате живота си.

Везни

Искате: Да бъдете напълно безгрижни и отворени за възможности. Чувствате се доста обвързани и искате през следващата година да ви се дадат крила, а не повече корени. Вашето естествено желание е да се фокусирате върху това, което искате, и да не се страхувате да следвате това безразсъдно.

Имате нужда: За да постигнете това, не забравяйте отношенията в живота ви, които са постоянни – родители, съпрузи, деца. 2020 година ще бъде лека и отворена за новото. Но не забравяйте хората, които винаги са до вас. Прекарвайте време и с тях.

Скорпион

Искате: Да се захванете с живота си и да контролирате определени аспекти от него. Чувствате, че напоследък нещата са малко извън контрола ви. Всичко, което искате, е да се чувствате така, сякаш имате думата в събитията от вашия живот.

Имате нужда: Да прегърнете вашата свобода. 2020 г. иска да ви освободи от ограниченията - имате навика да отивате твърде далеч и след това да правите 180 градусов завой, за да си върнете контрола. Способни сте да се насладите на свободата, без да злоупотребявате. Полагайте усилия да го направите сега.

Стрелец

Искате: Да преследвате всяко ново нещо, което се показва пред вас. Струва ви се лесно да хванете живота за ръка и да бягате напред и не виждате защо следващата година трябва да е по различен начин.

Имате нужда: Да бъдете търпеливи. Стремете се към нещата, които сте започнали. Винаги гледате на нова година като начин да започнете да чистите и да преоткривате. 2020 г. обаче иска да ви покаже каква е ценността да обичате това, което сте започнали. Грижете се за това, бъдете търпеливи. Ще се изненадате.

Козирог

Искате: Да бъдете по-успешни от всякога. Винаги държите главата си надолу и работите върху себе си и кариерата си. Задоволявате се с идеята новата година да бъде пълна с по-успешни постижения във вашата сфера.

Имате нужда: Да приемете почивка и да осъзнаете, че това не е нещо лошо. 2020 г. иска да ви напомни, че да работите до пълно изтощение не ви е от полза. Вземете ваканция. Осъзнайте колко голяма почивка е необходима за ума ви.

Водолей

Искате: Да не ви пука какво искат другите от вас и да устоите на очакванията им. Не ви харесва да чувствате натиска от страна на другите – къде трябва да отидете или какво трябва да бъдете. Искате да игнорирате всички и да ги изключите.

Имате нужда: Да преобърнете тези очаквания – използвайте креативността си, за да покажете колко сте невероятни. 2020 г. ще ви даде най-добрата ви творческа енергия. Използвайте я и то във всички аспекти.

Риби

Искате: Да грабнете всяка възможност и да я преследвате с пълна сила. Можете да видите толкова много неща по света и искате да вложите ръцете и сърцето си във всичко това. Живеете в главата си повече, отколкото в реалността, но не виждате защо това е проблем.

Имате нужда: Да отворите очите си за това, което се случва пред вас. 2020 г. иска да ви достави вълнение и да ви подготви за промени, но вашата импулсивност може да го съсипе, ако не се съсредоточите върху това, което е точно пред вас. Имате света под носа си, спрете да тичате и го осъзнайте.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свободата

    4 1 Отговор
    Е моето Аз....!!! (Отнеха ми я недостойни,,твари,, искам си я....!)

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Искам

    1 0 Отговор
    Да си увелича размера на пишката !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.