Last news in Fakti

8 Януари, 2020 11:47 14 370 13

Наша нумероложка обяви страховити пророчества за 2020 г.

  • нумерология-
  • нумероложка-
  • нова година-
  • пророчество-
  • страх

Милена Иванова сподели, че тази година ще бъде белязана от неприятни събития

Наша нумероложка обяви страховити пророчества за 2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Нумерологът Милена Иванова - ЕА, разкри тайните, които крият числата за предстоящата година.

"От нумерологичния запис на годината - 2020, чиято сума на цифрите прави 4, става ясно, че годината се очаква да бъде наистина бурна. Четворката се свързва с квадрата. Ще се възбудят неприятни събития и страсти в хората", сподели тя в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Четворката пробужда страхове, негативни емоции, конфликти. Може да има големи сътресения и бедствия. "Такива години ни се дават, за да отработваме кармичните си програми и да се справяме с неща от миналото, за да можем да имаме едно по-добро бъдеще", смята нумерологът.

В Китай хората се страхуват от цифрата четири до такава степен, че в болниците дори няма болнични стаи с този номер. Думата за четири на китайски означава смърт и страх.

В китайския календар материална година е година с път на живота 8. Очаква се годината да бъде с материален характер. "Най-добра година ще имат хора родени на първото число, на 10-о, на 19-о, на 5-и, 14-и и 23-и. За тези хора предстоят изключително добри периоди, много новости, промени и възможности за рестартиране на живота", сподели още Милена Иванова.

Според нея в общ мащаб годината няма да е много приятна, но спрямо личната си нумерологична карта, всеки човек ще я преживее по различен начин. Спецификата на годината е 6, 7, 8. Редуцирани тези цифри правят 3. Тройката дава по-добър шанс, след като нещата се объркат, да се подобрят и да отидат към по-добро, стана ясно още от думите ѝ.

"Няма да има много сватби тази година. Повтарянето на числата в никакъв случай не гарантира, че датата е подходяща", каза нумерологът. Тя препоръчва да се търсят нечетните цифри, като 1, 3, 5, 7- те ще бъдат по-успешни.

Милена разказва, че нумерологичната консултация се провежда в рамките на един час. Не повече, защото човешкото съзнание блокира и няма капацитет да възприеме повече, но трябва да се направят поне 3-4 консултации, за да може човек да добие представа за себе си. "В областта на спорта е твърде възможно да има добри успехи. В това отношение прогнозите са добри", разкри Иванова.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    16 3 Отговор
    Ще има Горещ вятър и после ще утихне!!!:):):)
  • 2 Йосарян

    42 2 Отговор
    Когато народецът е яко глупав се роят всякакви Предсказания и тем подобни Глупости.
  • 3 Пълен болшит

    36 3 Отговор
    Тотални глупости! Вие разбрахте ли нещо конкретно???
  • 4 Тъп тъпчо нумеролог

    23 2 Отговор
    Всяване на шаш и паника у народонаселението. Нищо ново и различно от това, което си га знаем и виждаме с очите си. Богатити ще богатеят, бедните ще обедняват все повече, но дали някой е очаквал нещо друго? Нумерологията е интересна, но не за да обслужва финансовите интереси на консултантите. Балъците да си запишат час и да си приготвят няколко хилки( може и в чужда валута)
  • 5 Евроджндър

    15 3 Отговор
    Ми като не разрешавате еднополови бракове ше е така. Я ги разрешете и ще видите колко сватби ще вдигнем. Че и търговията с вазелин ще потръгне до небесата.
    Дето се вика "аз годнина булка, догодина люлка"....
    Опс, това с люлката няма да стане.

    Коментиран от #9

  • 6 месара

    14 5 Отговор
    още една дето говори със звездите, явно не е само алена!
  • 7 Жрица 👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿

    8 0 Отговор
    Тази година много врачки, жрици и номероложки ще загубят мензиса си лоша година ще е.😂😂😂😂
  • 8 С мед да я храниш

    6 0 Отговор
    Ако е само тя !
  • 9 Мисията възможна

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Евроджндър":

    Що да не стане с люлката? Само си съберете паричките от сватбата( гостите –без цветя и др.подаръци) и за сватбен подарък си платете на една майчица. Виж за брака е по– сложно, но сума хора живеят на семейни начала. Като не става в БГ –Т2.
  • 10 справедлив

    4 3 Отговор
    Като го забели, па като го намаа, па ша омекне! От народа...
  • 11 Нострадам ов

    2 0 Отговор
    Те вече почнаха баце!!!!
  • 12 екстрасекс

    5 0 Отговор
    Боко ке забременее и ке абортира.
  • 13 Алфа Ромео

    3 0 Отговор
    Един познат казваше: Тая година малко догодина хич...