Last news in Fakti

10 Януари, 2020 07:00 12 843 2

Вашият хороскоп за днес, 10.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Творчески ден за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 10.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Приключвате седмицата с ясни планове какво точно и кога трябва да се свърши. Ще успеете да създадете нужната организация. Може да се наложат някои извънредни плащания, дано да имате заделени средства за такива цели.

Телец

Имате много идеи, които искате да реализирате. Хубаво е да потърсите помощ отстрани, да не действате сами. Не влизайте в конфликт с шефовете си, бъдете готови да намерите компромисно решение.

Близнаци

Ще имате много нови идеи, но по-важното е, че ще имате възможност да ги споделите. Лошото е, че няма да гледате обективно на себе си, така че не бързайте с реализацията. Днес е ден за събиране на информация.

Рак

До обяд ще трябва да действате бързо и ефективно. Не приемайте лично всичко, което ви казват, гледайте на нещата с чувство за хумор. Следобед ще имате възможност да се изявите както вие искате.

Лъв

Лесно ще излизате извън нерви, а това би се отразило зле на имиджа ви. Няма да търпите намеса в личните ви дела или оспорване на мнението ви, а така определено не се работи лесно. Не се чудете после защо хората ви отбягват.

Дева

Трудно ще се изразявате заради някакви криворазбрани норми на поведение. Време е да се вземете в ръце и да спрете да се съобразявате сляпо с всички правила.

Везни

Мислите ще ви носят някъде далеч, но определено не и в работата. Труден ден за работа, гледайте да не направите някой гаф. Това би развалило тотално репутацията ви.

Скорпион

На вас ви се иска и едното, и другото, и третото, че и повече. Обаче изхождайки от жизнения опит на човечеството, трябва да знаете, че няма да получите всичко. Изберете приоритетно направление.

Стрелец

Един определено творчески ден. Можете успешно да се представите където и да отидете. Отделете време за себе си и за нещата, които обичате, но най-вече за любимите си хора.

Козирог

Ще изглеждате страхотно и, естествено, това ще повлияе не само на самочувствието ви, но и на отношението на хората към вас. Само не злоупотребявайте с вниманието на околните като ги заливате с всичките си проблеми.

Водолей

Стягайте се за работа, а тя няма да е никак малко. Има безброй дребни неща, които очакват точно вие да ги свършите. Бъдете точни и прецизни. И внимавайте с похапването, не прекалявайте.

Риби

Ако се чувствате жертва на обстоятелствата, потърсете някой с кисело изражение на лицето и помислете дали искате да изглеждате по същия начин. Само не се самосъжалявайте прекалено.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 000000в

    0 0 Отговор
    РазузнЯва нето в Иранните издиша!!!!!!!
  • 2 Уооож

    0 0 Отговор
    Имаш десант на ДПс