20 Януари, 2020 07:00 9 992 1

Вашият хороскоп за днес, 20.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какво ще бъде началото на седмицата за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 20.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес сте способни на наистина невероятни импровизации. Колкото по-малко се задълбавате във въпроса – как да се изразите най-добре, толкова по-лесно ще се получава.

Телец

Днешният ден може да се окаже не особено продуктивен, все пак понеделник е. Добрата новина е, че ще успеете съвсем бързо да компенсирате временната липса на късмет, просто търсете ползите от неприятните неща и се усмихвайте.

Близнаци

Слънцето вече е под лъчите на знака Водолей и това трябва да ви кара да се чувствате много по-добре. Не се притеснявайте да избягвате хората – енергийни вампири, освен ако искрено не им съчувствате.

Рак

Полетът на мисълта ще ви накара да се опитате да направите невъзможното. Това може да ви претовари физически. Намерете приятели, с които да споделите идеите си.

Лъв

Работата в дух на сътрудничество обикновено облекчава живота. И вие не правите изключение. Организирайте домашните си в някакъв вид състезание и черната работа няма да лежи само на вашите плещи. А може да пробвате и в службата дали действа.

Дева

Добре си помислете преди да се поддавате на общите настроения. Май днес е по-добре да сте в опозиция на околните. Отстоявайте себе си и най-важното – не изпадайте в масова психоза.

Везни

Нямате търпение да приключи този работен ден, за да се почувствате свободни и неангажирани. Но денят сякаш тече убийствено бавно, това е вашият урок по търпение. Вечерта, обаче ще успеете да направите нещата така, че всички да се чувстват доволни.

Скорпион

Ден, в който няма да ви се иска да ходите надалеч, а да си останете вкъщи и да помързелувате. Всъщност има много неща, които сте си обещали, че ще свършите именно днес. Ами спазвайте си обещанията.

Стрелец

Ще се намирате в движение, през цялото време пътувате нанякъде, но без конкретна цел и посока. Доста нехарактерна постъпка за вас, но май имате нужда от малко неизвестност, за да се почувствате добре.

Козирог

Някой, без сам да осъзнава, утежнява живота ви. Да му говорите за това е безполезно, само ще го обидите. По-добре е да се опитате деликатно да намекнете на въпросната персона да се заеме да “подобрява” живота на някой друг.

Водолей

Бъдете открити за всякакъв вид сътрудничество. Съвместните действия днес добре се координират и са обречени на успех. И не позволявайте на партньора си да забравя за вас, увлечен в собствените си интереси.

Риби

Не е разумно да изказвате на всеослушание мнения, които не бихте искали да стигнат до ушите на онези, за които говорите. Най-добре да говорите за по-обикновени нещица и да не обсъждате когото и да било.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.