22 Януари, 2020 10:57 9 712 21

Инфлуенсърка отказа 100 000 неприлични паунда

  • инфлуенсърка-
  • love island-
  • риалити звезда-
  • социалните мрежи-
  • привлича внимание-
  • роузи уилямс

Звездата от шоуто Love Island разказва своята история

Инфлуенсърки и участнички в риалити шоута разкриха как са получавали неприлични предложения от мъже. За това разказва британското издание Unilad, цитирано от novini.bg.

Жените, които печелят прехраната си с помощта на Instagram, обикновено окуражават своите последователи да бъдат активни в социалната мрежа. В същото време много инфлуенсърки, за да привлекат вниманието на рекламодателите пускат снимки, на които изглеждат привлекателно и предизвикателно.

...trying to make space buns cool again 👽 @loungeunderwear ✖️discount code: RW10 ...AD

A post shared by Rosie Anna Williams (@rosieawilliams) on Jan 20, 2020 at 9:57am PST

Това има своите и положителни, и отрицателни страни. Звездата от шоуто Love Island Роузи Уилямс е разказала как някои инфлуенсърки са били нападани от тролове в интернет и техният живот се е променил драматично, защото нейните колежки не са били подготвени за такива атаки. Тя е посочила, че е получила оферта от мъж в Дубай.

...new year new phone cover! 📲 @idealofsweden ✖️holiday sale gives you 3 products for the price of 2 & use my code ROSIE10 for an extra 10% off!! 💬 #idealofsweden ...AD

A post shared by Rosie Anna Williams (@rosieawilliams) on Jan 7, 2020 at 10:58am PST

"Предложението включваше 100 000 британски паунда годишно, плюс маркови дрехи и чанти, за да стана компаньонка", е разказала тя. Уилямс е допълнила, че това е била само една от многото оферти, получени през социалната мрежа. "Аз никога не съм приемала такива предложения", е посочила още Уилямс.

Друга звезда от Love Island Тайн-Лекси Кларсън е разказала как преди девет години е получила оферта за една нощ с мъж в Дубай. "Сумата бе 20 000 лири стерлинги с бонус вечеря и напитки. След като се появих на малкия екран (2015 г.) обаче предложението скочи над два пъти. Аз отказах", е заявила още тя. Кларсън е допълнила, че някои нейни колежки са се поддали на изкушението.

Жена, нарекла се Изабела, е посочила как след като се е появила в риалити е започнала да получава чанти за стотици паунди всяка. "Един мъж ми пишеше, че иска да ме доминира финансово. Нашата кореспонденция продължи година и половина и най-накрая ние се срещнахме. Вечерята започна с питие. Аз му обясних, че имам да изплащам кредит в размер на 5000 паунда. Ако спиш с мен, ще ти дам 10 000", е разказала тя. Изабела е посочила, че нейната постъпка е нямала нищо общо с проституцията.

Говорителка на феминистка група е изразила друго мнение. Според Хедър Бръксън – Еванс такива постъпки са били упражняване на най-древния занаят от най-висока класа. "Това е чиста проба експлоатация. На жената се предлага всичко, от което има нужда и още нещо отгоре, за да окаже интимни услуги", категорична е била тя.

Продуцент на няколко риалити звезди и инфлуенсърки е посочил, че негови клиентки са били заливани от неприлични предложения. "Това се случва всеки Божи ден", е посочил Роб Купър.

Инфлуенсърка, пожелала анонимност, е казала, че социалните мрежи са се превърнали в каталог за търсене на момичета от богати мъже.

Говорител на Facebook, фирмата която притежава Instagram, е заявил: Ние сме категорично против сексуалната експлоатация. Профилът на всеки, който нарушава нашия Етичен кодекс, ще бъде изтрит. Ние искаме Instagram да бъде сигурно място, където хората да могат да се изразяват свободно и без притеснения. Ние започнахме да проверяваме инструментите и платформите, за да предотвратим тормоз от всякакво естество срещу нашите потребители.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 XXX

    36 2 Отговор
    Отказала се да отказва повече :)
  • 2 Някой си

    33 3 Отговор
    Все ми е наум, че са отказали....
    Даже и сами си вярват...
  • 3 Garrincha

    26 1 Отговор
    … защото, второто предложение е било по-добро !
  • 4 Госあ

    41 0 Отговор
    Демокрацията е в разцвет, когато инфлуенсърите заместиха писателите и художниците, болгърите-журналистите, а дивелопърите без образование - учените и инженерите. Какво ли би казал Платон за тази демокрация....
  • 5 Tazi

    6 42 Отговор
    Днешните мъже за нищо не стават. Видят красива жена и са готови да рискуват да загубят съпругата си и децата си щото са видели едно дупе или едни гърди ама инъче жените били к**** и какви ли още не. Трябва да има закон всеки мъж да се кастрира след като има деца вече.

    Коментиран от #8, #10, #20

  • 6 Грую

    24 1 Отговор
    То би било странно ако с такива снимки получава прилични предложения!
  • 7 Реалист

    19 1 Отговор
    Явно просто е искала 200 000.
  • 8 Fucker

    23 1 Отговор

    До коментар #5 от "Tazi":

    Ти или не си шляпана дълго време, или са ти разширили много изпускателните отворите? Има и трети вариант да си неуспяло джендърче!!! Що не вземеш да се гръмнеш?
  • 9 Рошко

    10 3 Отговор
    Минути за реклама, всички жени са проститутки с изключение на майка ми, но да не забравяме че и тя е жена
  • 10 Onazi

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "Tazi":

    Някой е бил зарязан/ било му е изневерено и сега е озлобен и наранен 😭? Излей си мъката в интернет скъпа, само глупаците се вглеждат и търсят причините в себе си!
  • 11 Гост

    13 0 Отговор
    всички се продават за пари, вече въпроса е кой за колко и какво дава.
  • 12 Тъпчо

    11 0 Отговор
    На тая голема красавица не и е хубава кожата.
  • 13 ахоихо

    12 0 Отговор
    "...профилъ на всеки,нарушаващ нашия етичен кодекс ще бъде закрит".Абе,аланкоолу,че вие трябва да закриете 8/10 от профилите!Изкарвали си прехраната от инстаграм и ко праят?Чекнат се,само дето не си бият катериците и после кинти.Пфф,е*бем ти професията.Казаха го в статията-висококласни компаньонки.Ама те не били такива ;)Ама сестри имат ли...:)))
  • 14 севилския бръснар

    6 1 Отговор
    Като ѝ гледам веждите, си представям какви косми има на ръцете и краката...
  • 15 Франкенщайн

    5 0 Отговор
    Имам добри спомени от Тайланд, не мое го забраим а иначе браво на инфлуенсърката...!
  • 16 Чичко паричко

    5 0 Отговор
    Търся си компаньонка за един месец.
    От мен всичко останало.....
  • 17 Дърти лешове 2019

    3 4 Отговор
    Веждите се оправят, но момичето е прекрасно, завистливи баби Яги...!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Диамантената ръка

    8 0 Отговор
    Инфлуенсърка е тази дето е болна от инфлуенца ли...? Или тези дето ги "доминират финансово"...
  • 20 Мъж

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Tazi":

    Ще ти се
  • 21 незнайко

    0 0 Отговор
    Не приела това предложение а дневните ПРЕДЛОЖЕНИЯ не ги отказва, защото изкарва повече !!!