Last news in Fakti

1 Февруари, 2020 14:38 5 325 5

Трогателно писмо на принцеса Даяна разтърси мрежата (СНИМКИ)

  • принцеса даяна-
  • лейди даяна-
  • писмо-
  • неизвестно-
  • иконом-
  • пол барел

Преди няколко дни икономът на Лейди Ди публикува в Instagram черно-бяла снимка с прикрепена към нея бележка

Трогателно писмо на принцеса Даяна разтърси мрежата (СНИМКИ) - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Бившият иконом на принцеса Даяна - 60-годишният Пол Барел, публикува в своя Instagram неизвестно досега писмо на принцесата до синовете ѝ Хари и Уилям, което трогна мрежата.

Бившият иконом на принцесата сподели написаното до него писмо, в което лейди Даяна изразява любовта си към принц Уилям и принц Хари.

Причината Барел да извади писмото сега, е, че 60-годишният иконом вярва, че окуражителните ѝ думи, пълни с подкрепа, имат отношение към днешната кралска криза.

Британецът работи за Даяна 10 години до трагичната ѝ смърт през 1997 година. След инцидента той често говори за живота в кралското семейство и издаде няколко книги с мемоари.

Преди няколко дни Бърел публикува в мрежата черно-бяла снимка на лейди Ди и нейните малки синове с прикрепена към нея бележка.

Трогателно писмо на принцеса Даяна разтърси мрежата (СНИМКИ)

"Когато Хари, Меган и Арчи започват новия си живот, си спомням трогателните думи, които принцеса Даяна написа преди много години.

Това са думите на майка за безусловната любов, които днес са толкова уместни, както когато ги е писала, преди повече от 24 години", пише бившият иконом и цитира думите на лейди Ди.

Трогателно писмо на принцеса Даяна разтърси мрежата (СНИМКИ)

"Обичам момчетата си до смърт и се надявам, че засетите от мен семена ще пораснат и ще донесат необходимата сила, знания и стабилност".

По-рано Пол Барел защити решението на принц Хари и Меган Маркъл да напуснат кралското семейство и разкритикува атмосферата в знатната фамилия.

Трогателно писмо на принцеса Даяна разтърси мрежата (СНИМКИ)
Снимки: EPA/БГНЕС

"Бъкингамският дворец е минно поле за всеки, който за пръв път отиде там. Хората, поставящи капани, не бяха много мили към това младо момиче, което дойде в този нов за него свят.

Кой иска да стане част от такова семейство?", попита пламенно Барел в едно свое телевизионно участие.

Трогателно писмо на принцеса Даяна разтърси мрежата (СНИМКИ)
Снимки: EPA/БГНЕС

На страницата си в социалната мрежа той публикувана и снимка на малкия принц Хари с майка му. Под архивната фотография Пол изрази своята подкрепа към херцозите на Съсекс.

"Мислите ми бяха с Меган и Хари, когато направиха огромната крачка към новия си живот. Мислех и за принцеса Даяна и си зададох въпроса какво би си помислила тя. Дълбоко в душата си зная, че повече от всичко тя би искала Хари и Меган да са щастливи.

Трогателно писмо на принцеса Даяна разтърси мрежата (СНИМКИ)
Снимки: EPA/БГНЕС

Вчера намерих писмо, което принцесата ми написа преди много години и една строфа сякаш изскочи от редовете. "Щях да гледам напред, щях да се смея, да обичам и да живея".

Чувствам, че това са правилните думи, за да пожелая на Меган, Хари и Арчи всевъзможно щастие в Канада и извън нея", написа бившият служител на принцесата на Уелс.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Един

    20 2 Отговор
    Даяна беше едно типично момиче от моят свят и моето време. Симпатична, одухотворена, любознателна за света и доста сантиментална. Тя олицетворява едно отминало, но хуаво време, когато хората все още вярваха и се надяваха на доброто.
    Всички нейни качества от по-горе, в никакъв случай не пасваха на тогавашните разбирания на Короната ( и сега също). За това и Даяна си замина.
    Пасмината наречена "Кралски двор" не се церемони много с това момиче. Тя им беше трън в очите и съотвено бе отстранена.
    Малко хора в света са били или са фенове на тия кралски идиоти. Даяна имаше много фенове и оше я помнят хората с добро.
    Почивай в мир, НАШЕ момиче!

    Коментиран от #3, #5

  • 3 hahaha

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "Един":

    овце за манипулиране дал господ;)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Наблюдател

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Един":

    Като толкова те кефи , намери си един Доди от квартала да те трашоли .