Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 15:26 5 579 23

Отвлекли Владо Карамазов в Мароко (СНИМКИ)

  • мароко-
  • владо карамазов-
  • разказ-
  • приключение-
  • отвличане-
  • актьор

Актьорът смрази всички свои фенове с разказа си

Отвлекли Владо Карамазов в Мароко (СНИМКИ) - 1
Снимки: Facebook

Владо Карамазов с удоволствие влиза във всевъзможни приключения по време на своите пътувания, дори когато те крият редица опасности и сероозни рискове.

Актьорът с авантюристичен дух описва всяко свое пътуване и приключение, както и своите впечатления от местата които е посетил, в официалния си сайт.

С последния пътепис, който Карамазов публикува в блога си, той успя да смрази кръвта на своите фенове и последователи.

Отвлекли Владо Карамазов в Мароко (СНИМКИ)
Снимки: shutterstock

При една от скорошните си ваканции в Мароко, актьорът, когото скоро ще видим в новия сезон на "Откраднат живот", попада в такава безумна ситуация, от която едва се отървава невредим.

"Това, което направих аз, и което наистина ми беше интересно, е, че кривнах от туристическите пътеки и отидох в квартали, в които дори се учудваха, че съм там с фотоапарат. Там видях как живеят, усетих истинската атмосфера на града. Уличките на тези квартали бяха много малки, пресичаха се и образуваха лабиринт", разказва с увлекателен тон Карамазов, но начина, по който продължава историята, е меко казано стряскащ...

"..един местен ми каза, че една от техните джамии в този ден е отворена за посещение. Почна да ми обяснява къде се намира, но как можеш да обясниш на чужденец как да премине този лабиринт. Изглеждаше свестен. Беше с моторче. Накрая ми каза, че ще ме закара. Вързах се и се качих.

С бясна скорост даваше газ по тези тесни улички, а аз след четвъртата загубих ориентир. Все повече се изгубвах и все повече си давах сметка, че става опасно. Истината е, че само с апарата ми ще живеят сигурно месеци. Усещах как след минути ще съм разфасован в някое мазе.

Помислих и скочих от мотора. Той започна да крещи, аз бягам, той с мотора зад мен. Наврях се в една уличка, в която моторът не можеше да мине. Избягах и последваха може би 30 мин, в които се лутах в улички без изход. Накрая излезнах."

В крайна сметка всичко е приключило добре и актьорът се е прибрал невредим.

"Разказвам го, защото е добър повод да ги опиша мароканците. Лукави и хитри. Дори и да предложат елементарна помощ, да ви покажат например някое кафе, след това ще вървят до теб да им платиш за услугата, като те определят цената. Не им ли дадеш пари, стават агресивни".

Със сигурност пътуването до Мароко е било изключително приключение за Владо Карамазов, но след преживяното, едва ли скоро ще се върне в тази страна.Отвлекли Владо Карамазов в Мароко (СНИМКИ)
Снимки: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    34 1 Отговор
    Де бе идете и в Ирак аман от самонадеяни човечета, къде си мислят, че всичко каквото хвърчи се яде. Ели пък този тип туристи самотна жена решила да обикаля света, и после в новините най малкото изнасилена.
  • 2 АМА ДАЛИ СА

    27 0 Отговор
    ПРАВИЛИ НЯКАКВИ ЩУРОТИИ С НЕГО.???

    Коментиран от #16

  • 3 Радо

    27 0 Отговор
    Като го засърби отзад пак ще отиде в Мароко да го отвлекат.
  • 4 От чучура

    24 1 Отговор
    Едни козари му казали,че ако им духа ще го пуснат.Е пуснали са го.....
  • 5 браво умници

    17 7 Отговор
    как пък не ме отвлякоха на мене, когато бях там, много преди този да научи къде се намира тази страна, тази историйка може да е забавна за някой младеж, но не и за мъж над 40 години, смешни сте българските звезди, не ставате за нищо, дори да си измисляте разни работи
  • 6 Имал си късмет

    15 0 Отговор
    Да се оттървеш от тези диви козари, понякога любопитство и любознателност, водят до не добри последствия за човек..!
  • 7 Завистливите нещастни мечки

    5 1 Отговор
    Ми вземат зелентийките..!!!
  • 8 Ники

    7 1 Отговор
    Не са окей местните в Мароко със сигурност .. в Маракеш е най-зле .. защото е навътре ... и там ходят по заможни туристи ... зле са доста ... прав е за услугите и цената ... там през 2 метра ти бутат нещо в ръцете уж безплатно .. на жена ми една започна в суматохата да и рисува по ръката ... вика съвсем мъничко много ств хубава това е подарък .. оставихме я да довърши всичко общо 15 сек .. и се почна сега нещо да пуснете е така за бакшишче ... метнах и некви къси .. тая се сърди и искара каталог с цени и снимки .. вика е такова .. толко пари .. обясних и любезно че се е преебала значи .. и я игнорирах докато ни гонеше 5 мин

    Коментиран от #23

  • 9 Дани

    8 1 Отговор
    Във Фез са най зле. Най голямата Медина. Месните те гледат като ходеща касичка и наистина стават агресивни ако им откажеш някой дирхам. Не е за всеки там, за дете си е шок и ужас.
  • 10 Петър

    11 1 Отговор
    Имах много сходно преживяване в Мароко! Абсолютна отврат, повече никога не бих се върнал там. Съветвам ви и вас да не ходите. Веднага щом видят чужденец, единствената им мисъл е да го източат колкото се може повече. Ако ли не им дадеш каквото искат, стават агресивни и не се знае докъде ще стигнат...
  • 11 филмоглед

    4 0 Отговор
    Снимали са нещо за "Откраднат живот"
  • 12 В рязани държави

    16 0 Отговор
    В рязани държави и пари да ми дават, не отивам.

    Коментиран от #13

  • 13 Уеуе мауе

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "В рязани държави":

    Кък бе братле. Я виж наще коври все в Дубай на почивка ходят :-)))) Там само почиват :-))))
    Апък дъртите чанти мачкан лак все в Куба на почивка ходят :-))) И те само почиват там :-)))
  • 14 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    мюсюлмани кви да са
    хрисими като християните ли ?
  • 15 vasik atanasova

    8 0 Отговор
    затова се ходи на групи и не се делиш от групата
    а карамазов явно е решил да си тренира дупишката
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гост

    5 0 Отговор
    Това е абсолютно вярно,преди две години нещо подобно ни се случи и на нас,както го гледаш усмихнат и готов да ти помогне и в следващия момент, тотално различен,абе отврат са си
  • 19 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор
    Идете във Франция, Германия, Холандия, Дания, Италия, Швейцария на тия тарамбуки какво има да им гледате, най-много да ви пре#бат и "обидят". За този Карамазов съм чувал, че е мека китка, явно че е намерил това което е търсил.
  • 20 Гатанка

    0 0 Отговор
    Пич от Мароко с дупе широко.
  • 21 Автобусче

    0 1 Отговор
    Оф, ей такива много ме дразнят. Просо нашия е параноик.
    И не можеш да обобщиш цял народ на базата на един човек или една случка.
  • 22 Махайчо

    1 0 Отговор
    Щом не са му разпрали задния двор, значи леко се е оттървал. Манафщината е в културата на муситата. Цял свят ги знае с това и за гейовете, мюсюлманските държави са се превърнали Мекка, където резаците им порят гъзиците.
  • 23 Тази зла ромка

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ники":

    Като е толкоз,, голямата красавица,, на 60 г, що не я продаде на мароканец, та платиш,, йероглифите,, а не да бягаш и да, се правиш на филмар, като Владо или некой друг...! (Голяма случка разказа, епилатор за мащехата си майка...!)