Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 10:28 4 232 10

Застреляха дубльорката на Никол Кидман и съпруга ѝ

  • дубльорка-
  • застреляха-
  • никол кидман-
  • шерил сандърс

Причина за престъплението е „убийство с цел самоотбрана“ от бившия ѝ съпруг

Американската актриса и каскадьорка Шерил Сандърс и съпругът ѝ Ричард Рийд бяха застреляни в Охайо, САЩ. Според първоначалната информация извършителят на двойното убийство е бившата половинка на Сандърс Линдзи Дънкан, съобщава Indipendent, цитиран от БГНЕС.

Полицаите, пристигнали на местопроизшествието, открили телата и самия стрелец. Той заявил, че двойката е устроила засада на него и новата му съпруга Моли, когато се прибирали у дома. „Те започнаха да ни заплашват“, коментира Дънкан.

Сега разследващите преглеждат записите от камерите за наблюдение, за да получат по-надеждна информация. Засега техните доклади посочват като причина за престъплението „убийство с цел самоотбрана“.

Ейдриън Кинг, близък приятел на двойката, сподели пред репортери, че актрисата планирала да се срещне с бившия си съпруг, за да разреши въпроса с плащането на колежите за дъщерите им. Шерил Сандърс е известна като каскадьорка на Никол Кидман, Сандра Бълок и Камерън Диас.

Участва и като актриса във филмите „Завръщане в бъдещето 2“ (1989) и „Умирай трудно 2“ (1990).


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Падението

    3 8 Отговор
    И на коя от снимките е Никол, значи и във филмите има измама на зрителния и мозъчен нерв...! (Жалко..!)

    Коментиран от #3

  • 2 Ohio

    16 3 Отговор
    Обичайното американско ежедневие.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Браво

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ти снощи кво пи...?!":

    Неграмотен си !

    Коментиран от #6

  • 6 Не съм, за радост...!

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Браво":

    Но не съм и развратник и подиграфчия...!
  • 7 сноу

    5 1 Отговор
    Е как тъй бе..?.Къде остана цивилизационния избор,мукрацията ,бла-бла ценностите,правата на маймуната и ..? Аха-а ,то сигурно така му викат сега на ФАЩ-а..Иначе само стрелби и навън и вътре ама за отплесване на съзнанието като Гойчи, все други виновни и най-вече Путин
  • 8 гост

    9 0 Отговор
    Там щом си в имота на някого той може да те застреля и да остане безнаказан от закона. Като няма камери, няма свидетели, не си го гръмнал в гръб не се знае онзи ли е тръгнал пръв или ти, тогава е дума срещу дума. У нас дори да те пребият в имота ти, да те мушкат с нож, да ти почупят костите ти пак нямаш право да използваш огнестрелно оръжие, защото влизаш в затвора за несъответстващо по сила оръжие. А ако пък си на улицата, например пред къщата си, тогава директно отиваш в затвора при употреба. Никакво право на защита.

    Коментиран от #9

  • 9 АБСОЛЮТНО

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    СИ ПРАВ И 10 + ОТ МЕН......
    АРЕ ПАК КАЖЕТЕ ,ЧЕ ЩАТИТЕ СА ,,КОЧИНА,,.....????
  • 10 БЪРЗ ИЛИ МЪРТЪВ

    1 0 Отговор
    ЯВНО ЛИНДЗИ Е БИЛ ПО-БЪРЗ.......!!!!!