Last news in Fakti

28 Юли, 2012 18:37 2 439 2

ВИП фенове на концерта на Лейди Гага

  • лейди гага-
  • арена армеец-
  • концерт

Концертът на шантавата Lady Gaga пред родна публика се мести в зала Арена Армеец - София. Датата на шоуто остава същата – 14 Август, начало в 20.00 часа, съобщиха организаторите от Live Nation и София Мюзик Ентерпрайсис.

Поп дивата започва от България европейската част на турнето си „The Born This Way Ball”. Цените на билетите са от 70 лв. до 200 лв.

Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в Арена Армеец остават без промяна. Всички правостоящи билети ще са валидни за Арена Армеец, без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче, се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата.

Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена до 14 август в деня на концерта на следните места: касата на Тикетпро в Билетен център НДК – София, Централният офис на Тикетпро  - София, ул. Шандор Петьофи 28, касите на Арена Армеец София – в деня на концерта.

Прочутият „Monster Pit”, който е част от повечето концерти на Lady Gaga, ще се случи и  в София! Чудите се какво точно е „Monster Pit”? -  това е мястото, отредено за най-върлите фенове на световно известната Mother Monster!!!

Винаги, когато е възможно по време на турнето „The Born This Way Ball”, екипът на Lady Gaga обособява специално пространство точно пред грандиозната сцената,  до което само най-преданите фенове получават достъп. Точно тук се случва „балът” за тези, които най-силно искат да усетят магията, наречена Гага.

Арена Армеец бе одобрена като подходяща локация за осъществяването на Monster Pit!

Кои обаче ще са избраните щастливци, ще се разбере в деня на концерта на кралицата. Достъпът няма да е възможен срещу заплащане, а е въпрос на късмет и разбира се на преданост към Гага. Тези, които са дошли най-рано, чакали са най-дълго и са облечени по най-подходящия начин за „Балът” на скандалната певица, ще получат възможността да бъдат най-близо до чудовищното изживяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    0 0 Отговор
    то не е порно ами не знам как да го нарека.......простотия магията, наречена Гага хахахахахах
  • 2 ппппп

    0 1 Отговор
    Айде млъкни бе като не ти харесва, не коментирай . Да не би да си постигнал нещо повече от нея за да я обиждаш?