Last news in Fakti

27 Юли, 2012 20:24 2 553 1

Лейди Гага ще си строи дворец в Гърция

  • лейди гага-
  • дворец-
  • остров крит

Близо 15 млн. USD ще струва дворецът на Лейди Гага. Той ще се намира на остров Крит – толкова близо до брега, все едно е плаващ. Специалисти обаче смятат, че заради непредвидени разходи, цената ще се окаже много по-висока. Една от особеностите на имението е, че в него ще има ... църква. Дворецът ще разполага с тенис корт и два басейна.

Парцелът, който е купен през 2011 г., е избран много внимателно. Той се намира уединено място и достъпът за неканени гости ще бъде само откъм морето с лодка. Така Лейди Гага ще се превърне в доста голямо предизвикателство за папараците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха сега де..

    1 0 Отговор
    Тц,тц,тц.... глей ти? Защо ли е предпочела Гърция пред невероятната БГ ревиера? Бабъле,баце я зЕми влез У уебсайта на тая дрогирана кокошка па Фани и ОбЯсни к'ва грешка прави...Не вземе да купи морската градина па там да го направи тоя дворец?Може и АХХХ/кащата и тя да бодне една статистика да се светне Гагата.. ;)))