Last news in Fakti

13 Август, 2012 20:39 24 520 6

Най-популярното извинение за изневяра

  • изневяра-
  • секс-
  • голф

Фразата "Скъпа, отивам да поиграя малко голф" изглежда безобидна, но се оказва, че от нея жените трябва да се притесняват най-много.

Британският сайт за извънбрачни връзки IllicitEncounters.com установил, че 45% от мъжете използват голфа като извинение, за да излязат от вкъщи и да изневерят на партньорката си, съобщава БГНЕС.

Второто най-популярно извинение е гледането на мотоциклетни състезания, което не е особено изненадващо, като се има предвид, че мъжете обичайно изпитват страст към колите и жените никога не задават въпроси в тази връзка.

"Не е необичайно мъжете да използват свое хоби като голф или интерес към бързи коли като извинение да излязат от къщи. Дори съм виждала мъже, които използват хобито си като прикритие за тайна връзка", казва говорителката на сайта Роузи Фрийман-Джоунс.

Голфът е идеалното извинение заради продължителността на игрите. Те могат да траят цял ден, което означава, че мъжът може да отсъства часове наред от дома, без партньорката му да задава много въпроси.

Заради отдалечеността на голф игрищата мъжете могат да използват като извинение и липсата на покритие за това че не са се обадили по-рано и така да запазят добрите си отношения с партньорката.

Игра на футбол с приятели е третото най-популярно извинение, като 14% от участниците в допитването заявили, че го използват редовно, за да излязат от къщи.

Използването на спорта като извинение за отсъствие от дома се оказва много популярно, тъй като съответно 11% и 2% от анкетираните казвали на партньорката си, че отиват да гледат крикет или ръгби.

Изглежда, че риболовът вече не е популярно занимание за мъжете, тъй като едва 1% от участниците заявили, че използват риболовните уикенди като извинение за среща с друга жена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отфорко

    1 0 Отговор
    ами нормално да използват спорта за извенение, тъй като и секса си е един вид спорт!
  • 2 пппппппп

    5 0 Отговор
    И все пак най-популярните извинения си остват "отивам на маникюр" и други подобни!
  • 3 Slav78

    0 0 Отговор
    На лов или за риба...
  • 4 янчо

    0 0 Отговор
    Моята, като я засърби сли..та, просто ми казва че излиза ;)
  • 5 d-ra

    2 0 Отговор
    да интерсно как жените се измъкват ...: отивам до една приятелка за малко , ще остана да платя сметките , имам час за козметик ...
  • 6 Методи Методиев

    0 0 Отговор
    А какво прави жената докато мъжа е на голф или там нькъде?