Last news in Fakti

15 Август, 2012 22:02 1 570 1

Принц Филип пак влезе в болница

  • принц филип-
  • болница-
  • елизабет ii
Принц Филип пак влезе в болница - 1
Кралица Елизабет II и принц Филип. Снимка: ЕПА / БГНЕС

91-годишният принц Филип, съпруг на кралица Елизабет II, беше приет в болница "като предпазна мярка", съобщи Бъкингамският дворец.

Херцогът на Единбург, който се намираше в замъка Балморал в Шотландия заедно с кралицата, е бил транспортиран в болница в Абърдийн, уточни говорителка на двореца, без да уточнява какво е заболяването му.

"Очакваме херцогът да премине през медицински изследвания" преди да предоставим допълнителна информация, заяви говорителката.

Съпругът на кралицата вече беше приет в болница в началото на юни заради възпаление на уринарните пътища, които му попречиха да присъства на част от честванията по повод Диамантения юбилей на кралицата, припомня БГНЕС.

През декември той предизвика сериозно притеснение в кралското семейство, след като се наложи да бъде опериран по спешност заради запушена коронарна артерия. Тогава херцогът не успя да присъства на традиционните коледни тържества в кралското семейство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дърто

    0 0 Отговор
    голяма работа страшна новина да върви м....... си дъртия пергишин