Last news in Fakti

16 Август, 2012 19:47 879 0

Принц Филип добре след лечението

  • принц филип-
  • болница

 

Британският принц Филип "реагира добре на лечението" от възпаление на пикочните пътища, което наложи приемането му в болница вчера, съобщи Бъкингамският дворец, но допълни, че "той вероятно ще остане в болницата още няколко дни".

Херцогът на Единбург, съпруг на кралица Елизабет II, беше транспортиран с линейка в болницата в Абърдийн, на около 60 км от кралската семейна резиденция Балморал в Шотландия.

"Херцогът на Единбург реагира добре на лечението. Не е ясно кога ще може да излезе от болница", съобщи Бъкингамският дворец в комюнике и допълни, че е "вероятно той да остане в болницата още няколко дни.

При първото си настаняване в болница заради възпаление на пикочните пътища през юни принц Филип остана пет нощи и така пропусна част от тържествата по повод Диамантения юбилей на кралицата. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА