Last news in Fakti

3 Април, 2020 22:30 7 039 9

5 зодии, на които природата е дала най-много

  • зодия-
  • зодии-
  • природа-
  • астрология-
  • зодиакални знаци

Тези зодиакални знаци са погалени от съдбата

5 зодии, на които природата е дала най-много - 1
Снимка: Shutterstock

Не ви изглежда сякаш някои хора са докоснати от природата и тя е била по-благосклонна към тях в един или друг аспект?

Макар че различните хора имат различни представи за женска красота, астролозите казват, че представителките на 5 от зодиакалните знаци са по-щедро надарени от природата за разлика от други, пише сайтът Една.бг.

Ще ви разкрием кои са тези зодии и какво ги отличава от другите:

Овен - Жената Овен по правило има спортна структура на тялото, брюнетка е, с къдрава или чуплива коса, а очите ѝ често са със светъл цвят. Лицето ѝ е с черти, които трудно се забравят. Излъчват енергия, ентусиазъм и страст. Впечатляващо е и отличното състояние на кожата им. Представителките на тази зодия най-силно държат на косата си, като я поддържат чрез всякакви методи.

Лъв - Лъвиците са грациозни жени, които впечатляват околните с безгрешния си стил. Излъчват сила и власт, а красиво изваяните им крака често оставят противоположния пол без думи. Техният характер е това, което ги прави наистина неповторими. Представителките на зодия Лъв са същевременно артистични и забавни, с което са приятна компания за всеки.

Скорпион - Страст и сила е първото, което един човек усеща при среща с дама зодия Скорпион. Често косата им е тъмна, но най-силно впечатление правят очите им, които, независимо дали са светли или тъмни, изглеждат магнетично и секси. Жените Скорпион няма как да останат незабелязани. Дори и да не обелят дума, тяхното излъчване е достатъчно силно, за да ги заобиколи с ухажори.

Стрелец - Дамите Стрелци притежават най-сексапилната фигура в зодиака. Лесно е да се сприятелите с тях, тъй като са широкоскроени и с лекота могат да приемат чуждата гледна точка. Представителките на тази зодия имат изключително симетрично лице, а очите им са изразителни и притежават т.нар. усмихнат поглед, който ги прави чаровни за останалите.

Водолей - Водолеите обикновено са със светла кожа и въпреки че не винаги са особено високи, тялото им е стройно и красиво. Погледът и чувствено оформените им устни правят най-силно впечатление на противоположния пол. Жените от този знак не държат най-вече на облеклото и може да ги видите в доста нестандартни и причудливи тоалети.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 джедай

    2 0 Отговор
    Това се отнася само за жените. Предпочитам стройна брюнетка с дълги до раменете й коси. С топли, кафеви очи.
  • 5 Само да кажа

    0 1 Отговор
    че на природата не и дреме за простотиите на човешките животни и тяхното гнусно въображение , в очите на трезвомислещите, подобни твърдения са вид измама, а измамата от своя страна е вид криминална проява , та се питам какво ли е чувството да си журналист измамник ???

    Коментиран от #8

  • 6 алиага

    0 0 Отговор
    стават да ги имам в харема си ....

    Коментиран от #9

  • 7 Защо не

    1 0 Отговор
    Марийке ти Овен ли си бе? Иванчо ще се кръстя зарад тебе да знаеш!!!
  • 8 Защо не

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Само да кажа":

    Йее, абе тая злоба в буркани ли си я затворил бе... Е не бързай де, не ги отваряй всичките заедно... Или са бомбирали вече... Бооже… Ами ти вече си в тая роля, отговори си сам/а на въпроса...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.