Last news in Fakti

13 Април, 2020 07:00 7 625 0

Вашият хороскоп за днес, 13.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Напрегнат ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 13.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Първият ден от Страстната седмица ще е малко сложен и объркан за вас. Не се поддавайте на страховете си, бъдете търпеливи със себе си.

Телец

Велики понеделник е денят, в който Христос е изгонил търговците от храма. Изгонете от мислите си всички страхове, които ви пречат и объркват.

Близнаци

Днес трябва да сте много внимателни в действията си, защото може да реагирате неадекватно и да не постигнете онова, което очаквате. Сигурно ще сте неудовлетворени от събитията, но по-късно ще разберете, че всичко случващо се е просто един от уроците на живота.

Рак

Сравнително напрегнат ден. Исканията не винаги ще са заради належащи нужди. Действията и резултатите ще се разминават, докато не вложите повече осъзнатост във всичко, което правите.

Лъв

Ден, носещ сила и нов заряд. Бъдете сериозни и целеустремени в изявата си. Не позволявайте на разни незначителни неща да ви разсейват. Вие сте от малкото знаци, дарени със силата на постоянството, използвайте я.

Дева

Малко трудно, малко напрегнато, време за изхвърляне на ненужното, време за регенерация. Не се привързвайте излишно, просто оставете ненужните неща да си отидат. Разчистете в душата си.

Везни

Денят може да е доста енергичен, но ще сте склонни да приемате нещата твърде лично и това може да попречи на професионалните ви отношения. Най-добре ще е, ако успеете днес да обърнете по-голямо внимание на дома и семейството си.

Скорпион

Думите на близък човек ще докоснат сърцето ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите слънце в душите на другите. Така се случва, като с олимпийския огън, просто предайте нататък.

Стрелец

Смело и вдъхновено показвайте нещата, на които сте способни. Светът очаква вашето творчество, очаква ви да разцъфтите. Покажете пролетната си премяна.

Козирог

Определено днес няма да ви се иска да действате сами. Желаещи да ви помогнат дал Господ, но дали всички ще изпълнят високите ви критерии? Не бъдете прекалено претенциозни, но и недейте да гледате през пръсти. Накрая отговорността носите вие.

Водолей

Ден голям, ден безкрай, пълен със мечти. Днес ще сте като един продавач на надежда и плавно ще се носите по течението. Огледайте се за пристанище, където да акостирате.

Риби

Най-добре ще се чувствате, ако работите в екип или поне ако намерите хора, които изцяло споделят мнението ви, дори и да е само виртуално. Нуждаете се от сигурност и ако намерите съидейници ще усетите истинска подкрепа.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА