Last news in Fakti

14 Април, 2020 07:00 9 766 0

Вашият хороскоп за днес, 14.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Избухливи и раздразнителни ще са Козирозите днес

Вашият хороскоп за днес, 14.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Уникален период с това, че всеки проблем има алтернативно решение. За целта трябва да спрете за миг потока на мисълта и просто да чуете ... себе си.

Телец

Днес ще сте настроени по-философски към нещата от живота и дори на моменти може да забравите някои важни елементи от прозата на битието.

Близнаци

Да покажете мащабните си идеи по простичък и разбираем начин е истинско постижение. Вие сте способни на много повече, отколкото дори предполагате, важното е да действате.

Рак

Ще можете да споделите мислите и идеите си с други хора, но се вслушайте и в тяхното мнение. Не приемайте всичко, което чуете за чиста монета. Важното е да запазите доброто си настроение и чувство за хумор, останалото ще се нареди.

Лъв

Поемете топката, която съдбата ви подава и продължете напред. Предизвикателствата могат само да ви направят по-силни и още по-велики.

Дева

Имате необходимост да дадете израз на идеите си, но сякаш малко се притеснявате как ще ви оценят околните. А защо това трябва да има значение за вас, нали знаете колко струвате?

Везни

Днес ще успеете да се измъкнете от домашната черупка, което и ще ви радва, но и ще ви създаде някои главоболия. За щастие, днешният ден се очертава успешен за вас и всичко започнато ще се увенчае с успех.

Скорпион

Важното е да преценявате нещата правилно, а това значи - да не ги подценявате и да не ги надценявате. Не мерете другите със собствения си аршин.

Стрелец

Малко трудно, малко напрегнато, време за изхвърляне на ненужното, време за регенерация. Не се привързвайте излишно, просто оставете ненужните неща да си отидат. Разчистете в душата си.

Козирог

Лесно избухливи и раздразнителни ще сте днес, но затова пък умът ви ще щрака бързо, единствено няма да може емоциите ви да контролира. И не се опитвайте да налагате мнението си по всички въпроси, все пак всеки има право на свое мнение.

Водолей

Днес може да се чувствате странно безгрижни и да ви се иска да си помечтаете на воля. Хубавото е, че ще имате възможност да го направите без притеснения. Все пак не споделяйте с всички какво ви е на сърцето, някои неща трябва да останат съкровени.

Риби

Ден за резултати в общата работа. Дайте своя принос. Бъдете част от нещата, проявете активност и готовност за участие. И поемете своята част от работата. Покажете с дела на какво сте способни.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА