15 Април, 2020 07:00 8 762 3

Вашият хороскоп за днес, 15.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Променливо настроение при Рибите

Вашият хороскоп за днес, 15.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хората, с които контактувате пряко, ще ви провокират по всички възможни начини и то не нарочно. Трудно ще ви е да запазите присъствие на духа, но вие го можете - просто, влезте в играта.

Телец

Интересни мисли ще ви минават днес през ума - за пътувания, за учения, за философия, но ей така, между другото, ще трябва да посвършите доста работа. Пък и пътуванията са в някакъв все още неясен бъдещ момент. Не се разсейвайте с приказки, а изкушения ще има доста. Бъдете конкретни, обръщайте внимание на подробностите и ще сте много горди от резултата.

Близнаци

Вашият поглед днес ще е насочен към забавните неща, към онези, които правят живота интересен. Ще търсите смисъла, ще търсите предизвикателството и трудно ще ви е да се фокусирате върху ежедневната проза. И все пак връзка има между духовното и материалното, може би дори е лесно да я видите.

Рак

Ще се чувствате доста странно и некомфортно, сякаш нещо недовършено, недоправено виси във въздуха. Всъщност това е само вътрешното ви усещане, което може силно да ви подведе. Опитайте да се отърсите от тези натоварващи мисли.

Лъв

Ключовата дума за днес е резултатност. Това, което ще ви направи истински щастливи, е да видите реалния резултат на усилията, които сте вложили. Освен това няма да ви свърта на едно място, способни сте да енергизирате не само себе си, но и околните. Използвайте конструктивно цялата си сила с целия ентусиазъм.

Дева

Опитвате се да подредите едва ли не целия свят според собствените си правила. Колкото и добри и ясни да са те, може би вашият ред не е подходящ и добър за всички. Не натрапвайте помощта си, дайте я само, ако ви я поискат.

Везни

Емоция, свобода, вълнения, доста объркани ще се чувствате днес. Доста ще се гневите заради ограниченията, които имате у дома си, а гневът определено не е добър съветник. Опитайте да се успокоите.

Скорпион

Разговори и общуване най-вече в семейния кръг ще ви отклоняват от основните задачи, които имате. Днес е по-важно да определяте достоверността на информацията, която получавате и да се опитате да останете безпристрастни.

Стрелец

Друг човек по никакъв начин не може да покаже вашите способности, така че бъдете готови сами да застанете зад думите си. Потвърдете ги с дела. Предизвикателството е как точно ще го организирате в моментните условия.

Козирог

Имате доста находчиви хрумвания по финансови въпроси. Днес добри постъпления могат да ви донесат дейности, свързани с грижи за красотата. Може би ще ви е малко нервно и напрегнато, но това е само временно. Погледнете философски на света и си спомнете, че няма нищо сигурно.

Водолей

Очарователни и неустоими за света, но доста провокативни у дома. Днес ще трябва да се справяте с различни спорни ситуации. Някои стари модели на поведение отново ще са неудовлетворителни. Наблюдавайте се по-внимателно, потърсете подобни сходни ситуации и онова, което ви е провокирало да постъпите така. Ключът всъщност е в собственото ви подсъзнание, потърсете го.

Риби

Променливо ще е настроението ви днес. Оптимизъм - добре, философски поглед - добре, но къде е практическата полза от всичко това? Действайте конкретно и целенасочено с внимание към детайла, днес е ден за постигане на резултати.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    13 0 Отговор
    И преди да е изскочил от някъде Майтапчийски да ви плаши с хладилни камиони и чували за трупове, една добра новина.
    Вече съм щастлив дядо (за втори път) на на един от най-новите граждани на България - 52 см. 3,6 кг (има и коса) кръстиха го на мен и ми е одрал кожата:)
    А Майтапчийски да върви по дяволите - ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА!

    Коментиран от #3

  • 2 Miroslav Dimitrov

    1 0 Отговор
    Най неверните зодии са тук нама нищо Съществено по добре не пишете за това което не разбирате
  • 3 ;)))

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    Честито внуче ;)))! Наистина, хубава новина ;).
    С Божията благословия, внуци да имаме; на правнуци да се радваме ;). Амин!!!