Last news in Fakti

14 Април, 2020 13:56 5 506 14

3-те зодии, които страдат заради добрината си

  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • добри

Тези хора са прекалено добри, а това ги вкарва в неприятности

3-те зодии, които страдат заради добрината си - 1
Снимка: Shutterstock

В днешните тежки времена все още се срещат добри хора. Те винаги са готови да помогнат и да подадат ръка на човек в беда. Те го правят, без някой да ги моли за помощ, защото са много внимателни и забелязват всичко.

За съжаление, доста често се случва тези хора да страдат заради добрината си. Около тях често се навъртат лоши хора, които искат само да се възползват от готовността им да помагат, а те им отвръщат с нараняване и предателство.

Дори и тогава обаче, те стискат здраво зъби, за да изтърпят болката и продължават да се усмихват на света, защото душата им е чиста и не знаят що е злоба.

Астролозите казват, че представителите на 3 зодии са готови да се раздават за другите на 100% и често стават жертва на предателство. Ето кои са ангелите, които бързат да помогнат, а в замяна получават неблагодарно отношение:

Близнаци

Близнаците винаги са отворени и мили, с което привличат страшно много хора към себе си. Общуването с тях винаги носи истинска радост.

Самите Близнаци обаче не винаги могат да разберат кой им е истински приятел и кой ги използва за собствените си користни цели.

Дева

Девите са прекрасни приятели, които са готови да направят всичко заради любимите си хора. Тази им черта е много ценена от околните.

Въпреки това е добре представителите на този знак да се научат поне понякога да казват "не". В противен случай ги очакват здравословни проблеми от преумора, скръб и предателства.

Везни

Представителите на зодия Везни обичат хармонията и красотата, следователно самите те са готови да я внесат в света около тях.

В опитите си да постигнат баланс, често се сблъскват с реалността и се страхуват, че повече никой никъде не ги чака. Затова често даряват добро с едничката надежда някой да се нуждае от тях, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    5 6 Отговор
    Познахте за моята

    Коментиран от #4

  • 2 Мавзолей за живия Вожд от Банкя

    25 3 Отговор
    Би Би зодия близнаци, мил добър състрадателен човек спасител на нацията, земята и вселената, скромен и трудолюбив една стотинка не е присвоил.... Култ, култ, към личността!

    Коментиран от #6

  • 3 Лора

    12 1 Отговор
    От мен се възползват едни лоши зодии !
  • 4 dovolen

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    зодия рошков
  • 5 ЗОДИАК

    11 5 Отговор
    ДЕВА И ДОБРИНА....???? КОГАТО И ДА Я ЛИКВИДИРАШ ,ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО.........
  • 6 Цеко сифоня

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мавзолей за живия Вожд от Банкя":

    Да, грешка беше че бутнахме мавзолея. Сега в знак на признателност, можехме още приживе да Го положим в саркофага.
  • 7 Скорпион

    16 3 Отговор
    Най големите използвачи в зодика Близнаци и Везни!

    Коментиран от #11

  • 8 Heal the world

    2 6 Отговор
    Дева е МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН, най добрият човек стъпвал на земята след Иисус,а може и да е прероденият,както се казва...,в книгата на Гинес е и като най големият дарител на планетата сред известните личности,дарил към 400 милиона долара за благотворителност за деца.. красива душа напреднала на високо ниво с мисия на земята..да направи света едно по красиво място и Успя.!! ..С песните и музиката си и посланието за Любов и мир.!! Майка Тереза е зодия Дева,направила Много за децата ..напреднала душа.!! Фреди Меркюри е Дева.! Сред величията и много други.Аз съм зодия дева и съм добра,помагала съм на хора,както ти невежо същество, който пишеш сравнение за дева с доброта,не можеш да си представиш и Не Можеш да направиш след още пет живота и прераждания.!
  • 9 СКОРПИОНЪТ

    2 1 Отговор
    ДЕВИТЕ СА ДОБРИ И УМНИ ХОРА...МНОГО СА МУЗИКАЛНИ...ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ВОКАЛИСТИ В СВЕТА СА ИМЕННО ОТ ЗОДИЯ ДЕВА...НЕОСПОРИМ ФАКТ...
  • 10 Ако от Дева не виждаш добро

    2 3 Отговор
    Значи не го заслужаваш !
  • 11 И ДЕВИТЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Скорпион":

    И ДЕВИТЕ......НАЙ-ДОЛНИТЕ ЛИЦЕМЕРИ,НАГАЖДАЧИ,МАНИПУЛАТОРИ,ИЗПОЛЗВАЧИ ИНТЕРЕСЧИИ .....ЗАЕДНО С ВОДОЛЕЯ.......ПРАВ Е ЗОДИАК......
    А СКОРПИОНА Е ЗЛОПАМЕТЕН ,ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ И ГОНИ КАРЕЕС ДО ДУПКА.....Т.Е. ДОКАТО Е ЖуВ.......
  • 12 Добър е Господ

    1 0 Отговор
    Че ги държи..!
  • 13 Човек който не е подлога на др

    0 0 Отговор
    Тва така, а човек който може да обича и не му личи, значи му е повлияно от някъде !
    Тва е както човек който е неориятен по енергия, значи нещо му е повлияно !
    Опрвията е да си го вземеш насила и да го закараш в рая на живота и да разкараш всяка гад от него, за да живее живо, а не да живее мъртво!

    Коментиран от #14

  • 14 Зодия Дева както Адам и Ева

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Човек който не е подлога на др":

    Да , след това той ще разкара страданието от теб и ще ти прави подаръци по празници и не само !